Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jimpo

senior tag

válasz Peterhappy #98571 üzenetére

Én is anaerob hiányban "szenvedek", mondjuk az alul lévő versenyjelző idők már elég jók. :))
    De nem a napokban próbálok rá egyikre sem.... :N

Az edzés állapotom a Fenntartás, egy két napra ha felmegy Eredményesre. :C
    A számaid alapján, nem edzem én sem többet. :U

xy.zsolt
    Én télen nyáron baseball sapkában nyomom, annyi hogy ilyen időben a hajam 3 mm-esre vágom...
    Ilyenkor a napsütés, bogarak miatt jó. :K Így is van hogy frontálisan szembe kapok egyet. :((( Az év hátralévő részében, sötétben az autók vakítófénye miatt is. Alá, felé meg simán lehet rávenni sapkát, vagy balaclava maszkot. De oda azért hideg is kell ám. :DDD

tisn
    Ha errefelé találsz ezen kívül értékelhető útvonalat. Ahol nincs bazi nagy forgalom, nem kell megállni sűrűn, a többi közlekedő (gyalogos, babakocsis, biciklis, autós) miatt. Illetve legalább 2 kilométer sík az egész, minimális fel és lehajtással.
    Szintén hasznos, hogy ne épp a Tempófutás közben rongyoljanak ki eléd. :U
    Na meg nem Balaton Újhullám az egész akkor megeszem a sapkám. :DDD
    A fentiek miatt gyors "munkára" nem igazán van hova menni... :(

Nem mindenkinek adatik meg bringaút, magánút, erdő, Rekortán ahol futkoshat kedvére.

Tempót nagyon ritkán futok a faluban, az elég veszélyes. Főleg ha nem figyelnek, meg te tolod is neki...
    Tehát te sem teljesen a közlekedőkre és arra figyelsz hogy 2x megnézd nem-e jön semmi jobbról, balról.

A STOP tábla nem akadály, főleg hogy még a másik üres sávot sem szívesen használják a járművezetők ha kerülni kell az út szélén közlekedőt, "vagy ott levő egyéb akadály"-t!

Olyankor azért ha tehetem szétnézek elől hátul, jó látványosan 2X. Ha nem jön semmi, akkor irány az elválasztó majd ~10-20 métert széttett kezekkel futok ott. Hátha a tükörhasználat megy, mikor 40-50 centivel megy el mellettem. Oszt vagy észreveszik vagy nem....

Új hozzászólás Aktív témák