- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Miután kicsit én is tájékozódtam, Edigital-nál szerintem valóban best-buy!
Emiatt tegnap ott kerestem legelőször, de nekik sajnos nem volt készleten, ezért végül a KonzolVilágban kötöttem ki ahol azt hiszem 18-ért sikerült lecsapnom rá. Megérte, jót játszottunk feleségemmel -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
S.O.S. keresek egy kontrollert Windows 10-es PC-hez.
Egy már meglévő, vezetékes Xbox 360 kontroller mellé használnám, couch coop célra.Az Xbox One, és One S vezeték nélküli kontrollereket nézegettem, ezek mennyire ajánlottak? Jár hozzájuk adóvevő is? Sajnos a desktop-omban nincsen Bluetooth.
Vannak különböző verziók amiket érdemes keresni / elkerülni?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Van mód arra, hogy egy X360 kontrollerrel kezeljem a windowst?
A lényeg az lenne, hogy ha filmezek/játszom/videót nézek, akkor az ágyról is kezelhessem a rendszert.Elkezdtem írni egy python scriptet a célra, de még szörnyen fapados, csak az egeret kezeli. Gondoltam tuti van aki már megcsinálta helyettem.
-
AeSDé Team
őstag
Megjött a vezetékes 360 kontroller, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Még szoknom kell, viszont néhány dolognál már most érzem hogy sokkal jobb kontrollerrel csinálni, mint billentyűzeten.
Viszont van vele egy kis gond, nem tudom ez mennyire normális:
-A bal joystick nyikorog ha mozgatom.
-A jobb ravaszt teljesen behúzva kicsit nyikorgós hangja van, és olyan érzés mintha teljesen behúzva egy kicsit szorulna. Közel sem annyira zavaró mint a bal kar nyikorgása, csak észrevétel, mert a bal ravasz nem ilyen.Ezek ellen lehet valamit tenni, pl. valami kenőanyagot csepegtetni a joystick tövébe?
-
AeSDé Team
őstag
Végül is mérlegeltem hogy mennyire fontos nekem az Android és a vezeték nélküliség, és annyira mégsem hogy ne microsoft kontrollert vegyek. Találtam itt a fórumon egy jó ajánlatot vezetékes 360 kontrollerre, meg is rendeltem azonnal
Majd ha nagyon kell veszek valami olcsó wireless gamepadet a mobilomhoz, úgy sem használnám sokat, egyenlőre ez is megfelelTechN7ne: Köszi, kíváncsi voltam egy ilyen véleményre is. Fogásra nekem jobban bejött a One kontrollere, de játékban kipróbálni nem volt módom.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy gamepadet venni elsősorban PC-hez, de nagyon örülnék ha Androidos eszközről is tudnám használni. Nekem kifejezetten bejön az Xbox 360 és One kontrollere és azok gombkiosztása, viszont nem tudom mennyire kompatibilisek droiddal, illetve hogy melyik kiszerelést (vezetékes vagy vezeték nélküli) egyszerűbb összehangolni vele. Gondolom nem tudnak bluetooth-on kommunikálni, pedig nekem az tetszene a legjobban, mert nem kell hozzá vezeték és így közben töltőre lehet dugni az eszközt.
Esetleg tudtok még valami más kontrollert hasonló áron, ami strapabíró, vezeték nélküli és minkét platformmal kompatibilis? Ha van valami nagyon jó ajánlat ami tuti sokáig jó lesz akkor 10k feletti is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest