Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
A könyv érthető (bár nekem 1.re nem volt az), de itt leírtam 2 vizsgán is konkrétan milyen feladatok voltak. Én a példatárt nem nagyon forgattam, mert nem tetszett, hogy nincs mindenre megoldás, így nem tudtam leellenőrizni, hogy jól csináltam-e. Vizsgán csak számlatükör használható, ami lehet a sajátod is, de egyik vizsgán átnézték akinek volt, hogy nincs-e beleírogatva, stb., a másikon nem foglalkoztak vele.
Ami nagyon kényelmetlen, hogy míg Szegediné vizsgalapjain a könyveléshez volt táblázat, amiben jól áttekinthetően el tudtad könyvelni a gazdasági eseményeket, addig itt nincs. Egy üres oldalon próbálkozhatsz egyenes sorokban írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest