Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #98571 üzenetére
Én is anaerob hiányban "szenvedek", mondjuk az alul lévő versenyjelző idők már elég jók.
De nem a napokban próbálok rá egyikre sem....Az edzés állapotom a Fenntartás, egy két napra ha felmegy Eredményesre.
A számaid alapján, nem edzem én sem többet.xy.zsolt
Én télen nyáron baseball sapkában nyomom, annyi hogy ilyen időben a hajam 3 mm-esre vágom...
Ilyenkor a napsütés, bogarak miatt jó.Így is van hogy frontálisan szembe kapok egyet.
Az év hátralévő részében, sötétben az autók vakítófénye miatt is. Alá, felé meg simán lehet rávenni sapkát, vagy balaclava maszkot. De oda azért hideg is kell ám.
tisn
Ha errefelé találsz ezen kívül értékelhető útvonalat. Ahol nincs bazi nagy forgalom, nem kell megállni sűrűn, a többi közlekedő (gyalogos, babakocsis, biciklis, autós) miatt. Illetve legalább 2 kilométer sík az egész, minimális fel és lehajtással.
Szintén hasznos, hogy ne épp a Tempófutás közben rongyoljanak ki eléd.
Na meg nem Balaton Újhullám az egész akkor megeszem a sapkám.
A fentiek miatt gyors "munkára" nem igazán van hova menni...Nem mindenkinek adatik meg bringaút, magánút, erdő, Rekortán ahol futkoshat kedvére.
Tempót nagyon ritkán futok a faluban, az elég veszélyes. Főleg ha nem figyelnek, meg te tolod is neki...
Tehát te sem teljesen a közlekedőkre és arra figyelsz hogy 2x megnézd nem-e jön semmi jobbról, balról.A STOP tábla nem akadály, főleg hogy még a másik üres sávot sem szívesen használják a járművezetők ha kerülni kell az út szélén közlekedőt, "vagy ott levő egyéb akadály"-t!
Olyankor azért ha tehetem szétnézek elől hátul, jó látványosan 2X. Ha nem jön semmi, akkor irány az elválasztó majd ~10-20 métert széttett kezekkel futok ott. Hátha a tükörhasználat megy, mikor 40-50 centivel megy el mellettem. Oszt vagy észreveszik vagy nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- általános iskolai rendszergazda
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Casio GSHOCK karóra
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest