Új hozzászólás Aktív témák
-
csabessz47
csendes tag
Üdv ismét,
Egy Gateway NO50-em van, és 2 dolgot szeretnék hozzá:
1. valamiféle dokkolót, bár nem találtam pontosan ehhez, az Acer és más Gateway termékek kompatibilitásáról szintén nem találtam semmit.
2. valahogy a dvd író helyére tenni kéne egy SSD-t, viszont a megfelelő "fiókról" sem találtam semmit sem.Valaki foglalkozott már ezzel? Bármiféle segítség jól jönne.
-
csabessz47
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Gateway NO50 billentyüzetét hogy lehetne tisztitani. Még régebben belefolyt egy kis bor.... Müködéssel semmi gond, csak ha melegszik (p8700-nak köszönhetően elég gyakran
akkor a baloldal (pl. capslock shift fn windowsgomb) elkezd tapadni és ööö hát nem cuppog de érdekes hangja van
Valamint ha ki lehetne vhogy pattintani a bill-t a garancia bukott?
-
csabessz47
csendes tag
válasz
csabessz47 #522 üzenetére
Na, sikerült megoldani közben. Az ujjlenyomat olvasónak volt beállitva egy jelszó (mikor meglett a gép próbálgattam, mára már ki is ment a fejemből) és azt kérte
Úgyhogy most már jó minden, csak a win7 telepitő lenne nálam...
-
csabessz47
csendes tag
okés akkor írok nekik mailt. köszi
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #519 üzenetére
Szeretem próbálgatni a dolgokat
Na megnéztem, üres enterrel invalid password...
Mondjuk egy win7 telepitésnél attól tartanék még, hogy mindent fel tudok-e rendesen pakolni (ujjlenyomat-olvasó, kártyaolvasó stb), viszont ezért is szeretném kipróbálni
De szép értelmes mondat volt
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #517 üzenetére
Ha nem bootol CD-ről linuxot se tudok
Most amúgy Wubi-t használok 10.04 jól sikerült, tetszik sebességre kinéztre is. Még nem próbáltam a sima entert
A win7 meg az 5 évvel ezelőtti gépemen is gyorsabban ment mint itt a vista (szóval bejelentkezés után nem hiszem h ~40-50 mp kell h felálljon a rendszer). Meg én amúgy is olyan vagyok aki képes akár hetente új oprendszereket rakni
-
csabessz47
csendes tag
válasz
TheDragon007 #515 üzenetére
Nem használt, teljesen új. A vistát már sikerült belőni úgy hogy jó legyen (szokásos programok stb) de hiába "atom" a gép
a pista nagyon lassú.
Na szóval visszatérve teljesen új a gép.
-
csabessz47
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem egy Gateway NO 50-es notit. Ugye szokásos Vista van rajta, amit win7-re cserélnék. CD-ről nem bootol, amikor indul és kiirja h nyomj F2-t a beállitásokhoz jelszót kér... Na ilyenkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest