- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
szaisztok!
szert tettem egy F510 gamepadra a jó öreg F310 mellé (7 éve nyúzom és olyan mint új korában), szeretném kipróbálni, tesztelni hogy hogyan működik a rezgő mód a játékoknál.
eddig a sonic all star racing transformeddel próbáltam de abban a rezgés alapból bugos, nekem sem rezeg vele a kontroller, pedig egyébként maga a motor működik, a gombra reagál, rezgeti magát, és a steam beépített gamepad konfigurálójában is tudom szoftveresen "rezgetni".
azt szeretném kérni, hogy ajánljatok nekem olyan játékokat, lehetőleg egyszerűeket, hogy ne kelljen sokat letöltögetni, ahol ki tudom próbálni hogy játék alatt milyen a rezgő mód. lehetőleg olyan játék érdekel, ahol a rezgés a játék integráns része és nem csak két cutscene-be integráltak egy-egy remegést az egész játékban. jók az indie játékok is, nem kell tízgigás AAA címnek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sweet.tv - internetes TV
- Yézi: 10 év
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged