Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egérpad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #78699 üzenetére
Csak fejetlenség ne legyen
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #78671 üzenetére
Szerinted lesznek ott akik tehetségeket keresnek, vagy hozzáértő figurák?
Van egy tervem a 400-on. -
Studi
veterán
válasz
Ezt nem teljesen értem. Az egész futás ott lesz a pályán, vagy csak a rajt és a cél? Mert a futamonként 800 fő az kicsit durva lenne egy 400-as pályán...
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Ezek a távok végig a 400-as pályán mennek? 800 ember a limit a futamokon, hol fér el annyi?
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #78675 üzenetére
csaladi futas lesz, ilyeneken meg en sem szoktam utolso lenni. te 3x lekorozod az atlagfutot, nyugi
tomcica: azert megneznelek eloben, szerintem meg a belgradi videonal is poenosabb lenne
-
LanyUs
senior tag
válasz
Ha már ott vagy a kiírás sorrendjében csináld végig
2,3 kilométer futás
4,5 kilométer futás
100 méteres síkfutás
távolugrás
Utána elégedetten szisszenhet fel a sör -
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #78497 üzenetére
Nagyon ügyes és szorgalmas
10 éve abbahagytam a squasht. Heti kétszer mentem 60 percet nagy pályára. A kicsi pálya túl pörgős volt. A kék kezdő labda szintén. Majd beszereztem egy dupla sárga pöttyös feketét. Na azzal élvezet volt minden perc. Sajnos bezárt a pálya. Ping-pongnál is ha felmegy a pumpa, akkor nálam is sok a hiba
Futásnál ilyen nem fordul elő, légszomj esetében nincs időm ideges lenni már
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #78483 üzenetére
Holnap a gyerek homokozó kerítésre kell játéktartót szerelni lambériából, majd a jönnek még a további ötletek. Ehhez a szintezéshez is le kellett vágnom 8 m hosszan egy betonszegély tetejét ( mázli, hogy van egy Metabo flexem jó koronggal ). Feleségemnek mondtam, hogy ide 3. gyermek vagy esetleg egy kutyus már nem fér bele...
De sebaj a hajnal az enyém!!!!! -
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #78491 üzenetére
ne add fel....napi gyakorlással biztosan eléred a 2percet....onnan meg már mégtöbb önbizalommal a 3at, stb
És csak pár percet vett el a napodból így is. Bónuszként ha egyszer Pesten járok agyonverhetsz squash-ban
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #78481 üzenetére
Én is csak egy lazát tekertem, amire biztos ami biztos alapon órát sem vittem, nehogy elkapjon a küzdőszellem. Ehhez még 3x15p nyújtás és a 6perces plank jött. Kellet a lazulás mára mint anno falura a villany
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #78483 üzenetére
-
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #78437 üzenetére
A Stryd félmaraton edzésterv szerint a következő 2 hétben 20 perc all out lesz, persze nem full kreténbe. Megnézem a ~340 Wattot, ha nem lesz szél akkor az 5K PB gyanús. De még ha kevesebb teljesítményén megyek akkor is. Csak tényleg ne legyen szél, mert az haza vágja a tempót.
Rá 2 vagy 3 napra szintén All out 3 percig, na ott pörgök majd amennyire lehet. Hátha lesz 1K PB is.
Addig visszapakolom a szénhidrátot a hajába, ami egy hétig összesen 120g alatt volt.Meg napi 700-1000 kcal mínuszban, a pulzus azért szárnyal. Volt már hogy kevesebb volt a CH, nálam megdobja a pulzust rendesen.
Jelenleg nekem a heti ~70+ km az átlagos, persze volt egyszer 90+ km is egy előrébb hozott hosszúnak köszönhetően.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #78428 üzenetére
56-58mp a 40+ korosztalynak felenk mar OB dobogora eleg szokott lenni...csakmondom....a gyors rostok tunnek el leghamarabb a korral
21eves sprinternel attol fugg miota tapossa rendesen,ott azert kevesen tudnak format tartani 25+ korban (van ra pelda,de nem jellemzo).
Nagyon jo,hogy van ilyen versenyzo egy budapesti Vb-n,jot tesz a HU atletikanak -
jimpo
senior tag
válasz
Peterhappy #78428 üzenetére
Reméljük Attilában van még bőven fejlődés. 21 évesen még fiatalnak számít.
Úgy legyen.
Viszont én azt is remélem itt mindenki fejlődik. Ugyanis ma fiatalabbak vagyunk, mint holnap leszünk. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #78421 üzenetére
Kalap le,az mar sebesseg
Nalunk a klubcsucs 47kozepe,eloben lattam egy olyat,a palya mellett melegitettem...amikor elzuznak melletted,mint valami versenylovak
44-45 meg brutalisabb lehet -
Chuck Norris
senior tag
válasz
Peterhappy #78415 üzenetére
Nálunk a garázsban van marha sok, igaz csak fekete
Ma végigfutottam a lakótelep összes utcáján: [link] -
válasz
Peterhappy #78415 üzenetére
ezert is orulok a koltozesnek, multkor lattunk egyet kozelrol Alg-gal, es azota mar parszor a kertben is kiszurtam
-
parandroid
félisten
válasz
Peterhappy #78332 üzenetére
Én futásban mindig tökutolsó voltam az osztályban, általánosban, meg gimiben is. Konkrétan a túlsúlyos lánycsapat után sikerült mindig beérnem. Utána 20 évig egy métert nem futottam. Gondolhatod, hogy meg voltam döbbenve, amikor 38 évesen felzavartak a futópadra, hogy erőedzés előtt 15 perc bemelegítés, aztán ott ragadtam, és rá kellett jönnöm, hogy jobban tetszik, hogy 1,5 órát futok, mint a gyúrás.
p
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #78297 üzenetére
Köszönöm.
Esetleg, ha kell tudok neked szerezni gyorsító karkötőt.
Javasasszonyok ánusz körüli szőréből fonták, ványadt testű, odvas fa tövében székelő manók. Ezt messzibe tekintő, tekintetes, tekintélyes, galvanizált szegecselt tangában, hóesésben tántorgó, ősi koreai kovácsok nótáit kántáló trinidadi vénemberek
forrasztották össze. A "messze még a távol" feliratért extra pénzt kell viszont fizetni.
-
tisn
addikt
válasz
gg
lehet en is elhivtam volna a fiam, de meccse volt kozvetlenul utana, es igy is szar a bokaja.
(bokagyogyito csodareceptek johetnek)
-
stefyY
őstag
válasz
Nem hiszem, hogy bárki is alkalmatlan lenne a sportra, úgyhogy sok sikert
8 évesen 7k, 10 évesen 10? Szerintem én belepusztultam volna annyi idősen..
comegetsome1: Kinézetre bejövős, kicsit olyan Saucony/Brooks hibrid. A Hoka vonalról én is le fogok válni már másodszor szerintem.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #78315 üzenetére
Passzív dohányos voltam azóta, mióta megszülettem. Nem akarok megbántani senkit, de nekem újra kellene születnem, hogy rászokjak arra a sz*rra. Sok dolga lesz velem, de nem a kábítószerekkel kapcsolatban.
#78318 Hi!King: Hasonló eredményeim voltam középiskolásként nekem is. Ha abba belegondolunk, hogy ehhez közel 4:30-ban kell teperni...A 3100 méterhez meg gratula, szerintem bőven tökéletes.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #78315 üzenetére
Legjobb lesz,ha irok en a Maraz "edzo neninek" egy listat a forumtagok neveivel,es melle egy megfelelo motivacios strategiat...hoagyaszondja Zsuzsi-neni baxxon bele a "kolkokbe" mer' cudarul elkurvultak az utobbi 10-20evben
Elso edzes -> teljes faradasig viz,ecigi,kirantott hus/lohere stb. nelkul ... jelszo a regi: "aki tuleli az elso hetet,az vagy nem csinalta eleg jol,vagy nem ide valo" -
nepszter1
addikt
válasz
Peterhappy #66675 üzenetére
aaaaa nagyon köszönöm
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #78223 üzenetére
Akkor jobb vagy értő olvasásból, én kétszer futottam neki
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #78237 üzenetére
Nem kell mondani, a fiam 15, focizik, 0 futoedzessel sokkal sokkal gyorsabb mint en. Lanycsoportba beferne. Mindig meselek neki rolatok, oregfater videojat, a 84km feladast, lanyust a babakocsival, csaknorris kocogasait, meg ilyeneket
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #78237 üzenetére
...itt mindannyian futunk könnyedén 3:xx-ben, csak a kérdés az, hogy hány méterig..
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #78235 üzenetére
...csak ne járjunk úgy, mint az a sporttárs szombaton.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #78231 üzenetére
akkor latod, ez a titok a gyorsulashoz, nagypalyas foci.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #78231 üzenetére
Mi az a brutál magas? Neki ugye még 200 közeli a max...
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #78228 üzenetére
Ja tudom mire gondoltál, csak nekem ez nem futott át a buksimon...pláne, mert nem is futok annyira "okosan", mint ti itt a fórumon. Csak lötyögök.
Piszkosul kedvelem magam is, nagyon szeretem a stílusát. Képtelen vagyok bárkire is hallgatni, de ha valaki képes betörni engem, akkor az Ő.
#78230 tisn: Elképesztő, mert tényleg elvétve találni csak KD800/900-asokat. -
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #78223 üzenetére
Hát a kardiológiai vizsgálatok eredményei nem elhanyagolhatóak, az az első most.
Blogírás?
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #78219 üzenetére
Hogy is van ez? [link]
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #78219 üzenetére
olvasd el mégegyszer...
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #78217 üzenetére
Furcsa dolgok ezek. Sorokin is 100kg volt, mint én, 75 alá fogyott, mint én. Én mégsem tudok 3.40-es ezreket nyomni 100km-en keresztül.
Mi ebből a tanulság?
Nem futok eleget, puha vagyok? -
Hi!King
őstag
válasz
Peterhappy #78001 üzenetére
Tegnap a piros KD 500-ból vettem egy párat, mert amúgy is ott jártam, ennyiért nagyon megéri, és ma reggeli futás után is elmondhatom, pont ugyanolyan, mint a KD Plus, valószínűleg jó lesz ez is 2000 km-re. A soroksári dekában tényleg sok van ebből, de 46-osból már nincs ott több, mert megvettem az utolsót. Itt is gondolom a szín volt népszerűtlen, amúgy nem vészes ez a szín a valóságban, nem mintha érdekelne.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #77999 üzenetére
Engem biza' ne másszon meg senki.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77906 üzenetére
Úgy értettem, addig én nem megyek sehova...
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77904 üzenetére
Sőt ennél is tovább megyek és többször fogok enni egy nap, mivel a rostokat is szét fogom osztani, mivel azok bevitelét is növelem lassan. Nem szeretném egyszerre bevinni. Gyümölcsből is többet fogyasztok. Mindent növelni fogok, mert szeretnék építkezni.
Savanyúság, csíra, gyümölcs, nem klappol egyszerre. Most az elosztásukat törpölöm ki. -
törölt tag
válasz
Peterhappy #77904 üzenetére
Nem vált be, mert leesett az energia szintem, muszáj visszatöltenem másnapra. Főleg, ha a közeljövőben szeretném emelni a távot. Jó, úgy, hogy egy nap nem futok még elmegy, de napi futások mellet kizárt. Kell az energia, fehérje, vitamin, szénhidrát. Nem kockáztatok.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77902 üzenetére
A definíciód szerint én éhgyomorral csak reggelizek
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77902 üzenetére
Akkor az nálam nem játszik. Este 8 kor vacsora, majd másnap délután 14 óra körül futás.
Ki is purcannék.
Nem akartam túlnyomni, mert holnap is futok, minden nap. Nem bírnám a terhelést.
Te egyszerre futsz nagyokat, mint itt sokan, én meg több közepesen nagyot, vagy kicsit.
Úgy, mint Tom sorjázva a 21-et nem bírnám. Ahhoz még kell valamennyi év. Tervezem majd az átállást a nagyok utáni kisebbekre. Két hosszú, majd egy rövid és így tovább.
Hú tegnap volt minden, bank, NAV, rendőrség, bolt. Még egy olyan napot nem szeretnék. Ja, nem én nem fizettem, hanem nekem nem fizettek. Aztán talpalhattam egész nap, a haszontalan kópék miatt.Gyalog unalmas, inkább futottam, jó volt stresszhajtónak is.
Néha nehéz belekezdeni, aztán beindul az ember. Talán ezt hívják itt darálónak, vagy én csak pancsikázok? -
törölt tag
válasz
Peterhappy #77899 üzenetére
Nálam ma nem lett sok, csak 15.7, de én is nagyon élveztem. Kicsit féltem, hogy a nagy párában el fog szálni valami, pl. a pulzus, de nem következett be, gyors voltam végig. Még a párát is élveztem, úgy néztem ki, mint aki megázott, annyit izzadtam.
Az a táv már neked sem sok, amennyit le tudsz menni egyhuzamban.
Evés után eltelik kb. 5 óra hossza az már éhgyomornak számít? Kb. 5-6 óra evés után szoktam futni. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #77873 üzenetére
Sanasport visszaküldés a kérdésed?
1390 Ft-ot vonnak le érte a visszatérítendő összegből. Miután a honlapon bejelented a visszaküldési igényt, a becsomagolt cipőt elviszed bármelyik Packeta csomagpontra és kész is. 30 napod van jelezni, hogy visszaküldenéd, ezután még van 5 napod elvinni a csomagot.
Ha jó áron találsz náluk valamit, akkor ennyi talán még elfogadható. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77854 üzenetére
Jol van,de neked ez elmegy...a tempo amin fusz ugyis csajos
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77861 üzenetére
eloben eleg csajos, de nem erdekel
-
zzola
titán
válasz
Peterhappy #77861 üzenetére
sanasporton jobb árak vannak és most ott is van pluszban -25%.
-
tisn
addikt
válasz
nekem ez most a masodlagos cipomnoi nimbus 24
-
zzola
titán
válasz
Hát ez egy női cipő.
-
t3tv3s
tag
válasz
Peterhappy #77767 üzenetére
Egy ideig valóban megvagyok a cipőkkel, várom már, hogy megjöjjenek és taposhassam őket. Lesz rendesen munka az alapozással, mert bpm-em magas futás közben, de ez alakulni fog ahogy kondim rendben lesz. Mindenképpen jelentkezem ha van érdemi fejlődés.
-
SirRasor
addikt
válasz
Peterhappy #77812 üzenetére
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #77812 üzenetére
Trololoooooo
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77753 üzenetére
Havonta egyszer szabad kicsit mereszebben...na nem azt mondom h pusztitsd le magad teljesen,de kicsit billenj ki a megszokott komfortzonabol..ha eddig FM akkor +2-5km eleg,ha idovel mar az se akkora sokk,akkor fel 30-32km stb.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77725 üzenetére
Egy nagy impulzust ad az anyagcserenek az,ha uresen (vagy epp csak minimalis bevitelre) futsz egy ilyen hosszut
sokan csinaltak regen,most is.
Japanban bizonyos cukorbetegeknel is hasznaltak,a reszleges bojttel egyutt.
Na most aki tudja magarol,hogy ez gyenge pont,annak havonta egyszer mehet egy ilyen ehgyomros hosszu edzes.Edzes kozben vizet ihatsz,mehet a frissites,csak kaloriat ne vigyel be.
Havonta egyszer eleg,nem szukseges ezt hetente csinalni -
válasz
Peterhappy #77686 üzenetére
#77686Peterhappy, #77691parandroid
Szuper! Köszönöm szépen a tanácsokat!
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77701 üzenetére
Hetente 1x le kellene igy uritened a tested
ez a hosszu futas
ja, a jelszo a regi:
"Isten hozott a daraloban" -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77687 üzenetére
-
Hi!King
őstag
válasz
Peterhappy #77703 üzenetére
Most van igazán szezonja a kis dögöknek, nyáron már kevésbé szokott lenni. Idén egyébként késett a szezonjuk, volt év mikor az elsővel februárban találkoztam, de márciusban már sok szokott lenni, idén március, áprilisban valószínűleg a fagyok miatt volt kevés, de most a sok eső miatt egyre többen lehetnek.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #77687 üzenetére
...ez jó volt, de annyira nem örültem neki...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77644 üzenetére
beleferne a futas is melle, heti 5-7x, csak ugye a szokasos
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Peterhappy #77547 üzenetére
De várjál, ez nem úgy van, hogy a nap legutolsó étkezése a vacsora? Tehát bármennyiszer is eszik, vacsorázni csak egyszer fog (szívesen LanyUs!
).
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77547 üzenetére
Napi háromszor vacsora, ezen most jót nevettem.
Nagy test, nagy fogyasztás.Told a kolbit, ne hallgass rájuk. Időnként én is eszek.
Viszont te a súlyodnál fogva tudsz edzeni a szembeszélben is, Tomot meg elfújja jó messzire. Hívd egyszer ki a rekin egy jó kis szembeszeles 400m-re.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77538 üzenetére
Varjaaa' meg a vegen este sem ehet,meg majd lassan mar emberes iramon is kell futni a tempokat...hat mi folyik itt kerem?!
Nem ugy volt hogy kolbaszbol van a kerites IS...habzsi-dozsi 90eves korig...melle spartai kondi,mindez konnyeden erofeszites nelkul...nem ez volt?!
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77538 üzenetére
a kerdes az, hogy 18:00 kornyeken vacsizott e valamit illetve bevitte e a minimum feherjemennyiseget.
(vizes proteinportol hizni nem fog)
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77483 üzenetére
ugyan-ugyan
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77337 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Az igen, jó gyors voltál végig, majdnem mindenhol 4:30 alatt tudtad tartani.
Szép volt! -
stefyY
őstag
válasz
Azért egy ilyen futásnak bármelyik napomon örülnék, gratulálok!
Az utolsó párszáz méteres elsülést pedig legközelebb ne versenyen... -
tisn
addikt
válasz
51. lettem az 1492 indulóból, kategória 22.
gyenge (top 4%), tom majd kiosztja a penitenciadat.(hat, ha ezt hivjak nem sikerult futasnak, milyen lehet az ami sikerul?! gratulalok, nagyon nagyon szep.)
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #77247 üzenetére
Ne haragudj, csak nem akartam duplikálni.
Magam is átértékeltem sokmindent. Nem annyira biztos, hogy ilyeneket kell nekem futni.
Igyekszem rendet tenni majd a fejemben. Köszönöm. -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77168 üzenetére
Koszi
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77142 üzenetére
A futó már nem is ember?
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #77142 üzenetére
Ezt bóknak vesszük.
Mindazonáltal szeretném mindenkinek megköszönni a kedves szavakat.
Majd rosszabb pillanataimban írok is szerintem, ha máskor nem, akkor éccaka.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #77138 üzenetére
Én egyszer voltam 7 éve.
Akkor a margitsziget atlétika pályáról indult.
ott egyszerre indult mindenki, nem volt különösebb besorolás.
Nyilván a gyorsak és az esélyesek elől álltak. -
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77138 üzenetére
Nem idősáv, de több hullámban van indítás. A váltósok szerintem teljesen külön.
Nyugi, ha az én vidéki antiszoc. lelkem kibírja, akkor neked is menni fog -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77133 üzenetére
Megkimelt terdet vennek hasonló áron
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #77121 üzenetére
Mi van a rajtcsomagban? rajtszám+póló?
Bennem most ennyi van, túlerőltetni nincs értelme, amúgy sem célverseny, maradok a realitások talaján. Aztán meglátjuk, mi lesz.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy #77101 üzenetére
12,45 kor startolok az első futással, majd jelentkezem mire jutottam, remélem az égiek is kedveznek és nem ázunk el.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Peterhappy #77122 üzenetére
Úgy, hogy csak 1hónapja kezdtem mérni és idő kell (több futás) hogy beálljon a garmin szerinti pontos értékre.....ezt olvastam valahol. Jah és nem tudom van-e köze hozzá, de én a meleg időjárást jobban bírom mint a hideget.
-
Studi
veterán
válasz
Fussunk! Valaki átvette már az EU rajtcsomagot? Én lehet ma elfutok érte délután.
Nem akarok kocsival menni, szerintem odabubizok majd, tömegközlekedés hazafelé izzadtan nem opció.Ki milyen tempót tervez az EU futásra? Én szerintem lemaradok tőletek, egy tempós edzésnek gondoltam az eseményt, megyek 5:20-5:25 körül, aztán a végét meglátjuk.
-
Never79
tag
válasz
3 fővel megvolt + egy Korinthosz 80 egyéniben. Soha ne mondd, hogy soha, de soha többet hosszú aszfalt.
Stefy: Hajrá!!! Tom jól fogalmazott csak előre, és bal kéz felől legyen a Balaton mindig.
-
tomcica
Topikgazda
válasz
Edvard kollegam megy egyeniben,bicajos kiserovel
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77067 üzenetére
like
nekem 23 ev utan dobbantott az asszony, azota is aldom a csavot aki vitte, meg azt a napot. csak a kolkok szivtak nagyon, nekem jobb lett igy.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77067 üzenetére
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77058 üzenetére
Ha valamit csinálsz, csináld úgy, hogy mégegyszer ne kelljen. Ezzel a házassággal tervezem kihúzni a végéig
-
LanyUs
senior tag
válasz
Nem baj! Neked a comb kell vagy tervezel kézen állva futni
-
tisn
addikt
válasz
Asszem akkor hazasodtam
-
norby_42
aktív tag
válasz
Peterhappy #77052 üzenetére
Szerintem rajtam is 29 évesen volt utoljára öltöny, akkor nősültem
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #77052 üzenetére
Úgy meséled, mintha 70 éve lett volna
Kilenc darab éve történt
Nem változhattál sokat! Futsz Te rendesen Péter? Várjál csak most futottál PB-t... Akkor eszel Te rendesen?
zsolt: ha az összes bulizásomat összeadnám lehet Nálad az 1 hónap alatt lepörgött? -
tomcica
Topikgazda
válasz
Peterhappy #77047 üzenetére
38 vagy? Jol tartod magad,egy nappal sem nezel ki idosebbnek 55nel
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77019 üzenetére
lehet, a futast is tolem kapta el
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #77009 üzenetére
nekem jonak tunik a technika, nem csampi, nem x lab.
Hol fáj a térde? A Bondi amellett, hogy klafa cipő, speciel épp alacsonyabb a dropja és amúgy neutral cipő, hiába masszív, mint állat, lehet hogy Feleségednek klasszik stabil építésű cipő kellene.
belul. es alig bir vele gugolni (nekem is eloszor a klasszik jobb kulso fajas - futoterd jutott eszembe)azt en is mondtam neki, hogy hasznalja kicsit a regi cipojet (asics gel cumulus talan), hatha a bondival nem kompatible a mozgasrendszere
nem, vizsgalaton nem volt.
bemelgites/nyujtas na ebben o alapos, nem olyan mint en
jar amugy jogazni is.
-
stefyY
őstag
válasz
Peterhappy #76785 üzenetére
Vonaton a szomszéd asztalnál ül egy srác, pont a Felhők felett futni pihen nála...
Tomcica: Ezért vagy te a topikgazda.
Én maximum hobbijogger topikgizda lennék.
-
Alg
veterán
válasz
Peterhappy #76931 üzenetére
Grat!
-
Studi
veterán
válasz
Az igen, durva tempó!
Gratula!
-
norby_42
aktív tag
válasz
Na, még egy ufo, betegséggel alapoz a PBre...
-
Never79
tag
válasz
Gratulálok
-
tomcica
Topikgazda
válasz
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #76845 üzenetére
Hát ez ennyi, megy tovább a dolog. Nektek is jobbulást! Ilyen az a gyerek téma
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #76842 üzenetére
Rád hallgattam! Ez volt a visszafogott!
Tudatosan lassítottam. Nagyon jó érzés volt, hogy a sok domb edzés megtette hatását és haladtam el sokak mellett 12 km ig. A szokásos kontroll itt most nem működött volna. Kocogásnál volt annyi a pulzus, mint verseny tempóban. Semmi gond. Ez most furán fog hangzani, de Tom jutott eszembe, amikor elkezdtem sétálni, hogy nem kell belepusztulni. Így belátható időn belül újra mehet az edzés és nincs sérülés sem. Hosszútávú döntést hoztam.
Felhívtam a párom és elém futott, olyan megható pillanat volt, amikor 3 km a vége előtt várt a sebzett vadraAztán együtt besetaltunk érmet felvettem egy tolószékben ülő lánytól, direkt őt választottam, mert mindenki kikerülte. Úgy örült neki Ő is. Már ezekért megérte becammogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest