- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz
csabessz47 #628 üzenetére
Szia.
Próbáld meg ezt: http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_notebook_netbook_alkatresz/merevlemez/ha_keves_az_1_merevlemez_a_laptopba_hdd_bay_keret_1566640859.html
Én is mostanában kecérkodom a fentiekkel.....
Nekem, csak a memóriakártya olvasó vacakodik. -
TBG
senior tag
válasz
Az SSD-t nem akarod a HDD helyére rakni?
-
TBG
senior tag
válasz
Hali. Szerintem az Acer cuccok sanszosak, hogy jók. Egyszer szétkaptam a vasamat, ugyancsak NO50 és full Acer a belseje, ergó a dokkoló is jó lehet.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Csa. Ebayen kerested már?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #571 üzenetére
Szia.
A kézikönyvben nincs a billentyűzet kiszedéséhez leírás? Bocsi nekem másikfajta Gateway notim van, azon a hátlapnál kellett csavarozgatni meg a monitortartót óvatosan lekapcsolni.
A garanciát szerintem nem sérti ha ugyanúgy (tehát mindenféle baleset nélkül) vissza is tudod tenni a billentyűzetet. -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #523 üzenetére
Hát jah, fura is volt hogy új géphez jelszó....
Sok sikert a lapihoz! -
csabessz47
csendes tag
válasz
csabessz47 #522 üzenetére
Na, sikerült megoldani közben. Az ujjlenyomat olvasónak volt beállitva egy jelszó (mikor meglett a gép próbálgattam, mára már ki is ment a fejemből) és azt kérte
Úgyhogy most már jó minden, csak a win7 telepitő lenne nálam...
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #520 üzenetére
A vezérlők miatt ne főjön a fejed, általában "mindenhez" van a windows updaten. Néhány esetben még egy (azonos architektúrára írt) Vistás driver is feltelepül.
Ha újonnan vetted akkor az eladótól kérd a jelszót.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #518 üzenetére
"Meg én amúgy is olyan vagyok aki képes akár hetente új oprendszereket rakni"
Ó hát ha ilyen sok időd van akkor miért zavar a vista bootidő?Viccet félretéve:
"nem hiszem h ~40-50 mp kell h felálljon a rendszer" - Ez nem hit kérdése. Nekem és a kollégáknak ez a kb. féléves tapasztalata. Kikapcs szintúgy lassú, pedig vistán legalább az gyorsan megy. -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #516 üzenetére
Hátöö a win 7 sem lesz ugyanolyan a sok progi feltelepítése után (nemcsak saját tapasztalat), szóval csodákat egy windóztól még nem kell várni.
Ha sok progi után is gyorsan felálló rendszert akarsz, egyéb irányok felé kell nézni (pl. Ubuntu és verziói, egyéb linuxok).
Vissza a problémádhoz:
A BIOSba belépéshez bootoláskor vagy F2 vagy DEL gomb kell egy új notinál, nem jelszó... Próbáltál élből ENTERt nyomni a jelszóra? -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47 #514 üzenetére
Szia
Ha használtan vetted akkor kérdezd az előző tulajtól a jelszót. Azután BIOSban be tudod állítani hogy elsődlegesen CDről bootoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest