- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Na igen, ahogy nézelődtem most én is kontrollerek után, majd dupla áron jönne ki a vezeték nélküli (a play and charge kites verzióval). Azon gondolkozom éppen, hogy megérné-e az a kis plusz kényelem. A Logitech sem rossz mondjuk, de akiket kérdeztem és mindkettőt használták már, azt mondák hogy az X360 konrollernek jobbak az analóg karjai.
Viszont ami érdekelne, hogy a wireless verzió mennyivel bírja tovább ha a hozzá való akksival használom, mint elemmel? Azért ha nem muszáj nem adnék ki +3e Ft-ot a kábel és akksi miatt. Mondjuk a kites verzióban kapható egy ezüst színű változat, ami baromira tetszetős.
-
bozont
veterán
Mondjuk így belegondolva, úgy is újratölthető elemmel használnám, amihez kellene töltő is, mert nincs nekem vagy pedig a kábelt kellene megvennem a kontrollerhez, hogy usb-ről töltsem és akkor már ott vagyok a plusz 2-3eFt-nál, de akkor meg már a kitet érdemes megvenni. Még annak azért utánanézek, hogy mennyi Ah-t tud az az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Mivel jól működik a PS3 kontroller win8 alatt is, valószínűleg a mellett döntök. Sokkal jobb a dpad mint az X360-on, viszont az utóbbi meg kicsit kényelmesebb. Még megfogdosom, meg próbálgatom azt is picit valakinél, bár receiver híján csak Xbox-on tudom sajnos.
Pedig az a Razer Onza amiről nem rég volt szó itt, nagyon szimpatikus volt, viszont sok a meghibásodás vele, főleg az analóg karral vannak problémák.
Az ezüst X360 kontroller play&charge kittel, az lett volna a második kiszemelt, ami egy kicsit javított analóg karral és dpad-del rendelkezik. A tapasztalatok szerint ez tényleg így is van, bár még így is elmarad a PS3-étól. Egyetlen (elég nagy) hibája, hogy a minősége ne ma legjobb ennek az új dpad-nek, könnyen törik és kiesik a helyéről.
Nincs könnyű dolga az embernek, ha verekedős játékhoz akar venni valamit, vagy pedig meg kell barátkozni az analóg karral ahhoz is.
-
bozont
veterán
válasz DeFranco #1466 üzenetére
Természetesen nem akkora létszükséglet a vezetéknélküliség, de sokkal kényelmesebb lenne. Max 2 méter távolságra ülnék a géptől, de ahogy nézem általában ettől hosszabbak a kábelek, szóval ez a része nem probléma. Még megfogdosom a Logi padokat is valamelyik boltban, sajnos olyan most egyik ismerősnek sincs.
A PS3 kontrollere amúgy működik xinput módban is, most próbálgattam több játékban és nagyon jól megy. És a másik előnye, hogy egy egyszerű usb kábellel is használható, de ha wirless mód kell, akkor csak egy bluetooth adapter kell mellé.
Viszont, most ahogy játszottam kicsit többet a Darksiders-szel, nem volt olyan kényelmes a kontroller, messze van az L1-2 gomboktól az analóg kar nekem, meg egy kicsit lehetne nagyobb is az egész gamepad. A Logitech meg ugye elég hasonló felépítésű.Még valamikor elhozza unokatesóm az X360-at és jobban szemügyre veszem, meg próbálgatom azt a kontrollert is, de néhányszor már játszottam vele, abból kényelmesebnek tűnik és a dpad és bal analóg kar is pont fordítva van rajta mint a PS3-én.
Meg igazából azért is akartam receivert venni, mert ha átjön hozzám, akkor csak hozná a saját kontrollerét és mehetne a local co-op vagy valami fightolós játék. Viszont ez a verzió 13-15e Ft, a többi meg 7 vagy 10e Ft körül alakulna. Azért nem mindegy.
De azt hiszem, a kényelem a legfontosabb tényező a minőség után. Szóval majd elválik a próbálgatás után.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz kenwood3 #2803 üzenetére
A régebbi játékok alatt mit értetek?
Én mindenképpen MS kontrollert akarok venni, és most az X360+vevőegység elég jó árban van. De az igazság az, hogy az X1 jobban tetszik. Tudom hogy egyelőre nincs hozzá hivatalos driver, de készülőben van. A kérdés csak az, hogy megér-e annyi plusz pénzt? Sajnos huzamosabb ideig nem tudtam használni még.
És a másik kérdésem, hogy mennyivel bírja tovább a gyári akksi mint az újratölthető elemek? Megéri beruházni egy play & charge kit-re?
-
bozont
veterán
Majdnem vettem egy Razer Sabertooth-ot, talán a legjobb gampad a piacon. Pontosabban csak lenne, ha nem rendelkezne ugyanazokkal a gyermekbetegségekkel mint az Onza. Főleg ennyi pénzért, a Razer-ről azért többet gondoltam, de azt hiszem maradok most az X360 kontrollernél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest