Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egérpad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Peterhappy #99615 üzenetére
Gratulálok mindkettőtőknek! Ugye, hogy nem csak(Chuck)
Norris tudja megcsinálni!
Very very happy IronPETERman!
Vagyis nem Chuck Norris futja az Ironmant, hanem az Ironman futja a Chuck Norris Man-tOlvasva is fárasztó volt, Garmin majdnem adott is regenidőt
Hogyan lehet ezt megcsinálni (főleg ilyen melegben), fel nem fogható sima átlagembernek.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Peterhappy #99651 üzenetére
Nálam nem a futás, hanem részben annak a hiánya okozhatta a dolgot. Szerintem első körben veszek hengert, labdát, kvázi manuális kis helyen elférő olcsóbb dolgokat.
Futás helyett egy ideig ellipszis trainer lesz, hogy ne terheljem a túlsúllyal az izületeket. A gép már össze van rakva, de szokni kell, illetve megtanulni a helyes használatát. -
Peetta14
tag
válasz
TLDR
Hatalmas gratula, óriási teljesítmény! Enjoy the moment
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #99640 üzenetére
kólát direkt azért ittam sokat, hogy szétcsapjam a sok gélt, más kérdés, hogy aztán éjjel kb. másfél órát, ha aludtam
A nem alvás szerintem nem a kólától van, hanem akkora terhelést kapott a szervezet (idegrendszer), hogy nem tudott megnyugodni. Ez ilyen távoknál, főleg első alkalommal, normális. Hidegrázás, láz nem volt? Az is elő szokott jönni, teljesen normális az is.Kólával azért vigyázni kell, kevés szénhidrát van benne, ellenben sok koffein, ezért szokták higítani. Persze megint egyénfüggő.
A f@sást azért kérdeztem, mert az meg azt jelenti, hogy nem szívódott fel a szénhidrát rendesen, hiába toltad neki. Nem baj, nagy gond nem volt.
Most tessék visszatölteni, akár 2-3 napot is, és most 1-1,5 hétig semmi, vagy nagyon-naggyon reco, mégha te azt is éreznéd most, hogy húúú de mennék. Persze ha ezeket tudok, akkor bocsi az okoskodásért.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #99640 üzenetére
Ezek mekkora sztorik...
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #99624 üzenetére
ezt csak ugy itt hagyom @Peterhappy-nek
[link] -
norby_42
aktív tag
válasz
Még egyszer gratulálok, nagyon motiváló olvasni
Egy fair play díjat azért megajánlok, hoztad a formád, ha egy néző nincs résen, simán rádumálod a versenyre, és be is hozod
-
Never79
tag
válasz
Jó volt olvasni : )
"de a bordakosár alatt olyan fájdalmam volt, hogy nem bírtam normálisan levegőt venni (és enyhén, de ez a fájdalom még most is jelen van)": nekem is volt ilyen, a rekeszizom nincs hozzászokva a nagy terheléshez, ha sok hosszút csinálsz, nem jön elő többet.
"A hasam a végére nagyon fájt, látszik, hogy nem szokásom géleket, energiaszeleteket enni": feltételezésem szerint ez már nem feltétlen a nem begyakorolt gélezés, hanem annak a tapasztalatnak a hiánya, hogy ennyi idő után mit tud befogadni a gyomrod. Sokan a végére hígabbra keverik az isot pl., a kólát is vizezik. Ezt sajna csak 8-10+ órás terheléseknél derül ki. Gélek helyett érdemes már ilyenkor szilárdat is enni, nem sokat, csak "csipegetni", de ezt is ki kell tapasztalni. Sokan tésztáznak, rizsgombócokat használnak, vagy kis meleg leves.
-
INTELligent
senior tag
válasz
Hatalmas respect, kulonoskeppen a verseny kozbeni onzetlensegedert.
Nagyon meghoztad a kedvem
, bar jovore valoszinuleg meg csak kozeptavra megyek.
A bringa nem semmi, mennyi szint volt a palyaban? En eddig egyszer mentem 180k-t, az 6:45 lett, de azt csak magaban.
-
tisn
addikt
válasz
neked irnod kellene, konyvet. jol irsz, tisztara beleeli magat az embor, mintha ott lettem volna.
-
válasz
gratulalok, nagyon szep teljesitmeny, az eros alapok es a mentalis kepessegek nagyon messzire tudjak vinni az embert
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #99609 üzenetére
Köszönöm én is a gratulációkat, nekem nagyon pocsékul ment most, többször azért küzdöttem le ne essek a bringáról de az ironman társam nagyon ügyes volt. Biztos ír majd egy hosszabb beszámolót, úgyse tudja megállni, hogy ne 😀
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #99601 üzenetére
Nincs ezen csodálkozni való, megérdemelted
-
tisn
addikt
válasz
megeccer gratula a helyezeshez is. ketheti mozgasadagom letoltad 12h alatt, brutal
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Na latod
BAJNOK
-
INTELligent
senior tag
válasz
Peterhappy #99583 üzenetére
Hatalmas gratula, es varjuk a beszamolot
.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #99600 üzenetére
Fun fact #1
Azok, akik egyetlen sportegyesulet kotelekebe sem tartoznak, jobb hijan belephetnek az Extrememan clubba. Koztuk (az egyesuleten kivuliek kozott) 4. lettem.
Fun fact #2
Az meg a delelotti dijatadon derult ki - es meg mindig WTF hangulatban vagyok -, hogy felnott csapat kategoriaban (tehat minusz a seniorok) az Extrememan Club harmadik lett (a csapattagok kozul a harom legjobbat veszik figyelembe, es kozottuk en vegeztem a legjobb idovel), azaz orszagos bajnoki bronzermes lettem.
Nagggggyon kiakadtam, mikor a nevemet mondtak; teljesen lefagytam.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Én csak az úszásodat nem értettem...pontosabban félreértettem
-t
Az 1h43p 3800m-re mindjárt más mint a 1:43/100m tempó
De mindez lényegtelen....a lényeg az, hogy 16órán belül teljesítetted
Gratula itt is IronMan -
tomcica
Topikgazda
válasz
varjuk a beszamolokat
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #99447 üzenetére
Magasról lehet nagyot esni.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #99259 üzenetére
Diéta? Arrafelé nem ismerik ezt a szót
Akkor megírtam, mi volt a menü, és mit nem bírtam már megenni... -
LanyUs
senior tag
válasz
Elég éhes vagyok az tény! Sül már a 3 csiga
Illetve sajnos nem
2 db virsli, kicsi házi kolbász, zöldségek és egy vékony szelet teljes kiőrlésű kenyér. Holnap minőség, de akkor sem töltök be erősebben.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #99255 üzenetére
A tavalyi
Remélem idén lesz keszeg -
válasz
Peterhappy #99236 üzenetére
innen vannak az ábrák: [link] nagyon komoly cikk, fasza röntgen ábrákkal a cipőkről. jól mutatja a nike és az adidas dominanciáját továbbra is a supershoe piacon.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #99176 üzenetére
Jah, hát én csak magamról beszéltem......mindenki más teszi amit jónak lát. Én pl olimpián sem érezném jól magam ha köröket verne rám az élmezőny.....hatalma kudarcnak élném meg amit tetézne még az is, hogy egy egész nemzet nézte végig. Nos, személy szerint ezt köszi de én is kihagynám.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #99153 üzenetére
Nem akartam beleszólni, de teljes mértékben egyetértek, benne van szinte minden amire a szervezetnek szüksége van és 100% természetes anyag.
Gratulálok mindenkinek aki futott a hétvégén!
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #99153 üzenetére
tudom en mi a jo regen ital attol hogy nem iszom
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #99099 üzenetére
Ez a 184-187 közti maximum nekem teljesen valid is lehet, inkább az utóbbihoz közelebb.
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #99057 üzenetére
azért egy AI által generált képből messzemenő következtetéseket ne vonjunk le!
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #99051 üzenetére
-
stefyY
őstag
válasz
Never79: Nagyon szerettem, de idővel dobnom kellett, mert egyre több fájdalmat okozott.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Nem akartam én fikázni
.......dobogósan sz@r kávét drágán a Freinél sikerült innom...2x is....először és utoljára
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98929 üzenetére
Nekem az új mottóm az, hogy azért jó edző nélkül futni, mert úgy baxom szét magam, ahogy akarom. Ez amúgy nem tudom, hogy kapcsolódik a témához, csak eszembe jutott róla
.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98929 üzenetére
Köszi, mar gondolkodtam rajta, de hiányzik minden nap, mikor nem megyek
Asszonyt megvedenem, en kertem meg, niem volt meg olyan video meg ahol a fiammal focizok, csak 10 evvel ezelottrol.
Tornaztat o
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98927 üzenetére
mar majdnem hittem neked, de asszony a hetvegi focikupan csinalt rolam videot, mozgas kozben
palcikalabakon hordo mozog oregurasan
kemenyiteni kell a dietat, meg ha atmeneti izomvesztessel jar is.
elgondolkodtam megint egy terd prp kezelesen nagyon kellenenek a hosszabb es temposabb futasok is. de az ket honap kihagyas, es vissza a rajtvonalhoz. es nem is biztos, hogy er barmit is. meg jo sok penz.
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98906 üzenetére
Majd én is gondolok rád ma, nem csak norby_42, mikor összehozok 200-300 szintet (ami még nem is sok).
-
xy.zsolt
őstag
válasz
A mai edzésem (és minden csütörtöki ha nem rehab) pont erről szólt
-
norby_42
aktív tag
válasz
Eszembe is jutottál tegnap, amikor szuszogtam felfele, hogy de megirigyelnék ezt a fínom pesti népek...
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #98895 üzenetére
A lényeg, hogy rövid, de nagyon intenzív intervallozással, emelkedőzéssel lehet ezt javítani. 100-ak, 200-ak, 400-ak dögivel, vagy megtolt hídfeljárók, ilyesmi. Ez erősít, de túlzásba sem szabad vele esni.
szerk: mondjuk bringázásból a városi tekerésre (lámpánál megáll-újra gyorsít) szokott jó anaerob pontokat adni, ha kellően intenzíven gyorsítasz fel, hiába csak 3-4 másodperc a gyorsítási szakasz.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98892 üzenetére
A Rebel 10k-n 4:00 tempóig nálam jól helytáll
(erre is vettem)....az ennél hosszabb futásra vagy a rövidebb, de gyorsabbra viszont már necces.....erre lesz jó a speed2 remélhetőleg.
Most délután el is kezdem a betörését 6:45ös tempón -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98888 üzenetére
szep
anaerobhoz milyen zonaban kell futni?
nekem is hianyolja. -
zzola
titán
válasz
Szép karika. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Ez totál jó szerintem mindenhez képest ami negatívat írtál az állapotodra mostanában. Speed2-vel pedig 1.5órás FM lett volna
Hejj, elmorzsoltál 18.ra egy sub4-es k-t is -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98880 üzenetére
"Ilyenkor nyaron, mintegy limonade helyett, lightosan keverve, hidegen (termeszetesen edesites nelkul) tok jo. Pl. a dm-ben lehet kapni szuretlen almaecetet, na az a tuti."
detto -
Jofi81
őstag
válasz
Peterhappy #98713 üzenetére
Írtam a Plandurance-nek és megoldódott. Mint kiderült, a Garmin Connectben nem látszik, de az órán rajta van a strukturált edzésterv. Erre nem is gondoltam volna. Köszi a segítséget!
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98813 üzenetére
...abszolút helytálló az ábrázolás, elvégre a hegycsúcs is hosszan terül el.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #98812 üzenetére
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98742 üzenetére
olyat ott nem árulnak
ja bocs, ezt tisn-nek szántam
ma már másodszor címzek rosszul....ez már a vég kezdete
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98738 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98734 üzenetére
vege a hetvegenek, munkaido
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98734 üzenetére
ez jo
-
Jofi81
őstag
válasz
Peterhappy #98713 üzenetére
Köszi, hogy megkérdezted. FR55, de akkor rákérdezek náluk, mi lehet a gond.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98715 üzenetére
thx.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98712 üzenetére
hat ez erdekes, mert en koveren mikor kezdtem futni ment az 5km (sot tobb is) ilyen sebesseggel. persze szinten z4-z5-ben. pedig fallabdat nem birtam volna.
bar 1-2 honap es mar sokkal jobb lesz ha kitart.
most z1-z2 ugyanez a sebesseg es tav
neha persze futok gyorsabban (foleg asszonnyal) de nem szereti a serult jobb oldali szervo a tulterhelest.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98701 üzenetére
Én abba sérültem bele, hogy megpróbáltam és megpróbálom tartani a tempót futóbarátommal, aki azért jó 12 évvel fiatalabb nálam.
hetvegen focitornan voltunk, fiammal, haverokkal. en is jatszottam. egyik meccs utan odajott egy 20 koruli srac, kerdezte hany eves vagyok (51 ugye lassan). aztan mondta, hogy huha, es gratulal, hogy meg ilyen idosen is (igy) jatszom
(nem tudom mennyire volt jo otlet, libalegelo, egy achilleshez es egy bokaszalaghoz is jott a mento)
ilyen nagycsalados tornanak volt hirdetve, erre csupa megyei focista csapat volt, utolsok is lettunk. a fiam aze behuzta a legjobb jatekos dijat igy is.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Akkor csak ügyesen !
Senki nem lesz fiatalabb. Jobban ki vagyok békülve önmagammal mint a fiatal korival.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
O hat ez igy van velem es Beci kollegammal is,aki jo 10-en evvel fiatalabb
laza napjan megyek vele,gyors napon engedem kibontakozni
-
Jofi81
őstag
válasz
Köszi! Igen, az appot feltelepítettem, ott látszanak is szépen a szakaszok, meg ott van, hogy párosítva van a Garmin. Csak ha már van, nem a telefont szeretném nézegetni futás közben.
-
válasz
Ó, ez megy fiatalabban is.
Barátommal még 20 évesen (30 kg-mal és negyed századdal ezelőtt) elemntünk futni 10km-t. Én kiköptem a tüdőmet, ő végigdumálta, és nem is lihegett. Ha lett volna erőm és utolérem, agyoncsapom -
Jofi81
őstag
válasz
Peterhappy #98465 üzenetére
Elkezdtem a plandurance-es edzéstervet, mert éppen szükségem van némi motivációra. Össze is szinkronizáltam a Garmin fiókommal, viszont ott csak egy sima edzés jelenik meg, nincs időtartam, szakaszok, zónák, semmi. Nálam lehet a gond, vagy ez tényleg ilyen?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #98676 üzenetére
Jól látod nagyon.
Emlékszem mikor felvételiztem a suliba 2001 -ben a 2000 métert 7perc felett futottam picivel a teszten.
Azóta sok minden történt , de lehet már nem is tudnék így teljesíteni, vagy nem is szeretnék rá felkészülni. Na mindegy .Saját magához mérje az ember teljesítményét vagy a korához képest.
Nem baj ha 40 évesen kezdik el, de akkor ne akarjon már 20 évesnek látszani és főleg 20 évesek eredményét elérni és a vissza-visszatérő eü problémákra, sportsérülésekre ne csodálkozzon rá.
És ne edzésterveket írasson magának és/vagy töltsön le a nagyokosok gyűjtőhelyéről mert ahhoz inkább kell hülyének lenni, mint hozzáértőnek, hanem csak csinálja, csinálja és építse fel az alapokat! Na és persze ne szégyelljen kérdezni!
-
válasz
Peterhappy #98676 üzenetére
Alapvetően kb 4 éve futok újra, csak tavaly novemberig 4-5km-eket futottam és átlagosan 5:50-6:00 perces km-eket. Aztán akkor eldöntöttem, hogy szándékosan lassítok, és arra koncentrálok, hogy alacsonyabb legyen a pulzus. Akkor váltottam át arra, hogy legyen inkább 7:00-7:30 közötti idő, és legyen 10km vagy felette a futásom alkalmanként.
Most hetente 2x 5-6km-t futok, 1p gyors, 1p recovery tempóval, azok olyan 6:20-6:25-ök, és hetente 1x 10+ km-t, amikor szép nyugodt és lassú tempóval kocogok.Kipróbáltam egy alkalommal, megy még a 6 perces km 4-5km-es szakaszon, alkalmanként csinálom is, de most inkább maradok a lassúnál, nem akarok gyorsítani.
Megvan ennek a haszna is, felugrottunk feleségemmel a Schneeberg-re hétfőn, nekem 120-125 közötti volt a pulzusom, mikor neki 170, míg korábban ugyanazon tempó mellett nekem volt magasabb. Mindez a novemberi váltásnak köszönhető. (Azért remélem, odáig nem fajulok el, hogy ultrákra menjek
pár év múlva)
A súly sajnos nem nagoyn változik pajzsmirigy problémák miatt, inkább csak átalakul a zsír izommá (megmaradt a heti 2-3 evezőgépes, súlyzós edzés is).
Szóval köszi a bátorítást (és igen, nehéz időt szakítani a sportra az egyéb dolgok mellett), már nem akarom másokhoz hasonlítani magam, mindig inkább önmagamat akarom leküzdeni. Maradok a magashegyi túrázás mellett, és majd valamikor egy Kilimandzsáró a következő 10 évben, de még előtte pár hegy vár, pl a Sas út (tavaly kimaradt a mászócsapattal a Grossglockner, mert épp költöztünk). Az még mindig jobban vonz, mint a futás, csak hegy nincs mindig itt.
De igen, azt hiszem az a ritka állatfaj vagyok, aki szándékosan lassít, nem gyorsít a futásán, és közben még élvezem is. De azért irígykedve is nézlek benneteket, és jó motiváció látni, olvasni az írottakat. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98605 üzenetére
44.5 el is fogyott
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98602 üzenetére
Akkor így most 2db speed2-t zsákoltál?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98600 üzenetére
én amúgy is a speed2-t tettem kosárba....össze is jött.
Ezúton is köszi -
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #98590 üzenetére
Nálam semmi sincs a naptárban, anélkül is feldobja Fenix 6X PRO
Egyébként arra jó hogy ne toljam túl egyik vagy másik részét a futásnak.
Jó az alapozás, de azért oda kell csapni a heréket néha. Nem szabad elfelejteni milyen is az!Az ritka hogy küszöb edzés után megint azt javasol, bedob egy kis pörgősebbet.
Tegnap előtt 8 x 40 másodpercet javasolt amúgy 3:30/km tempóval. Azt keveseltem, gyorsan be is lőttem egy régebbi edzést ami hasonló. Igaz a tempó ott sem stimmelt, de legalább hosszabb volt a munka része. Picit gyorsabban pörgött, Igaz már főzte a combokat a meleggel karöltve.
A mait meg kicsit lecsíptem, nem kell a 17 perc mikor elég a 4 kilométer/16 perc is.
Mindegy is, a női öltöző simán megvan.
Az óra javaslatot tesz, én meg majd szabályozom mit és mennyire futok meg.
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #98571 üzenetére
Én is anaerob hiányban "szenvedek", mondjuk az alul lévő versenyjelző idők már elég jók.
De nem a napokban próbálok rá egyikre sem....Az edzés állapotom a Fenntartás, egy két napra ha felmegy Eredményesre.
A számaid alapján, nem edzem én sem többet.xy.zsolt
Én télen nyáron baseball sapkában nyomom, annyi hogy ilyen időben a hajam 3 mm-esre vágom...
Ilyenkor a napsütés, bogarak miatt jó.Így is van hogy frontálisan szembe kapok egyet.
Az év hátralévő részében, sötétben az autók vakítófénye miatt is. Alá, felé meg simán lehet rávenni sapkát, vagy balaclava maszkot. De oda azért hideg is kell ám.
tisn
Ha errefelé találsz ezen kívül értékelhető útvonalat. Ahol nincs bazi nagy forgalom, nem kell megállni sűrűn, a többi közlekedő (gyalogos, babakocsis, biciklis, autós) miatt. Illetve legalább 2 kilométer sík az egész, minimális fel és lehajtással.
Szintén hasznos, hogy ne épp a Tempófutás közben rongyoljanak ki eléd.
Na meg nem Balaton Újhullám az egész akkor megeszem a sapkám.
A fentiek miatt gyors "munkára" nem igazán van hova menni...Nem mindenkinek adatik meg bringaút, magánút, erdő, Rekortán ahol futkoshat kedvére.
Tempót nagyon ritkán futok a faluban, az elég veszélyes. Főleg ha nem figyelnek, meg te tolod is neki...
Tehát te sem teljesen a közlekedőkre és arra figyelsz hogy 2x megnézd nem-e jön semmi jobbról, balról.A STOP tábla nem akadály, főleg hogy még a másik üres sávot sem szívesen használják a járművezetők ha kerülni kell az út szélén közlekedőt, "vagy ott levő egyéb akadály"-t!
Olyankor azért ha tehetem szétnézek elől hátul, jó látványosan 2X. Ha nem jön semmi, akkor irány az elválasztó majd ~10-20 métert széttett kezekkel futok ott. Hátha a tükörhasználat megy, mikor 40-50 centivel megy el mellettem. Oszt vagy észreveszik vagy nem....
-
Never79
tag
válasz
A Garmin honnan tudja mire készülsz? Miből állapítja meg, hogy neked intenzív anaerob futás kell? Tényleg nem értem.
"Majdnem 100m szint jött össze, más ennyiért az ágyból sem mászik ki, de itt a dél-pesti alföldön ez már kiemelkedő mennyiség
". Jól látod, tegnap én csak kutyasétáltatás (2,5 km) közben összehoztam 70-et
.
-
válasz
Peterhappy #98570 üzenetére
A harmadik pont, hogy legyen szerencsed es veletlenukl vagjanak hozzad egy nagy kosar penzt, valahogy mindig lemarad
-
tisn
addikt
válasz
igy kell hozzaallni, grat.
nem pedig igy: felkelek reggel, fel 8 van, na akkor nem megyek futni, tul keso. (igaz meg kicsit faj a derekam, talan jobb is.)
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98509 üzenetére
pfujjj
....ezt bűn volt posztolni
Nem akarom tudnihonnan szerzel ilyen tartalmakat
-
stefyY
őstag
válasz
Ha nem tudnám, hogy retusált, akkor most pár kolléga és berendezési tárgy viszontlátná a reggelimet.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
En kerek elnezest
-
tisn
addikt
válasz
ezert most be kell raknod 3 csinos futocsajrol kepet.
-
zzola
titán
válasz
Fu b+.
-
válasz
Peterhappy #98481 üzenetére
Mitől zuhant meg a plandurance? Olivér már nem vesz részt benne?
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98490 üzenetére
150 centi, az már egy tomcica
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98490 üzenetére
Kiszámoltam, az 2:36...
Nem maradnék itt boldogítani titeket szerinted? Tom ígyis állandóan pmben zaklat edzéstervért, hát még akkor mi lenne...
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98474 üzenetére
Mindenről ő jut eszembe?
-
Peetta14
tag
válasz
hopsz, köszi...meglesem azért
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98474 üzenetére
Fussatok bolondok!
-
tisn
addikt
válasz
Kvázi 12 hét felkészülés edző mellett, ingyen.
csak tom -
Never79
tag
válasz
Fel is b@szták az agyvizem. Utóbbi időben vagy 10 ilyet vagy hasonlót kaptam tőlük, természetesen mindig rákattintottam a leiratkozás gombra. A mai után írtam nekik, hogy ne küldjetek "világbajnoki" ajánlatot, a 90 években is ciki volt már ezzel reklámozni, hát még most
. 10 perc múlva jött a levél, hogy leírtak a levlistájukról. Ha nagyon köcsög lennék, még GDPR-re hivatkozva kérném az adataim törlését, még az edzésadataimat is.
4-en maradtak, abból Stöki-t, nem igazán ismerem, Mariann inkább triatlonos, a Judit meg tesómnak aki 50 éves múlt, ilyeneket írogatott, hogy "akkor most megmozgatjuk kicsit az izmocskákat, ügyesen, okosan"...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98407 üzenetére
ilyet en is bevallalok, utolso emberkent, es 4-en huztok
lehet vegre ertelmes idot "futnek"na az vegre rendes edzes lenne
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #98400 üzenetére
Hülye angolok, angol hülyék...
De a frissítés könnyen megy, az első csak beküldi a csövön...
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98400 üzenetére
egy 40-50kmh-s oldalszélben vagy esőben nem lettek volna vidámak
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98365 üzenetére
Bevezetnek egy uj mininal triatlon tavot,amelyik ugy kezdodne,hogy
200 noi mell -
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98369 üzenetére
Várjá, lehet félrement, szóval a stravan ezt írtad "Hengerezés és nagyon sok Pilates nyújtás, Brutális izomláz a tegnapi terepezés után :)", én erre reagáltam itt
Amúgy valami hasonló volt felem is csak aszfalton. Ugye utóbbi időbe csak terepen futottam, és 3 hete visszaálltam erre a 2-3 aszfalt, többi terep futásra. És hát nem azt mondom, hogy izomlázam volt az első 1 hétben az aszfaltos után, de nem estek jól, sőt fejben is megerőltető volt.
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98365 üzenetére
Látom nem bírja a paraszt a szántást, minek megy az ilyen terepre ?
stefyY:
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #98336 üzenetére
Bravo Peter"rocky"happy
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #98331 üzenetére
Igen, azok mi voltunk!
-
Never79
tag
válasz
Peterhappy #98328 üzenetére
Gratu! Ez valami közösségi futás volt?
-
válasz
szép menet volt, gratulálok
-
Studi
veterán
válasz
Indulásnál a Fenyőgyöngyénél van kék kút, a Szépvölgyi úton, épphogy a parkoló felett.
Szerintem már ott lehettél, ha együtt mentél a többiekkel, a kocsinál pakolásztak többen. Nem volt rajtam szemüveg, nem is figyeltem (ha a futóbajtársammal futok kevesebb figyelem jut a környezetre
) Pttypang érkezésekor realizáltam, hogy jaa, hát ezek ti is lehettek.
Egészségetekre!
-
tisn
addikt
válasz
GG!
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #98290 üzenetére
Az osztrákot csakis a hivatalos mért idő miatt vállaltam.....ez az OB-n is adott. A célom az, hogy kipréseljem az aznapi maxot ami arra lesz elég amit dob a sors indulók terén. Ennek függvényében/az ott tapasztalt élményből döntenék a továbbiakról. Van magyar OB időpont ...ismét
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98246 üzenetére
Gabit ezer éve ismerem.
Fura, mert alapvetően nem volt meleg.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #98243 üzenetére
ott meg nem jartam
egesz nagy focipalya fenykep gyujtemenyem van mar -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #98231 üzenetére
Ha már nagy P, akkor kis s és két y, ha kérhetem, csókoltatlak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest