- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
TheDragon007 #649 üzenetére
Hát jah, sajnos nem mindegyik egyformán szereti. Sajnálom a márkát egyébként, kár, hogy beszántották
A NO50 kifejezetten jól sikerült termék volt.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Aethelstone #648 üzenetére
Nálam sajnos nem megy a win 10 p7811fxre, akárhányszor próbáltam tavaly bedöglött a telepítés. Idén nem sokat ment szegény.
Gondolom a partíciókra kell ránéznem hozzá, de nem volt rá idő azóta.
-
pgemil
aktív tag
válasz
Aethelstone #646 üzenetére
Nekem is kifogástalanul üzemel WIN 8.1 és Xp particiókkal.
-
Aethelstone
addikt
UP!
Nekem még mindig megvan és üzemel a Gateway NO50-em
Most esett át egy kis javításon, de kifogástalan
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #644 üzenetére
2008 elején vettem, ha azt nézzük jól bírta
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #642 üzenetére
Nem monitoroztam folyamatosan, anno diablo 3 megjelenése után amikor próbáltam volt, hogy kétszer fagyott, de az lehetett win miatt is. Azóta semmi fagyás. Most néztem, 40 és 50 fok között alakul, 3d dedikált vga hiányában nem megy, olvastam hasonlókat neten, ez vga halál lesz sajnos
Volt, aki cseréltette, volt aki "megsütötte", de egyik megoldás sem hosszú távú sajnos.
Nekem igazából a hibernálás és a sleep mód hiányzik nagyon, így mindig lekapcsol a gép. -
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #640 üzenetére
Nem sikerült.
Eszközkezelőben ezt írja: Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
Drivert kellene frissíteni, de nem engedi. Már próbáltam moddolt drivert is, az sem ment fel rendesen.
Lehet behalt a vga? -
Balázzs
senior tag
6860fx-en nem tudok nvidia vga drivert telepíteni, egyik nap sima normál videovezérlőre változott
ilyenkor win reinstall, vagy mit lehet még tenni?
rendszer visszaállítás ki volt kapcsolva, az nem megy, win7 javítás funkció sem oldotta meg sajna.
legújabb drivert próbáltam, azt írja, hogy maga a video driver felmegy - többi failed - de nincs változás.
ötletek?
win7 64bit a rendszer -
Angel Eye
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis/nagy problémám. Bekapcsoláskor a laptop így viselkedik:
http://www.youtube.com/watch?v=zFVmkE31Vcc
Használat közben, leállt és azóta nem reagál, ill. alaplap csere volt benne és kb 3 napig működött, majd újra ez a jelenség. Ha valaki tudna valami okosat mondani, azt megköszönném. Pici pénzért esetleg meg is javíttatnám, mert nagyon hozzám nőtt a gép.
Válaszokat előre is köszönöm -
TheDragon007
senior tag
Múlt héten kaptam kézhez egy matt kijelzővédő fóliát.17 colra ügyeskedtem fel. Eltartott jó negyedórát de végre már napfényben is használható a lapi
Szép nyarat minden Gateway tulajnak!
-
pgemil
aktív tag
válasz
csabessz47 #628 üzenetére
Szia.
Próbáld meg ezt: http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_notebook_netbook_alkatresz/merevlemez/ha_keves_az_1_merevlemez_a_laptopba_hdd_bay_keret_1566640859.html
Én is mostanában kecérkodom a fentiekkel.....
Nekem, csak a memóriakártya olvasó vacakodik. -
TBG
senior tag
Tudja valaki, hogy a Gateway NO51-es szériából hol lehet venni? Magyarországon senki nem forgalmazza, de resellert sem találtam sehol
-
TheDragon007
senior tag
Egy ssd jó lenne ide is, a Windows 7 is be tud lassulni de az ubi is sajna.
-
TBG
senior tag
válasz
Az SSD-t nem akarod a HDD helyére rakni?
-
TBG
senior tag
válasz
Hali. Szerintem az Acer cuccok sanszosak, hogy jók. Egyszer szétkaptam a vasamat, ugyancsak NO50 és full Acer a belseje, ergó a dokkoló is jó lehet.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Csa. Ebayen kerested már?
-
csabessz47
csendes tag
Üdv ismét,
Egy Gateway NO50-em van, és 2 dolgot szeretnék hozzá:
1. valamiféle dokkolót, bár nem találtam pontosan ehhez, az Acer és más Gateway termékek kompatibilitásáról szintén nem találtam semmit.
2. valahogy a dvd író helyére tenni kéne egy SSD-t, viszont a megfelelő "fiókról" sem találtam semmit sem.Valaki foglalkozott már ezzel? Bármiféle segítség jól jönne.
-
Balázzs
senior tag
Nincsen valakinek véletlenül rossz gateway gépe? 17"-es /6860Fx/ burkolatot és/vagy kijelzőt keresek.
-
Toncsi12
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
bios-t frissítettem egy Gateway NO20T-n és újraindítás útán nem csinál semmit. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a bios-t helyreállítani ??? valami módszer esetleg?
köszönöm előre is!
-
TBG
senior tag
Sziasztok
Eléggé pang ez a topic, kicsit felhozom. Szóval, idestova 1 éve megvan az NO50-em, egyelőre különösebb gond nincs vele. Gyors, stabil, hibamentes és sajnos nem őrzi az értékét. Próbáltam eladni, mert max. 4GB-t tud, nekem meg néha kellene 8, de nem nagyon kell senkinek, még bőven ára alatt sem. Hiába, nem bika videokártya, effektíve ismeretlen márka itthon és noti árak is a béka segge alatt. Szóval, megtartom, jó lesz majd amolyan 2. gépnek, ha már nem halogathatom az új vásárlást. Viszont tutira Gateway lesz a következő is, mégpedig az NO széria újabb darabjaiból. Sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, mint valami ismertebb cucchoz.
Üdv
-
1977laca
csendes tag
válasz
TheDragon007 #618 üzenetére
Sziasztok nagyon szépen köszönöm a segítséget akkor bontásra kerül a dolog
-
1977laca
csendes tag
Sziasztok ma került a kezem ügyébe egy GATEWAY MX3414 W340UA gépezet és az a probléma vele,hogy nem ad képet még külső monitorra sem.A hdd pörög de sajnos nem tudom,hogy mit csinál a gép ha egyáltalán csinál valamit.A volt gazdája elmondása szerint menet közben leállt a gép és azóta a fenti jelenséget produkálja,tud valaki valami okosságot a megoldásra?
Segítségeteket előre is köszönöm
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #615 üzenetére
Sya!
Telepitettem a Vistat ujbol es feltoltottem a Gateway programjait es nagyabol vissza kaptam azt a gepet mit szerettem volna de maga a gateway Recovary management sajat telepitojet amibe minden bent van azt meg nem sikerult. De koszonok mindent. bey..
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #614 üzenetére
Ha a meglévő programok alatt a már telepített alkalmazásokat érted akkor nem.
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
Erica Canada #613 üzenetére
sya!
Nem tudod veletlenul hogyan kell kesziteni a meglevo programokbol telepito cd?
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #612 üzenetére
Sya!
Hat latom innen megrendelhetem nem letolthetem szoval azt gondoltm hogy csak sikerul valahonnent letolteni ,de meg korul nezek koszi azert.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #611 üzenetére
A visszaállítós lemezt innen lehet megszerezni.
Most nincs nálam a lapi, úgyhogy nem tudom tesztelni neked, de azért sok sikert. -
Erica Canada
csendes tag
válasz
Erica Canada #610 üzenetére
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #609 üzenetére
ok letoltom de abba tudsz e segiteni hogy a ennek a gepnek az eredet cd masolatat ami el is indul szeretnem leginkabb.
kuldok egy kepet ami eredetileg rajta volt persz azt is latod hogy en
+ mit telepitettem fel ez altal tudsz -e segiteni mert mar letoltottem inen[link]
de sajna ez sem az.... -
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #608 üzenetére
Ezen az oldalon ha klikkelsz a Driver Downloadsra
http://support.gateway.com/s/Mobile/2008/MSeries/M-7333u/M-7333unv.shtml
akkor letöltheted a lap alján a webcam firmware-t és drivert. -
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #607 üzenetére
Sya!
Igen.
itt talaltam rola infot,de nem tom mit tegyek.
[link]Helyesbitem az adatokat:
Model: Gateway MD73 Series Notebook
Windows Vista (64-bit) -
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #606 üzenetére
Most tehat home premium van rajta, ami elindul de hiányoznak belőle dolgok. Jól értem?
-
Erica Canada
csendes tag
válasz
TheDragon007 #605 üzenetére
Sya!
Nem kaptam hozza dvd-t.
Gateway M7333u .
Vista az biztos de melyik azt nem tom.
Egy kulcsot akartam letolteni es puff kek halal. -
TheDragon007
senior tag
válasz
Erica Canada #604 üzenetére
Szia Erica!
Kellemes ünnepeket neked is. Készülj fel, most kérdezni fogok.
A visszaállító eredetileg nem egy dvdn volt? Ha igen, megvan az eredeti Gateway recovery dvd?
Mi a laptop típusa?
Jól sejtem hogy eredetileg Vista Business volt telepítve?Mellesleg:
Emlékszel hogy a szerviz előtt mi okozott kékhalált? -
Erica Canada
csendes tag
Sziasztok!
En Canadabol irok nektek Merry Christmas mindenkinek!
Nekem Gateway laptopom van sajna kek halalnak nevezett virust kaptam es vittem a szervizbe de
nem ertettuk meg egymast es letoroltek az eredeti vistat rola es feltetek egy
Vista home Premiumot ebbe nem telepitettek fel minden alapot es hianyzik a regi azt meg fel is tudtam telepiteni es bent volt camera, word stb en nem nagyon ertek ezekhez a dolgokhoz.
Meg anno annak idejen ra irtam dvd-re a telepitojet /Gateway Recovery Management/ de sajna nem jo valamiert nem torli es nem telepiti a gepet.Kerlek SOS.... -
TBG
senior tag
válasz
TheDragon007 #601 üzenetére
Jogos.
A napokban találtam egy PDF-et,([link]) amiben fel van sorolva, hogy milyen alkatrészeket lehet utólag rendelni a NO50-hez, minden van hozzá, memóriabővítéstől elkezdve a kijelző keretéig, egyedül videokártya nincs....ergó ez is a Te szavaidat támasztja alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest