Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
NIncs rá garancia, mivel az elállással érintett termékek újak, használatba nem vettek. Ha tehát új terméket vásárolsz, akkor abba beleértendő az elállással érintett termék is, amit visszaküldtek (feltéve, hogy használatba nem vették). Ha használatba vették (pl. megjelentek rajta a karcok), akkor már joggal von le az eladó, de ha levont, akkor már újként nem értékesítheti a terméket. Na ez utóbbiakra nincs semmilyen garancia. Én is vettem a Telekomtól 150e Ft-os 5G routert, amiben Digi APN volt beállítva és horvátországi roaming üdvözlő sms volt benne. Mai napig megelégedéssel használom, mert a cuccra tényleg vigyáztak, újszerű volt és jó áron kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest