Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
NIncs rá garancia, mivel az elállással érintett termékek újak, használatba nem vettek. Ha tehát új terméket vásárolsz, akkor abba beleértendő az elállással érintett termék is, amit visszaküldtek (feltéve, hogy használatba nem vették). Ha használatba vették (pl. megjelentek rajta a karcok), akkor már joggal von le az eladó, de ha levont, akkor már újként nem értékesítheti a terméket. Na ez utóbbiakra nincs semmilyen garancia. Én is vettem a Telekomtól 150e Ft-os 5G routert, amiben Digi APN volt beállítva és horvátországi roaming üdvözlő sms volt benne. Mai napig megelégedéssel használom, mert a cuccra tényleg vigyáztak, újszerű volt és jó áron kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest