- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gabee97
üzenetére
Xinput szabványt ismerő kontrollert keress. PS-es kiosztásúból nem tudok olyat, amit mernék ajánlani, és forgalomban is van, a logitech F710-e volt ilyen, de már nem forgalmazzák, ahol igen, ott heroin árban van. A receivere tud bugos lenni, de ez adott esetben gariban intézhető, nekem nem volt vele gondom, amikor próbáltam, attól függ van-e komolyabb zavaró körülmény.
A másik az X360 wireless padja, itt figyelni kell arra, hogy receiverest vegyél, mert a sima vezeték nélküli vevőegység nélkül csak a boxhoz tud csatlakozni, PC-hez kell a vevőegység is. Árba kb. belefér, de nem PS kiosztású. Én megbékélnék vele a helyedben.
A többiről ahogy látod parázs vita folyik, nem mennék bele, maradjunk annyiban, hogy xinputos padokból ezekkel van tartós tapasztalat, ezek jó padok, a többi nem ismert, vagy nem xinputos.
Tudtommal mindkettő elemes, de ez nem tudom miért szempont, szerintem a beépített akkus kellemetlenebb jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest