Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mat323
csendes tag
Sziasztok!
Tudtátok, hogy január 31-ig tart a tanulmányi félév? Utána már nem lehet vizságzni, csak ha újra felveszitek a tárgyat!
Van közületek olyan, aki harmadszorra vesz fel újra tantárgyat?
Én a Módszertan Szigorlattal vagyok így, már kétszer újra felvettem, de nem tudtam sose elmenni rá (nem volt üres hely az ETR-en).Megkérdeztem az Információs Közontot, azt mondták harmadszor is újra fel lehet venni tantárgyat, csak fizetni kell érte, azt hiszem 5800 Ft-ot (2003-ban kezdtem állami nappalin, GI szakon).
Azért aggódtam, mert az egy-két hete kapott bejeletkezéses levélben volt egy papírt, miszerint automatikus elbocsátással jár, "ha ugyanazon tantárgy követelményeit háromszori felvételre sem tudja teljesíteni"!
Erre a IK-ban azt mondták, hogy háromszori újrafelvételre vonatkozik mindez.
Ez szerintetek 100%-osan megbízható információ? Más kérdezte már és ugyanezt kapta válaszként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest