Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Szpájki
tag
Helló
van egy notim ami elromlott elvittem a helyi(pécsi) képviseletre, dec. 1-én, amit felküldtek a nagy pestre szervizbe mert notebook szerviz csak ott van..igértek szépet jót cserekészüléket nem kaptam, pedig a szerviz vezetője igérte meg.. mind1
jan. 5-én hivtak h itt a noti pécsen mehetek érte.. elmegyek kinyitom és nézem a belül makulátlanul átadott notim, belül karcos, csavarhuzónyomos, a bil feletti ''kis elem'' és a ''nagy elem''- a képviseleten kávának nevezték, a gép váza- között 1 mm szintkülönbség.. ezt ők okozták, követelhetem az elemek cseréjét? a gépet nem vettem át igy.. rögtön mondtam is h ez nem oké.. felhivták pestet a kis szervizes mondta h a felső kis elemt probléma nélkül kicserélik, de a nagy elem cseréjét a fönökkel kell megbeszélnem aki nincs benn, de rendes volt a muksó utána felhivott a fönök és ecsetelem neki dolgot, és így ujra fel lesz küldve h megnézzék.. mostmár mind1 ennyi idő nem számít.
ragaszkodhatom-e a cseréjéhez?
ha nem akkor kártérítést követelhetek-e?.. ilyesmik édekelnének röviden és tömören, nem rabolnám senkinek az idejét!
előre is köszönöm a választ!
Tib
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest