Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #8169 üzenetére
Gondoltam egyet, mert már nagyon zörög, és felhívtam őket - Edigital - 35 perc 53 másodperc után feladtam a várakozást. Email-t írok nekik inkább, bár volt már olyan, hogy arra sem válaszoltak.
Szerk: Afelől rendelkezik-e a fogyasztóvédelmi törvény, hogy egy olyan üzlethálózat esetében, ahol az országban szétszórva vannak boltjaik, a webáruházukból vásárolt terméket a vásárló leadhatja e saját akarata szerint a hozzá legközelebb eső boltjukban, mert a vásárlói érdekei ezt kívánják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest