Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Sziasztok van egy Xbox 360 kontrollerem windows le is szedi driverét de nem működik USB és vezeték nélküli is egyben a kontroller. Kellene hozzá még valamilyen program?
-
köpet
aktív tag
Üdv!
ACME GA09-el valakinek nincs tapasztalata véletlenül?
-
morfondőr
addikt
válasz
scott_free #4167 üzenetére
Az egyikhez (for windows) van pc-s vevő, a másikhoz nincs.
Más:
PC-n használt vezeték nélküli Xbox One (gyári vevővel) gamepad-on valaki találkozott már olyannal, hogy a ravaszok rezegnek? Nálam még sosem fordult elő, viszont múlt héten kipróbáltam egy One-on a Forza Horizon-t és ott rendesen rezegtek a ravaszok is. Ez PC-n nem működik, bug, beállítás vagy játéka válogatja? -
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni hogy milyen kontrollert válasszak.
Van 3 kontrollerem:
1. Logitech Rumblepad 2 (G-UF13)
2. Logitech Wingman Rumblepad (G-UA3)
3. Trust 14801Ebből a háromból a rumblepad 2 ami használható szinte minden játékhoz, b@szakodás nélkül.Bedugom és megy, felismerik a játékok nem kell állítgatni semmit. A másik kettővel mindig van valami baj, nem érzékeli játék vagy érzékeli de nem megy rendesen, rossz a gombkiosztás, x360ce emulátorral nagynehezen lehet valamit kezdeni de nem tökéletes, stb.
Általában ketten játszunk ezért szeretnék venni mégegy normálisan használható kontrollert.Abban kérném a segítségeteket hogy mit kell tudni/figyelni vásárláskor hogy kompatibilis legyen a játékokkal mint a rumblepad 2. PC-n játszanánk vele főleg steam-es kis játékokkal.
Nem kell hogy szuper minőség legyen meg drága csak működjön megbízhatóan amolyan plug and play módon.
-
scott_free
senior tag
hali,
ezek között mi a különbség vajon?
Microsoft Xbox 360 Wireless Controller (NSF-00002)
Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (JR9-00010)mármint a típusszámon és az áron kívül?
-
hitvanyalak
senior tag
Szia. Én az én Speedlink xeos-omat 8-9000-ért vettem, azt nem mondanám olcsónak. Azok az ewent, és a barátaik inkább. Szóval 2-3000-ért nem kockáztatnék. Amit küldtél nem ismerem, hangsúlyozom, nekem a márkával magával nem volt gondom. De lehet csak rá kéne dugnod a PS3 kontrolllered és felismerné
-
Hoffer
őstag
válasz
hitvanyalak #4164 üzenetére
Köszi,
Ez a Speedlink akkor használható rendesen?
Azt hallottam, hogy az olcsóbb kategóriák nem igazán jók, érdemesebb inkább Logitech-et venni?
Mindenképpen olyan kontrollert szeretnék ami kiosztásban és formában megegyezik a PS kontrollerrel nem pedig xbox kiosztású!UPDATE:
Vagy a két kontroller a PS és az Xbox teljesen megegyezik? Ha valaki tud játszani az egyikkel akkor a másikkal is? -
hitvanyalak
senior tag
Emulátorral használható (akár még x360 kiosztás is emulálható) a STEAM azt hiszem most már alapvetően felismeri( de lehet csak a PS4-ét) itt egy link azért a PS3 hoz : [link]
Én amikor nem akartam egy vagyont elkölteni vettem egy Speedlinket és nagyon meg voltam elégedve vele. De a Trustmaster is bizonyított (mindkettő x360 típusú volt, én jobban szeretem ott az analógokat) AZ biztos, hogy a STEAM mindet felismerte vezeték nélkül is. AZ Xinput a fontos azt hiszem. -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Fifához keresek gamepadet PC-hez.
Ps3 konzolon kezdtem el játszani valami ehhez hasonló kellene hozzá.
Mit ajánlotok ami nem valami gagyi?
Esetleg az eredeti PS kontrollerek használhatóak PC-hez is?Köszi!
-
TechN7ne
nagyúr
Van sima Bluetooth-os XBox One Joy ,elég egy sima mezei 500t.-os Bluetooth usb vevő bele a gépbe ,én is pont most vettem a volt reciver dupla 360 joy mellé egy ONE gamepadot ,aztán nem is kellet a reciver ami később eset le hogy nem is lett volna jó ,szerencsére Bluetooth-os ONE cuccot hoztam el.
-
Atla
senior tag
Üdv. Jelenleg rendelkezem kettö xbox360 wireless gamepaddal,és most szeretnék egy uj xbox one kontrollert,természetesen pc-hez. Na most tudom h a régi vevő /reciver/ nem jó hozzá.
Kérdés az lenne hogy olyat vegyek amihez adnak egy szaros kábelt,vagy olyat amihez recivert adnak?
Az a reciver esetleg kezeli-e a régebbi 360-as gamepadokat? Ha nem akkor elég lenne-e venni egy egyszerű
bluetooth-os adaptert? -
SH4D0W2011
őstag
válasz
AeSDé Team #4117 üzenetére
Hali!
Látom elég régi a kérdésed már, és lehet találtál is számodra megfelelő megoldást, én viszont éjszakás vagyok és most tévedtem ide.
Steam-en van egy Controller Companion program, egy keveset használtam régebben, emlékeim szerint egész jó volt.
-
TotO'
aktív tag
Hali!
Honnan éri meg a leginkább Xiaomi gamepadot venni? (ár, kiszállítási idő)
ebayen találtam plusszba holder 4 dolcsiért
-
KoPiati84
tag
válasz
Dark Wander #4156 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
Dark Wander
tag
válasz
KoPiati84 #4155 üzenetére
Trust GXT540 gamepadom van. Van 1 kis holt játéka a ravaszoknak és az analóg joystick-oknak, de arcade játékokban nem zavaró. Nekem már több mint 1 éve meg van és működik gond nélkül.
Xinputba használom, directbe még nem is volt átkapcsolva. Sőt még a Gta 5 ben jobban használható mint 1 eredeti xbox 360 kábel nélküli joy, ami elég vicces de így van. (eredeti nálam oda-vissza b.szt..a a célkeresztet, lehetetlen volt lőni, míg a trust-tel semmi baj nem volt, simán ment mint 3. periféria.)
Ennyi pénzért még jó vétel is, nem nehéz, nem esnek ki a gombok.
Spirit of Gamer XGP meg a kábel nélküli van, ahogy korábban írtam nem lehet feltölteni így használni se tudom.
Mások is írták több helyen hogy a gombok beragadnak, komoly jel veszteség van reciever-nél. Felejtős darab. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Kpierre #4152 üzenetére
Sikerült!
Haveromra rá bíztam ,ő meg szintén megcsinálta ahogyan a videón is teszik...
Működik a vevő ismét ,meghalt egy dioda vagy vlmi ilyesmi és át lett hidalva ,de pontosan már nem vágom mert a haverom a mester és ő csinálta.Eddig éjjel-nappal be volt dugva a gépbe és világított ,több éves cucc gondolom ez a kis állandó feszültség is megölte az idők folyamán ,most már csak akkor dugom be a gépbe ha használom ,feleslegesen nem hagyom rajta a pc-n.
Nagyon szépen köszöntem!
-
hajbel
addikt
Sziasztok! A hivatalos PS4 és az Xbox One gamepadek bármilyen wifi, vagy bluetooth (mindkettő van itthon) dongle-el működnek, vagy muszáj a hivatalos donglet használni hozzájuk?
-
Atla
senior tag
Igen. Én egyszer így jártam, és a youtoubon van egy videó hogyan lehet megcsinálni, sajnos telefonról vagyok így linkelni nem tudok. Persze később nálam kiderült h egy Win reinstall elég lett volna. Úgyhogy előbb azt javaslom.Viszont ha nem világit a reciver akkor az elsőt próbáld.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy Microsoft Receiver ami egyik naprol a másikra nem reagál ,akárhova dugom akármit csinálok vele...
Valaki már találkozott ilyennel? -
chungee
addikt
Napot!
Van egy Logitech F710 padom. Felfelé megy a kurzor a játékokban holott nem is ragad be a bal stick-em
Menüig jutok be és onnan gyors mint a lift úgy megy felfelé a kurzor
Mi baja lehet
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dark Wander #4145 üzenetére
Még úgy is, hogy közben a receiver be van dugva valamibe? Mert ha igen, akkor neked valóban valami más lehet a gond, így már tényleg mennie kéne.
Eredetileg én is azt szerettem volna venni az ára, meg amiatt, hogy ne kelljen állandóan tölteni, de nem bántam meg. A vezeték nagyobb hibaforrás, mint az akksi, előbbiben lehet szakadás egy idő után ugye. Ezt a kis kontrollert meg olyan ritkán kell tölteni, hogy sokkal később használódik el az akku, mint pl egy telefonban, amit minden nap töltesz. Ezt meg elég 1-2 hetente feltenni 2-3 órára.
De még mindig nem tudom pontosan mennyit bír, ma egy hete hoztam el a csere darabot, és még azóta sem kellett tölteni.
Pedig napi 3-4 órát játszok vele.
-
Dark Wander
tag
válasz
Patrick76496 #4141 üzenetére
Én akárhogy próbálom nem tudom feltölteni. 1 idő után le áll a villogás és kikapcsol utána.
Ugyan az van mint neked. Lehet a kábelosat kellett volna venni. -
TotO'
aktív tag
Hali!
Ilyesmi jellegű koppincs Xbox360 recieverrel működésre bírható egy Xiaomi Wireless Bluetooth Gamepad? Vagy más elven működika kettő?
köszi!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Akármelyik xbox kontroller jó PC-hez?
Cimbormának akarok venni wireless gamepadet ami JÓ!Legolcsóbb akármilyen 360 gamped ami wireless jó a célra? Tipp? Jó lenne 10k köról megúszni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dark Wander #4137 üzenetére
Bocs, hogy csak most írok, de nem láttam a válaszodat, nem néztem a topikot.
Sajnálom, hogy neked voltak vele ilyen gondjaid, a hsz vége felé leírom mi lehetett a baj (későbbi szerkesztés). Nekem az volt a baj, hogy kb 3-4 hét használat után elkezdett szorulni a bal trigger, meg a jobb is. Később a jobb be is ragadt rendszeresen, szóval leadtam szervizbe. Kapok helyette újat, elvileg holnap át is vehetem a laptopommal együtt (azt csak kitakaríttatni adtam le).
Egyébként nekem más gondom nem volt vele, szerintem nagyon patent kis kontroller. Egész jól bírja az aksi (a vezeték nélkülit vettem végül, mert vezetékes senkinek sem volt nagykerben) ahhoz képest, hogy csak 600mAh (emlékeim szerint). Ha jól emlékszem 1,5-2 hete nem volt töltve, amikor leadtam szervizbe, pedig minden nap játszottam vele átlag 3-4 órát és még akkor sem villogott a lemerülés jelző. A joystickok nagyon jók, a ház felső felületének tapintását imádom (az alja is lehetne ilyen), és a triggerek is OK-k a meghibásodást leszámítva. Ez alatt azt értem, hogy egyből nem érzékelik a lenyomást (hanem csak kb 1/3 út után). De ez elvileg normális 2 ismerősöm szerint, akik közül az egyiknek XB One, a másiknak meg egy másik fajta noname kontrollere van, csak inverz formában (ott a gombok Xbox szerint vannak feliratozva, a kialakítás meg PS
).
Nem tudom, hogy arra gondolsz, ami nekem is volt, de az első napon én is szenvedtem a töltéssel. Majdnem vissza is vittem, de örülök, hogy nem tettem. Végül arra jutottam, hogy csak akkor tudom tölteni, ha a kontroller be van kapcsolva és a wireless reciever be van dugva egy bekapcsolva lévő számítógépbe (vagy akár Androidos telefonba USB OTG-vel, de a gép biztosabb), mert amúgy eltűnik a töltést jelző villogás, és szerintem nem tölt. Ha így ott hagytam miközben mást csináltam vagy még közben játszottam is rajta, akkor olyan 2-3 óra alatt szépen feltöltötte (a használati útmutatóban való lassabb villogással), utána meg írtam, hogy meddig bírja.
Akkor most most kértél helyette egy másik pirosat vagy milyen kontrollered van?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
róla valami tapasztalat?
Rocket League-hez kellene inkább, + talán még néhány autóshoz. Választ előre köszi. -
Mr.Gyulus
újonc
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy vettem egy Saitek Cyborg Evo Wireless gamepadot ami alább ott van a képen!
a problémám az lenne végül is hogy nincs hozzá usb stick amivel össze tudom kötni a gépemmel, csak a sajátjával lehet össze kötni? vagy lehet venni usb wifi és Bluetooth sticket és azzal is simán működik? és ha csak a sajátjával működik akkor honnan tudnék beszerezni hozzá? vagy ha működik más fajtával is akkor tudtok nekem küldeni linket arról amivel működik vagy amelyikkel működik, vagy milyet kell keresni mik legyenek jók? PL.: 2.4-2.5 Ghz vagy hány ...Mbps es legyen légyszi segítsetek! Facebookom Döme Gyula itt könnyebben el ér aki tud segíteni!
Előre is köszi
https://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjCq56E_dDVAhWrHJoKHZaBAFoQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.mainyk.lt%2Fdaiktas%2Fsaitek-cyborg-evo-wireless-joystick-vairalazde%2F516957&psig=AFQjCNF-x-VvmND89cUsVAE_I1PLmz-QNg&ust=1502602592770946 -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Vettem a PC-hez egy Xbox One kontrollert, egyelőre csak vezetékkel akartam használni, de nem működik. Azt írja, hogy az eszközillesztő telepítése sikertelen. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
Dark Wander
tag
válasz
Patrick76496 #4133 üzenetére
Nekem is kábel nélküli van, de leváltottam mert nem bírtam feltölteni.
Kb 2 órát tudtam játszani és utána hiába próbálkoztam feltölteni, mindig leállt. Sajnos van benne "stand by" mód ami 5 perc után ha nem használod kikapcsol. Játék közbe meg akksira vált így esélytelen a töltésre. Merült állapotba késik a kontroller parancs kiadása, így irányíthatatlan... pontosságáról nem tudok mit mondani mert ennyi idő édes kevés. Xinputba használtam, pl a gta 5-be megy bill./egér kombó mellett, NFS MW ment ott is ,csak gomb kiosztást kellett variálni.
A legnagyobb baj hogy nem lehet feltölteni. -
gabee97
tag
Sziasztok! Újratelepítettem a gépemet,és az eddig kifogástalanul működő F710-emet nem tudom átkapcsolni Xinput módba mert a windows egyszerűen kidobja és nem ismeri fel,csatlakoztatni is csak dinputban tudom,de amint átkapcsolom ledobja,fifázni így viszont nem tudok normálisan.Valakinek valami ötlet?
-
enginev3.0
félisten
Volt 2darab F710em
Vettem helyettük egy
F510 és egy F310-etAz F710 a legszebb, és a legnehezebb
F510 a következő ezekben
és F310 van hátulAz F510 jóval többet rezeg mint az F710, gondolom azért van így programozva, mert ez vezetékes
Egyéb minőségbeli eltérések szerintem nem igazán vannak köztük, bármelyiket ajánlom
Ha lehetne F510et kapni, biztos azt vettem volna még egyet -
enginev3.0
félisten
F310 F510 Rumblepad 2
Mi a különbség közöttük? Azt tudom, hogy az F310 nem rezeg
Ezen kívül? -
Patrick76496
őstag
Üdv!
Egy Spirit of Gamer XGP kontoller vásárlásán gondolkodok. Elsősorban autós játékokhoz használnám, főként Forza Horizon 3 és Forza Motorsport 7 (majd).
Van valakinek valami tapasztalata ezzel a kontrollerrel? Úgy hallottam, hogy nagyon jó minőségű (annak ellenére, hogy noname), egyik boltban volt is a kezemben a csomagoláson keresztül, kellemes fogású a felső borítása. Kb ugyan az az anyag, mint amiből a "régi Sony telefonok hátlapja van (Zylo, ST15 Mini, Sola, Xperia V), ami nálam nagy plusz pont.
Eredetileg a vezetékes változatot vettem volna, de mivel mindenhonnan elfogyott (még a nagykerből is), így sajnos csak a vezeték nélküli maradt. Elvileg XB360 kontrollerként érzékeli a gép, így a Forzával is mennie kéne.
Ha van valakinek ilyen eszköze, az legyen szíves ossza meg velem a véleményét róla.
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
-
S4LK3R
csendes tag
válasz
hitvanyalak #4131 üzenetére
Köszi.
-
S4LK3R
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Win 10-hez az Xbox 360-as kontroller jó szolgálatot fog tenni vagy esetleg van nála jobb
A válaszokat előre is köszönöm
-
cfcfan30
tag
Sziasztok
Kineztem egy controllert: thrustmaster gpx lightback. A ledek rajta csak azt jelzik mennyire huzod a "ravaszt"? Vagy pl be lehet e allitani azt, hogy autos jatekoknal a fordulatszamot jelezze a led, mint pl komolyabb kormanyokon ami van, vagy mint egy igazi f1-es autoban levo kormanyon?
Koszonom a valaszokat. -
.::Zsemb::.
újonc
Üdv!
Két dologgal kapcsolatban írok most ide.
1. Akinek a Logitech F710-el olyan problémái vannak, hogy nem reagál vagy lassan...aztán hirtelen sok mindent csinál, annak azt tudom javasolni, hogy a csomagba van usb hosszabító kábel és a vevőegyséket annak a segítségével olyan helyre rakd ahol jol látják egymást a gamepaddal. Igen kicsit gáz hogy 2017-ben itt tartunk hogy a 2.4 ghz-es vevőegységnek látni kell az eszközt fizikailag is, hogy jól működjön, de nekem ez megoldotta az ilyen gondokat. Felraktam magasabb pontra ahol jól látják egymást és láss csodát azóta nemprodukál ilyesmit.
2. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta e már az F710-et PS4-el, hogy működik e. Elviekben PS3-al működik, de ezt se tudtam tesztelni mert nem áll rendelkezésemre Playstation. Viszon tudnom kéne hogy jó e a ps4-el mert lesz rá alkalom, hogy lesz ps4 1db kontrollerrel és nem szeretném hogy ott derűljön ki hogy nem jó az F710 hozzá és nem tudjuk szétverni egymást Mortalba
Aki próbálta már esetleg azt írjon. Köszi -
Böcce
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valakinek steam controller-e? Gondolkodom egynek a vásárlásán, viszont előtte mindenképpen ki akarom próbálni, hogy milyen. Ha valaki tud Budapesten segíteni ebben vagy tud olyan helyet, ahol ki lehet próbálni, azt nagyon megköszönném.
-
kormoskandur
tag
sziasztok
raspbery pi 3 + retropie-al kapcsoaltban van valakinek tapasztalata? ki milyen kontrollert használ? -
válasz
hitvanyalak #4123 üzenetére
Más gép OKszerk.: most jó az enyémen is, köszi!
-
Kész vagyok de komolyan!
Van egy XO wireless cuccom de az istenért nem akarja felismerni ez az idióta W10.
kb egy évig rendszeresen használtuk és soha semmi gond nem volt vele, de 2 hete volt egy reinstall és úgy tűnik meggondolta magát és nem párosítja tovább az eszközt.
device manager/uninstall-install reboot-on már túl vagyok.Ötleteljetek már valamit mert a neten nincs semmi érdemleges...
-
fleetcmd
tag
válasz
hitvanyalak #4118 üzenetére
Szerintem ha a Steam-ben engedélyezed az X360 controller támogatást, akkor annak is lehet desktop profilt csinálni és működik asztalról. Nem próbáltam, de szerintem megy.
-
benvolio
őstag
válasz
"Xinmapper"-el lehet.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Ha hülyeségeket mondok előre is bocs. De a STEAM kontroller tudja azokat amiket mondtál, konkrétan lehet vele egérként használni a windowst, lehet hogy ha annak a működését vizsgálnád az segítene.
Igaz ott az egyik analóg egy tapipad,de nekem úgy rémlik mintha a valós analógot használtam volna a kurzor mozgatására. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Van mód arra, hogy egy X360 kontrollerrel kezeljem a windowst?
A lényeg az lenne, hogy ha filmezek/játszom/videót nézek, akkor az ágyról is kezelhessem a rendszert.Elkezdtem írni egy python scriptet a célra, de még szörnyen fapados, csak az egeret kezeli. Gondoltam tuti van aki már megcsinálta helyettem.
-
válasz
hitvanyalak #4115 üzenetére
Lehet, hogy hamarabb kellett volna ezt olvasnom...
-
válasz
hitvanyalak #4113 üzenetére
Köszönöm
Akkor lehet nem úszom meg a stick vásárlást
-
hitvanyalak
senior tag
A Microsoftosat nem tudom, nem is érdekel, mert megveszem majd aztán menjen.
Sokszor ha már játszottam és lecsatlakozott, akkor nem ismeri fel újra, ki-be kell kapcsolnom a gépházban(win10) a BT-t, de ez amúgy lehet oprendszer hiba.
Viszont játék közben(jellemzően Ghost Recon Wildlands) néha felcserél gombokat, nem érzékel. De HANGSÚLYOZOM nekem Alis gagyi BT-m van.JA! Jack-es fülest is csak a kábel vagy a Microsoft megoldás támogat a sima BT nem.
A STEAM anniversary update után ismerte fel nekem rendesen.
-
válasz
hitvanyalak #4111 üzenetére
A Microsoftos stick nem BT-n kommunikál?
A kapcsolódási gondok miben jelentkeznek? Menet közben veszti el, laggol ,vagy eleve nem ismeri fel?
-
hitvanyalak
senior tag
-
Lendova
őstag
Tisztelt Guruk! XBox One kontrolleremet szeretném vezeték nélkül használni. Érdemes megvenni a Microsoft-os bluetooth stick-et vagy inkább mást?
Amennyiben mást célszerű, javaslatot is kérek, köszönöm! -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Erre tudnatok valamit mondani?
Főleg az izgatja a fantáziámat, hogy miért nem vezérel egy gp. egy készüléket, ha már csatlakozik vele, míg egy masikat simán vezérel? -
MageRG
addikt
válasz
#46372352 #4106 üzenetére
A Trust GXT 540-et abszolút tudom ajánlani. Elég nagy, kényelmes a fogása, nem csúszik és külön driver sem kell hozzá Windows alatt. Van Xinput és DirectInput (régi játékokhoz) váltókapcsoló.
Eleinte kis input lagot tapasztaltam, de mostanában már nem vagyok benne biztos. Lehet hogy csak meg kellett szoknom.
A rezgésről nem tudok nyilatkozni.A választásnál azt is nézd, hogy neked az XBOX-os vagy a PS-es kar-gomb elrendezés a jobb. A Trust PS-es, a Speedlink boxos.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy éve kb. rendeltem egy Terios T3 gamepadot, mire ideért, addigra Gen Game S3 (ez volt az eredeti link, ahonnan rendeltem,s ahogy látom, azóta átesett egy kis ránc felvarráson is) lett belőle. Próbálgattam a Huawei G8-ammal, és még valamilyen LG vel is, sikertelenül. Elkönyveltem, hogy rossz maga a készülék és ment a kacatos fiókba.
Néhány napja van egy új jövevény, egy Xiaomi Redmi 4A Pro személyében a családban. S ma eszembe jutott, hogy van egy gamepadom, ugyan miért ne próbálnám ki rajta?
S láss csodát! Elsőre nem sikerült a készüléken lévő játékokat (nem tudom, hogy mennyire gamepad kompatibilisek) vezérlésre bírni vele, de már több kapcsolási pozícióban ad valamilyen életjelet a nyomogató (betűket, számokat tudok egy megjelenő szöveg beviteli felületre megjeleníttetni vele.
Aztán a Cordy nevű játékot telepítve sikerült vezérlésre bírnom a gamepadot. A meglepő az volt számomra, hogy nem a "10 órás" pozíciónál, ahol az összes leírásban jelzik az android telefonhoz csatlakoztatás mikéntjét, hanem a vele szembelévő ("4-5órás") pozíciónál.
Mi lehet az oka, hogy az egyik telefont abszolút nem vezérli, másikat igen?
Mik ezek a pozíciók ezen a gamepadon a Home gomb körül? Mire jók, miért nem azon a pozíción csatlakozik a telefonnal, ahol a leírás szerint kellene? -
Gyick
őstag
Üdv!
Van egy régebbi Trust Predator GM-1520 gamepadem.Hogy tudnám win 10 alatt müködésre birni mert driver nincs hozzá,a win 10 meg nem igazán ismeri fel helyesen.A hivatalos oldalán sincs hozzá semmi driver.Még anno win 7 alatt perfektül müködött.
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e - esetleg ha nem akkor arról is kérnék infot, hol érdeklődhetnék - de tudnátok abban segíteni, hogy egy használd Razor Wildcat-et mennyiért lehetne eladni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest