- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutina
csendes tag
Sziasztok
Remelem jar valaki erre es tud segiteni
Van egy Gateway HDMI T-Series notebook-om, a tolto vezeteke "megtort" es el van szakadva, tudok venni hozza masik toltot?, mert itt a Media Markban azt mondtak,hogy nem lehet Mo-on venni olyan toltot ami jo hozza
Koszi elore is a segitseget -
EffEkt
csendes tag
Üdvnéktek olyan kérdésem lenne hogy P7805ufx gépek bírják a gyűrődést nem fog melegedni több órás game után se ?még most tervezem a megvételét de már ő a kiszemelt mert jó kis gépnek tűnik.
-
Abri
senior tag
hy all.
Azt szeretném kérdezni, hogy az FX7805, 7807, 7809 széria fém vagy műanyag házas ill mennyire melegednek? -
TheDragon007
senior tag
válasz
superecneB #392 üzenetére
Ha jól tudom magyar MUIt csak az Enterprise és Ultimate verziós Vistára lehet rakni. Az angol Windows seriallal pedig nem szoktak felmenni a magyar Windowsok amennyire tudom. A win7re cserélést ráfizetés nélkül is asszem csak az Enterprise meg Ultimate verzióval lehet, bár örülnék ha ebben sem lenne igazam.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
superecneB #392 üzenetére
A szériaszámot megtalálod a notebook alján egy címkén.
-
superecneB
őstag
Üdv!
Nővérem az USAban vett egy Gateway notit. Vista van rá gyárilag telepítve.
Ha újra kéne rakni a temékkulcsot hol tudom megnézni?
Tudok -e rakni azzal a cd-keyyel magyar Windowst?
Win7re Home Premiumra lehetne cserélni a Vistáját ez hogyan működik, valaki csinált már ilyet?Olvastama minap egy cikket a logout.hu-n a noti alulfeszeléséről igy nagyobb akksi üzemidőt ért el a srác, erről tudna valaki esetleg nekem mesélni kicsit bővebben?
-
Balázzs
senior tag
Felment gond nélkül, fel is ismert majdnem mindent, de marad a gyári vista.
XP-n van hang, de se webcam sw bluetooth ami még nem lenne gond, de dual boot nem megy sehogy sem.
vv7 jó lesz, de még nem tökéletes, gyorsabb határozottan a vista-nál, de majd ha meglesz a végleges verzió, akkor megint megpróbálom, mondjuk itt sem ment pl skype alatt a webcam, msn pedig felismerte.
-
vzso
aktív tag
-
Balázzs
senior tag
Sajna sehogy sem tudom összehozni az xp-t és a vistát, vagy az egyik vagy a másik boot-ol rendesen, választani nem tudok. Próbáltam boot manager-el is, de azt hiszen ez már túl bonyolult nekem
Bluetooth nem is lenne baj, inkább nálam a webkamera hiánya lenne gond xp alatt.
win7-et próbáltatok már?
-
Balázzs
senior tag
válasz
(Darkwood) #383 üzenetére
Sikerült! Igaz még a webkamerát és a bluetooth vezérlőt nem tudom használni, de van hang!
Most azon szenvedek, hogy lehessen mind a vistát mind pedig az xp-t kiválasztani a boot elején és be is töltődjön a választott oprendszer. Nem gondoltam volna, hogy ez is ennyire bonyolult.
-
Snagi
csendes tag
Hello mindenki. Nem tudja valaki, hogy mikor kerülnek forgalomba a Gateway notebookok Magyarországon???? Mert szeretnék venni egy Gateway P-7807u FX-et. Láttam külföldi oldalakon lehet rendelni, de nem igaazán bízok az ilyen rendelésekben. Vagy valakinek esetleg nincs egy ilyen típusú gépe, amit eladna??? A válaszokat előre is köszi.
-
-
Balázzs
senior tag
Igazad van, GPU-Z szerint csak 200Mhz-en megy a gpu alapból. Valamit elnézhettem.
Hang nem akar menni XP alatt sajna, pedig játékok és egyéb progik miatt jó lenne, win7 pedig nincsen nekem, a másik két oprendszerem legális, ami munka miatt fontos.
Találtam itt PH-n Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio-t, 10k-ra tartja az eladó, meggondolom a dolgot.
Néztem közben, hogy 12k újonnan garival.
-
vzso
aktív tag
A hang XP alatt nekem sem akart összejönni. Egyszer sikerült, de újraindítás után megint nem működött. Csak a külső hangkártya (nekem egy Creative X-Fi Xtreame Audio Notebook) oldotta meg a gondot.
De próbáld Win7 alatt, ott tökéletes. -
vzso
aktív tag
Én ugy tudom az Everst az a max teljesítményt mutatja. Nézd meg GPU-Z progival. Itt is a max van kiírva, de ha a második fülre kattintasz, "Sensors", ott a jelenlegi állapotot találod. tehát a tényleges, jelen, állapotot láthatod és log-olást is engedélyezheted, tehát elindíthatsz egy 3D-s alkalmazást és megnézheted alatta hogy is alakul a kártya teljesítménye.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
superecneB #372 üzenetére
Itthon nincs hivatalos szervize! Anno amikor szervizeltetni akartam a P-6831FX-emet mindenhol elküldtek a picsába!
-
Balázzs
senior tag
EVEREST szerint a gpu mindig 500Mhz-en megy, ebből gondolom.
Tettem a notiba egy második vinyót, amire XP-t pakoltam próbaképpen, de a hang nem akar működni. Megtaláltam a korábban ajánlott megoldást, próbáltam is, de nem megy. Az audio drvirer telepítésnél leáll hibaüzivel. Valaki nem tud más módot, már egy rakás drivert megpróbáltam, de semmi eredmény.
-
superecneB
őstag
Üdv!
Ha kinn usaban veszek egy Gateway notebookot, és netán évek mulva mikor már itthon vagyok valami baja van itthon hol tudnám szervizeltetni? -
Balázzs
senior tag
A 6860FX notimba nvidia geforce 8800M GTS videokártya van, a gpu az alábbiak szerint dolgozhatna gondolom terheléstől függően:
nVIDIA ForceWare Clocks
Level #1 GPU: 200 MHz, Árnyaló: 400 MHz, Memória: 100 MHz
Level #2 GPU: 275 MHz, Árnyaló: 550 MHz, Memória: 301 MHz
Level #3 GPU: 383 MHz, Árnyaló: 767 MHz, Memória: 301 MHz
Level #4 GPU: 500 MHz, Árnyaló: 1250 MHz, Memória: 799 MHzNálam ez fix 500 Mhz, nem vált vissza. Hogyan lehet elérni, hogy kevesebbet fogyasszon a notim, ha nem fut erőteljes 3D alkalmazás?
-
Gyebi89
csendes tag
Szevasztok!
Olvastam egy cikket a P-7809u FX és P-7807u FX modellekről (link). A kérdésem az lenne, hogy tudnátok- e segíteni, hogy honnan tudnék beszerezni P-7807u FX modellt. Neten már kerestem sok helyen, de sikertelenül. Ha tudna valaki segíteni az király lenne.
Üdv
Gyebi -
vzso
aktív tag
válasz
(Darkwood) #366 üzenetére
Jaja.
De lehet az is megoldás lenne a SATA nem ismerésére hogy BIOS-ban megnézni milyen beállítások vannak megadva és ha AHCI akkor vissza váltani a normal/nativ/as IDE-re és akkor nem kellene driver a telepítésnél. -
(Darkwood)
őstag
Ha netán nem lenne XP cd, akkor tudsz csinálni magadnak ennek a topic-nak alapján: [Hogyan telepítsünk Windows XP-t notebook-ra].
-
zhorti
csendes tag
Sziasztok! Szereztem én is egy Gateway ml6227q-t szeretnék én is xp-t tenni rá, de azt olvastam, hogy nem ismeri fel a SATA.....-t. mit tegyek, hogy sikerüljön? nincs valakinek megvéletlenül az az integrált telepítő lemeze?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #361 üzenetére
Igen.
-
vzso
aktív tag
válasz
csaszi55555 #358 üzenetére
Szia!
Elvileg ügyfélszolgálat van Mo-n [link].
De ezt a Google is kiadja ha a Gateway-ra keresel magyar oldalakon. -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #360 üzenetére
Mármint Szlovákiában?
-
TheDragon007
senior tag
Hmm, a Gatewaynek már van szlovák oldala. Szerviz még csak az ML szériához van. Hurrá
-
(Darkwood)
őstag
válasz
csaszi55555 #358 üzenetére
Nincs!
-
csaszi55555
csendes tag
Sziasztok!
Van Budapesten hivatalos Gateway márkabolt vagy szervíz? Nem igazán segített a Google sem.
Előre is köszi a segítséget.R.
-
vzso
aktív tag
,egyáltalán nem hangosak és egy jobb hűtőpaddal egyáltalán nem is melegednek. Az enyém egy 3DMark teszt alatt max. 68°C-ra melegedet, de egy Zalman ZM-NC2000-al már csak 52-53°C volt. Több órás játék után is csak alig észrevehetően melegedet föl a burkolat a VGA és a proci hűtő fölött. Még a merevlemezek fölötti rész is melegebbnek tűnik.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #353 üzenetére
Na jó persze, Te nem itthon vagy, hanem külföldön! Akkor azért volt ilyen gyorsak és azért foglalkoztak Veled! Így most már korrekt a hőmérséklet!
-
Milan24
aktív tag
Hol lehet kapni ilyen gépeket? Ezek ennyire melegek? Ilyen hangossak
.
Pedig a felszereltségük viszont jó. -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #353 üzenetére
Na akkor ezek szerint, szerencsére, csak poros volt.
De idővel nem ártana szétszedni is és átpásztázni valami jobb hűtőzsírral, mert az ami gyárilag van rajta az nem a legjobb és ez idővel kiszárad.
Na de ez általában az összes termékre igaz mert nem szokták a jobb minőségű pasztákat használni. -
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #352 üzenetére
Nah voltam a közeli szervizben 9kor, 11kor már hívtak hogy menjek érte mert már kipucolták. Érte mentem, 6 eurót fizettem. Egyelőre úgy látszik rendben van a gép - a vga 46 fok netezésnél, 75 fok Cryostasis alatt. Remélem így is marad még egy darabig.
Mondjuk a venti zúgása még mindig zavaró, de együtt tudok élni vele agybadugós fülessel, éjjelre meg úgyis kikapcs.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #351 üzenetére
Anno amikor írtam a szervizeknek ,hogy volna egy ilyen gépen azonnal elküldtek melegebb éghajlatra a géppel együtt! Volt, aki válaszra se méltatott!
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #350 üzenetére
OK, akkor kompresszor, aztán szerelés... De lehet h ma eljutok egy pc szervizbe, ott valószínűleg profibban meg tudják oldani a problémát, csak hát az már pénzbe kerül
Nincs semmi agyonmodolt driverem, csak az nvidia oldaláról leszedhető hivatalos whql drivereket szoktam feltenni - na jó, néha kipróbálom a bétásakat is
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #349 üzenetére
Először próbáld meg a kompresszort. Ha nincs változás, akkor szedd szét, de az nem lesz egyszerű, mert kurvára össze van rakva!
Közben azon gondolkozok, hogy nem-e valami agyon mod-olt vagy nem megfelelő VGA driver van a gépeden!?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #346 üzenetére
Szerintem már brutálisan poros lehet a ventije, ha ilyet csinál!
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #346 üzenetére
És csak játék/terhelés alatt melegszik ennyire, vagy alapon/nettezés közben is?
-
TheDragon007
senior tag
A napokban elkezdett percenként szaggatni minden játék (Cryostasis, Requiem, Pristontale2, Perfect world online). Most bekapcsolva az Everestet láttam hogy a VGA brutálisan túlmelegszik - több mint 110 fokra is felmegy a mutató. A hűtés szerintem kampó lehet... majd még írok, most egy kicsit kikapcs hogy lehűljön a gép
-
Beka88
csendes tag
Sziasztok most gondolkozom egy gateway notebookon.és azt szeretném megtudni h mennyire megbízható,kb mien kategóriába tartozik.és úgy pár szót ha valaki tud a cégről mert foggalmam sincs hogy mien minőségü termékeket gyártanak.
a kiszemelt pedig egy:Gateway P-7805u FX.ha van valakinek negatív vagy pozitív tapasztalata mindent szivesen látok köszi.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #342 üzenetére
Nem is kell az a hűtőpad csak kérdeztem! Bőven elég egy-két könyvvel kitámasztani hátul! Nem csak hatékony módszer, de kurva olcsó is!
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #341 üzenetére
2.A ventilátorral 47 fokra csökkent 55ről. Ettől egy hűtőpad sem viszi lejjebb szerintem. Így viszont nem zúg - mivel 50fok alatt csendben van
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #340 üzenetére
1. Nincs hűtőpadom - eddig nem gondoltam volna hogy szükség lehet ilyesmire
Egyelőre mögé állítok egy sima asztali ventilátort (25cm átmérő), aztán csekkolom hogy változik-e a cpu-fok.
2. Mikor elkezd zúgni - böngészésnél felmegy 54-55fokig (everest CPU),
- játék, stressztesztben határ a csillagos ég - 85fok kb.
3. Még sosem szereltem rajta semmit, lehet hogy ideje lenne elkezdeni? -
(Darkwood)
őstag
válasz
TheDragon007 #339 üzenetére
Ad.1. Van-e hűtőpadod?
Ad.2. Milyen hőmérsékletű a CPU-d?
Ad.3. Ha szét akarod teljesen szedni azt szinte lehetetlen annyira össze van rakva, de egy "kis" kompresszorral megküldheted a ventit, egyébként a CPU-hoz hozzáférsz, tehát pl.: újra tudod pasztázni, ahhoz nem kell teljesen szétszedni! -
TheDragon007
senior tag
Ahh, még mindig csinálja ezt a hangoskodást ha elkezdek jáccani (procihőmérséklet szárnyalni kezd). Ki kellene pucolni a légkavarókat (vagy kicserélni)? Van valakinek tapasztalata ilyesmiben?
-
TheDragon007
senior tag
Achtung Achtung!
Ma elkezdett erősen zajt kelteni a hdd a p7811fxemben. Az everest 51 fokot mutat, még sosem volt ennyi. A nyári meleg tenné?
mod: öö vagy 15 percig így visított most meg elhallgatott, de vajon meddig
-
vzso
aktív tag
válasz
Csabifater #334 üzenetére
Szia!
A CR van fönt. Szerintem jó. A Vista driverek tökéletesen működnek alatta. Elvileg, telepítés után, teljesen használható a gép, maga a win is fölrak jó párat, még update-ban is.
Üdv. Zsolt -
Csabifater
tag
válasz
TheDragon007 #335 üzenetére
Köszönöm!
üdv -
TheDragon007
senior tag
válasz
Csabifater #334 üzenetére
Jah én már próbáltam, még a béta idejében. Nem volt drivergond, vistások mennek illetve saját maga is képes letölteni őket. Nincs olyan szívás mint xpvel
-
Csabifater
tag
Hali!
Valaki win7-tel próbálkozott már p-7811-en?
Eredmény?
Driverek?
Üdv
Csaba -
Stefanka
csendes tag
Hahó van itt valaki aki az Ebayre regisztrálva van.SOS.
-
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #328 üzenetére
Az lesz csak hogyan lehet azt meg venni,
-
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #325 üzenetére
Cak az abaj hogy nem tudok boltot/szervizt ahol ilyet be lehetne szerezni.
-
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #323 üzenetére
A laptopnak nincs semi baja mert azt már meg nézettem,a csati meg má kint volt a gépböl mikor eltört . Az a pancser rá lépet az üres csatira.Mert kivette a rossz vinyóval ,és mikor levette a vinyórol az leesett ö meg nem vette észre és rá lépet.
-
TheDragon007
senior tag
Hali.
Megvan a kép.
Ha ez a csati csatlakoztatható a notiba, akkor is próbáld ki egy vincsivel hogy tényleg menne a laptoppal, mielőtt fizetnél érte...
Mivel ha valaki eltörte a csatit, könnyen lehet hogy ott más is sérült és nem lesz elég csatit venned...Üdv,
TheDragon007 -
Stefanka
csendes tag
válasz
TheDragon007 #320 üzenetére
Egy vinyó hely van benne de most nincs benne vinyó mert az halt meg és aki nézte az kivette belöle a csatit és eltörte igy se csati se vinyó. Meg probálom ujra elküldeni a képet.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Stefanka #317 üzenetére
Akkor közelítsük meg másik irányból a dolgot: Van működő vinyó a laptopban?
Ha igen: - A laptopodban 2darab vinyóhely kell legyen. Kipróbáltad mindkettőt?
Ha nem: - Kérj a szerelőtől egy patás notivinyót kipróbálásra.Illetve: Nincs képed az említett fekete műanyag cuccról véletlenül?
szerk: Nem kaptam még meg a képet.
-
Stefanka
csendes tag
És azt mondja a szerelö hogy patás csatlakozós a HDD
-
Stefanka
csendes tag
Nem olyan csak hasonló nincs rajta semilyen vezeték, ez egy Fekete müanyag amibe bele megy a HDD és az csaatlakozik a gépben egy sok lábu csatlakozóhoz.
-
Stefanka
csendes tag
Sziasztokkérlek beneteket aki tud segitsen már:Van egy Gateway 450 SX 4 es laptopon és kellene bele egy HDD adapter ,Meg egy HDD de nem tudom hogy holl lehet ezeket beszerezni.Aki tudja kérem mondja meg ,mert nem tudom a gépemet használni.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #311 üzenetére
Sajnos nekem nem megy.
Ugyan azt csinálja, sőt, ha a leírásodat követem, megint csak elfelejti a HD audio device-t, nem beszélve arról, hogy a három ismeretlen eszköz, sehogy sem akar eltűnni. De még 32 bit-es rendszeren sem.
Én már csak a winfos-ra tudok tippelni, az energiagazdálkodására (valami ACPI driver).
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #311 üzenetére
Hát, köszönöm, majd megpróbálom a leírásod alapján, hátha jó 64bit-re is.
-
TheDragon007
senior tag
Az előző hszben lévő utasítások végrehajtása után lesz egy automatikusan induló progi, az autostart.bat, ami újra kellene hogy indítsa startupkor az audiót - enélkül a két Conexant Audio Device eltűnik (ezt valszeg a winfos okozza), ezért mehet el nálad a hang újraindítás után.
Egyéb nem jut eszembe, ha ezzel sem tudok segíteni, akkor egyelőre passz... -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #309 üzenetére
Hát, az a gondom hogy nem a driverekel van a baj. Azok működnek, sőt, a Vista-é simán fölmennek, 64bit-en. A gond az ismeretlen eszközökkel van.
Na akkor leírom pontosan mi is van, történik. Telepítés után (XP64bit), van három ismeretlen eszköz, több is de ezek fölmennek a kamera, a kártya olvasó, ilyesmi. Szóval marad három: a modem, a hang és a VGA HD Audio-ja. Ezek ismeretlen eszközök, tehát a VGA driver sem tudja telepíteni a NVHD audo-ját. A win sp1-es (ez 64bit-nél az sp2 -nek felel meg), itt fölmegy a patch HD audio-ra (természetesen a 64 bites). Ekkor megjelennek a HD audio eszközök, nem kér újraindítást, így telepítem a modem, audio-t és láss csodát van hang, tökéletesen működik minden a Vista driverekkel. A videokártya HD már kér újraindítást, de örülök mert ez is fölment. Újraindítás után eltűnnek az eszközök, megint ismeretlenek. mar nem is akarja felismerni őket a rendszer mint HD audio device-k. Semmi, csak ismeretlen eszközként, bármit is csinálok, telepítek. itt próbáltam a Dell-es cuccot, de semmi. Rendszer letúr, újrarak. Semmitt nem rakok föl csak achipset drivert meg a HD patch-et. Újraindítás után ua., megint nincs csak ismeretlen eszköz. Rendszer letúr, újrarak.SP2-es föl, de erre nem megy föl a patch. Semmi gond, letölti frissítésben egy újabb patch-et a HD audio-hoz. Szuper megint lehet telepíteni, a hang fölmegy, de, a biztonság kedvéért újraindítás. Puff, megint ismeretlen eszköz. Dell-es cucc, semmi. Szóval én arra jutottam, nem a driverrel van gond, itt a rendszer, a winfos a ludas. -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #307 üzenetére
Nem biztos. Látod az oldalakon is van akinek működik az a leírás, van akinek nem. A technika ördöge
.
-
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #305 üzenetére
Ezt én is megcsináltam és működött is. Örül
. Csak újraindítás után eltűnt az egész és megint ismeretlen eszköz lett a helyén
. A bosszantó az volt hogy nem akarta semmiképpen sem High Audio Device -nek fölismerni őket a rendszer újraindítás után.
-
TheDragon007
senior tag
Nem volt elég végigkövetni egyik leírást sem, de segítettek, merítettem innen is, onnan is
Na szóval, ezek a lépések:
1. Feltelepítettem ezt: [link]
2. Sajátgépre jobb klikk, Tulajdonságok - Eszközkezelő
3. Rendszereszközöknél Microsoft UAA busz letiltás, majd engedélyezés, ennek eredményeképpen megjelenik 2 darab Audioeszköz a High Definition Audio buszon az Egyéb eszközöknél, és az XP is felajánlja a telepítők frissítését - IGNORÁLNi köll
4. Letöltöttem [ezt] és telepítettem az alapértelmezett helyére
5. Vissza az Eszközkezelőbe, jobb klikk az egyik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon"-ra, illesztő frissítése, telepítés listából, ne legyen keresés, hang- video- és játékvezérlők, saját lemez, kiválasztottam a C:/SWSetup/SW34200/-ban lévő .inf fájlt és telepítettem
6. Az 5. lépést megcsináltam a másik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon" dologgal is - Mindkettő ezentúl "Conexant High Definition Audio"ként szerepel a Hang-, video- és játékvezérlők között
7. Letiltottam és engedélyeztem őket - amelyik az engedélyezés után nem vált felkiáltójelre - tehát indítható, az működik - a másikat le kell tiltani újra
8. vezérlőpult - hangok és audioeszközök: elnémítás kikapcsol
9. Media player indul! -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #303 üzenetére
Várjuk.
Csak nem végigkövetted a leírást. -
vzso
aktív tag
válasz
TheDragon007 #301 üzenetére
Majd megpróbálom az új BIOS alatt, hátha összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest