Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Hello!
Igen, ez a mínusz 1 hónap a félévből nekem is keresztbe tett.
5800Ft ez tuti, nekem már volt egy tárgyam harmadjára. Én is ugyanazon a szakon és évfolyamon vagyok és még kb. féléve nekem azt mondták, hogy ránk nem vonatkozik ez a csak 3szor lehet felvenni szabály, a lényeg, hogy a 4+2 évben legyen benne, addig nem fizetős a suli. Na most ehhez képest a levélben term. nekem is szerepelt. De már megszoktam, hogy sz@rt sem ér a beiratkozáskor megismert TVSZ és az sem, hogy túl vagyunk már a suli felén.
AZt mondták, hogy szigorlat is 5800? Vagy csak tárgyfelvételre kérdeztél? Mert a Módszertannal én is így vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5800Ft ez tuti, nekem már volt egy tárgyam harmadjára. Én is ugyanazon a szakon és évfolyamon vagyok és még kb. féléve nekem azt mondták, hogy ránk nem vonatkozik ez a csak 3szor lehet felvenni szabály, a lényeg, hogy a 4+2 évben legyen benne, addig nem fizetős a suli. Na most ehhez képest a levélben term. nekem is szerepelt. De már megszoktam, hogy sz@rt sem ér a beiratkozáskor megismert TVSZ és az sem, hogy túl vagyunk már a suli felén.