Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgemil
aktív tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Szia.
Próbáld meg ezt: http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_notebook_netbook_alkatresz/merevlemez/ha_keves_az_1_merevlemez_a_laptopba_hdd_bay_keret_1566640859.html
Én is mostanában kecérkodom a fentiekkel.....
Nekem, csak a memóriakártya olvasó vacakodik. -
TBG
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Az SSD-t nem akarod a HDD helyére rakni?
-
TBG
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Hali. Szerintem az Acer cuccok sanszosak, hogy jók. Egyszer szétkaptam a vasamat, ugyancsak NO50 és full Acer a belseje, ergó a dokkoló is jó lehet.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Csa. Ebayen kerested már?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Szia.
A kézikönyvben nincs a billentyűzet kiszedéséhez leírás? Bocsi nekem másikfajta Gateway notim van, azon a hátlapnál kellett csavarozgatni meg a monitortartót óvatosan lekapcsolni.
A garanciát szerintem nem sérti ha ugyanúgy (tehát mindenféle baleset nélkül) vissza is tudod tenni a billentyűzetet. -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Hát jah, fura is volt hogy új géphez jelszó....
Sok sikert a lapihoz! -
csabessz47
csendes tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Na, sikerült megoldani közben. Az ujjlenyomat olvasónak volt beállitva egy jelszó (mikor meglett a gép próbálgattam, mára már ki is ment a fejemből) és azt kérte

Úgyhogy most már jó minden, csak a win7 telepitő lenne nálam...

-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
A vezérlők miatt ne főjön a fejed, általában "mindenhez" van a windows updaten. Néhány esetben még egy (azonos architektúrára írt) Vistás driver is feltelepül.
Ha újonnan vetted akkor az eladótól kérd a jelszót.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
"Meg én amúgy is olyan vagyok aki képes akár hetente új oprendszereket rakni"
Ó hát ha ilyen sok időd van akkor miért zavar a vista bootidő?
Viccet félretéve:
"nem hiszem h ~40-50 mp kell h felálljon a rendszer" - Ez nem hit kérdése. Nekem és a kollégáknak ez a kb. féléves tapasztalata. Kikapcs szintúgy lassú, pedig vistán legalább az gyorsan megy. -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Hátöö a win 7 sem lesz ugyanolyan a sok progi feltelepítése után (nemcsak saját tapasztalat), szóval csodákat egy windóztól még nem kell várni.
Ha sok progi után is gyorsan felálló rendszert akarsz, egyéb irányok felé kell nézni (pl. Ubuntu és verziói, egyéb linuxok).
Vissza a problémádhoz:
A BIOSba belépéshez bootoláskor vagy F2 vagy DEL gomb kell egy új notinál, nem jelszó... Próbáltál élből ENTERt nyomni a jelszóra? -
TheDragon007
senior tag
válasz
csabessz47
üzenetére
Szia
Ha használtan vetted akkor kérdezd az előző tulajtól a jelszót. Azután BIOSban be tudod állítani hogy elsődlegesen CDről bootoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4/16.0/UHD 4K(3840x2160)/IPS/i7-11850H/64GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/5G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi