- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Milyen holtjátékról olvastál? A ravaszok egyenesen kemények, az összes gomb nyomáspontja optimális.
A d-pad-nak nincs holtjátéka, bár lötyögősebbnek tűnik, mint egy x-pad esetén, de ez a más fajta mechanika miatt van, ez a "floating d-pad". Ez véleményes, lehet van akinek nem tetszik, engem nem zavar. Konkrétabban adagolható, mint az xbox padja, de ezt ritkán használod.
Az analog stickeknek szerintem nincs holtjátéka, de azt tudni kell, hogy ez azért analog stick, mert adagolható, nem csak 1 és 0 állása van, hanem ha kicsit húzod, kicsit megy, ha tökig húzod, nagyon megy. Itt nem éreztem holtjáékot, de ha van kérdésed, szivesen kipróbálom, amit kérsz.
F310-em van.
xinputot elvileg csak ezek tudják, és xbox-hoz nem lehet használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- GL.iNet OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest