- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz
gabee97 #3157 üzenetére
Vezeték nélkülit, de ne elemest? Azt hogy? Ha arra gondolsz, hogy akksis akkor nincs miért aggódnod. Létezik AA akksi és tudod használni hozzájuk. PS-es kiosztású szimmetrikus kontrollert megbízhatót, jót csak a Logitech F710-et és DualShock 4-et tudom ajánlani részemről. Előbbit már nem gyártják, de a vezeték nélküli kapcsolata a Logitechnek amúgy is hírhedten rossz. Szóval sok választásod nem maradt. Viszont a DualShock 4-et nem kapod meg 10 ezer alatt. Esetleg DualShock 3, de a 4-nek már sokkal jobb az ergonómiája.
Ui.: Dualshockhoz van XInput emulátor. Teljesen jól megy mindennel, mintha XBox kontroller lenne. XBox kontroller drivert is telepít fel.
Egyébként ha le tudsz mondani a szimmetrikus joyokról, akkor XBox kontroller (receiveres) vagy az új Thrustmaster. Az asszimmetriát meg lehet szokni. -
DeFranco
nagyúr
válasz
gabee97 #3157 üzenetére
Xinput szabványt ismerő kontrollert keress. PS-es kiosztásúból nem tudok olyat, amit mernék ajánlani, és forgalomban is van, a logitech F710-e volt ilyen, de már nem forgalmazzák, ahol igen, ott heroin árban van. A receivere tud bugos lenni, de ez adott esetben gariban intézhető, nekem nem volt vele gondom, amikor próbáltam, attól függ van-e komolyabb zavaró körülmény.
A másik az X360 wireless padja, itt figyelni kell arra, hogy receiverest vegyél, mert a sima vezeték nélküli vevőegység nélkül csak a boxhoz tud csatlakozni, PC-hez kell a vevőegység is. Árba kb. belefér, de nem PS kiosztású. Én megbékélnék vele a helyedben.
A többiről ahogy látod parázs vita folyik, nem mennék bele, maradjunk annyiban, hogy xinputos padokból ezekkel van tartós tapasztalat, ezek jó padok, a többi nem ismert, vagy nem xinputos.
Tudtommal mindkettő elemes, de ez nem tudom miért szempont, szerintem a beépített akkus kellemetlenebb jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest