Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz
TheDragon007 #642 üzenetére
Nem monitoroztam folyamatosan, anno diablo 3 megjelenése után amikor próbáltam volt, hogy kétszer fagyott, de az lehetett win miatt is. Azóta semmi fagyás. Most néztem, 40 és 50 fok között alakul, 3d dedikált vga hiányában nem megy, olvastam hasonlókat neten, ez vga halál lesz sajnos
Volt, aki cseréltette, volt aki "megsütötte", de egyik megoldás sem hosszú távú sajnos.
Nekem igazából a hibernálás és a sleep mód hiányzik nagyon, így mindig lekapcsol a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Suzuki topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest