Hirdetés
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen SSD-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
A játékokban bazinagy UI elemeket és betűtípust használnak, böngészőben Ctrl+görgetéssel beállítod a neked tetsző méretet, az operációs rendszerek támogatják a betűtípus méretének alakítását.
De amúgy igazad van, az asztali gépem 24 colos IPS paneljéhez képest harmatos az élmény.
-
Balázzs
senior tag
Felment gond nélkül, fel is ismert majdnem mindent, de marad a gyári vista.
XP-n van hang, de se webcam sw bluetooth ami még nem lenne gond, de dual boot nem megy sehogy sem.
vv7 jó lesz, de még nem tökéletes, gyorsabb határozottan a vista-nál, de majd ha meglesz a végleges verzió, akkor megint megpróbálom, mondjuk itt sem ment pl skype alatt a webcam, msn pedig felismerte.
-
Balázzs
senior tag
Igazad van, GPU-Z szerint csak 200Mhz-en megy a gpu alapból. Valamit elnézhettem.
Hang nem akar menni XP alatt sajna, pedig játékok és egyéb progik miatt jó lenne, win7 pedig nincsen nekem, a másik két oprendszerem legális, ami munka miatt fontos.
Találtam itt PH-n Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio-t, 10k-ra tartja az eladó, meggondolom a dolgot.
Néztem közben, hogy 12k újonnan garival.
-
Balázzs
senior tag
EVEREST szerint a gpu mindig 500Mhz-en megy, ebből gondolom.
Tettem a notiba egy második vinyót, amire XP-t pakoltam próbaképpen, de a hang nem akar működni. Megtaláltam a korábban ajánlott megoldást, próbáltam is, de nem megy. Az audio drvirer telepítésnél leáll hibaüzivel. Valaki nem tud más módot, már egy rakás drivert megpróbáltam, de semmi eredmény.
-
TheDragon007
senior tag
Az előző hszben lévő utasítások végrehajtása után lesz egy automatikusan induló progi, az autostart.bat, ami újra kellene hogy indítsa startupkor az audiót - enélkül a két Conexant Audio Device eltűnik (ezt valszeg a winfos okozza), ezért mehet el nálad a hang újraindítás után.
Egyéb nem jut eszembe, ha ezzel sem tudok segíteni, akkor egyelőre passz... -
TheDragon007
senior tag
Nem volt elég végigkövetni egyik leírást sem, de segítettek, merítettem innen is, onnan is
Na szóval, ezek a lépések:
1. Feltelepítettem ezt: [link]
2. Sajátgépre jobb klikk, Tulajdonságok - Eszközkezelő
3. Rendszereszközöknél Microsoft UAA busz letiltás, majd engedélyezés, ennek eredményeképpen megjelenik 2 darab Audioeszköz a High Definition Audio buszon az Egyéb eszközöknél, és az XP is felajánlja a telepítők frissítését - IGNORÁLNi köll
4. Letöltöttem [ezt] és telepítettem az alapértelmezett helyére
5. Vissza az Eszközkezelőbe, jobb klikk az egyik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon"-ra, illesztő frissítése, telepítés listából, ne legyen keresés, hang- video- és játékvezérlők, saját lemez, kiválasztottam a C:/SWSetup/SW34200/-ban lévő .inf fájlt és telepítettem
6. Az 5. lépést megcsináltam a másik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon" dologgal is - Mindkettő ezentúl "Conexant High Definition Audio"ként szerepel a Hang-, video- és játékvezérlők között
7. Letiltottam és engedélyeztem őket - amelyik az engedélyezés után nem vált felkiáltójelre - tehát indítható, az működik - a másikat le kell tiltani újra
8. vezérlőpult - hangok és audioeszközök: elnémítás kikapcsol
9. Media player indul! -
TheDragon007
senior tag
na gondoltam megnézem mi is lehet a hangprobléma XP alatt... az a helyzet hogy kezdem átérezni az itt hozzászólók kétségbeesését
, mivel én sem tudom működésre bírni a hangot.
minden más felmegy, de egyik hangdriver sem azok közül amit itt ajánlottam, ill. próbáltam az összeset arról a linkről amit beszúrtál, de azokra is csak az a válasz h nincs ilyen eszköz...
fiúk, erre kell keresni valami megoldást, mert tarthatatlan, h xp alatt ne legyen hang egy gateway-enmod: a gateway oldalon találhatóak közül sem megy fel egy se... XP SP3 hun rulz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest