Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheZukker
tag
Ott láttam, de azért elég erősen kell szűrni a csávót, ezért is kezdtem utána olvasni. Szereti elszaladni a dolgokat.
(#84983) kemcso : igen, gondolkodtam rajta, hogy ott teszem fel, de ahogy a kérdésemben is felhoztam, mivel a kiindulási pont egy vezetékes füles, megpróbáltam először itt.
(#84976) vicze1 köszönöm a válaszod!
Nem lehetetlen, hogy ha nem jutok dűlőre kutatással és fórumozással, benyelem a vezetéket. Annak idején, amikor ellopták a VSD3S-em adódott a lehetőség, hogy egy barátommal közösen rendelve beszerzek egy 1+ Bullets Wirelesst, és bár sírt a szívem a minőségromlás miatt, a kényelem sajnos magával ragadott.
Off, de egyébként ki húz meg egy értéktelennek tűnő fülhallgatót egy olyan közegből, ahol ilyen amúgy sose történt, és ráadásul tudom, hogy senki nem ért a témához. Most már csak nevetni tudok rajta, de akkor azért elég dühös voltam.
-
TheZukker
tag
Sziasztok!
Elég felemás kérdésem van: megérheti-e rálépni egy cserélhető kábeles fülessel és egy FiiO UTWS1-el a vezetéknélküliség rögös útjára? Ismeri valaki ezt a terméket? Amiket külföldi oldalakon találtam, az alapján -ha leszámítjuk, hogy külön kell tölteni a két egységet- nem írnak róla rosszat.
Mivel ehhez a megoldáshoz vezetékes füles kell, illetve erre is rászánnék 25-30-at, így gondoltam, hogy itt kérek segítséget.
A dillemmám, hogy ennyi pénzért kaphatok-e annyival több hangminőséget, mint amennyit bukok a kényelmen? -
TheZukker
tag
A foam tipek messze túl kényelmesek ahhoz, hogy ne ezeket használjam, viszont folyton benne maradnak a fülemben kivételkor. Complyn kívül van normális alternatíva, vagy ha ezek is lecsúsznak a helyükről, akkor az is le fog?
-
TheZukker
tag
Megjött a VSD3S, pont két hét, ügyesek.
Első hallásra nagyon fura, idegen a hangja, de hát majd bejáródik. (A Superlux HD660-om először vissza akartam küldeni, olyan fülsértő volt.) Viszont kényelmes, amitől kicsit féltem, mert azt olvastam róla több helyen, hogy kicsit talán nagyobb, mint kellene, és nekem kicsit kisebb fülem van talán az átlagnál. Szerencsém van.
A fejesnél nem volt külön bejáratás, az idővel finomodott, de most lehet kipróbálnék valamit. Mit ajánlotok, van-e valami bevált metódus rá?[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Megérkezett Magyarországra a vsonic. Innentől lesz hosszú a folyamat? Illetve mekkora eséllyel vámolják meg?
-
TheZukker
tag
Köszönöm a segítségeket, VSD3S megrendelve!
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Lendmeurears mennyi idő alatt szállít ki? (A nem DHL Expresses opció.)
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Szervusztok!
Az olcsó, szükséghelyzetben vásárolt Sony fülesem kezdem megunni, váltani szeretnék. Vsonic VSD3(S)-ben gondolkodok, és TotO' ezen kérdésében szereplő kérdések nagyja engem is érdekelnének. Miben más a kettő füles mélytartománya, mennyire befolyásolja ez a közepeket, és a magasok hasonlóak-e? Mai, alternatív, indie zenére, időnként jazz/blues, és igazából bármire, ami nem tépi le a fejem, de azért pörgős, dinamikus (nem vagyok basshead).
A másik, hogy honnan érdemes rendelni. Amikor pár éve nézegettem ezeket, akkor még a lendmeurt ajánlotta mindenki, de ahogy láttam, ott óriási árkülönbség van a kolléga által emlegetett penonaudiohoz képest.Köszi előre is!
-
TheZukker
tag
Sziasztok.
Két kérdés. Xiaomi Piston 3 és Oneplus X szeretik egymást, vagy erről még nincsenek tapasztalatok? Másik, hogy a füles neve után szereplő Reddot mit jelent? -
TheZukker
tag
A mostani Superlux HD660-omat nem járattam be külön, hanem csak hallgattam a zenéim. Először ez véletlen volt, és majdnem vissza is küldtem, mert a magasai megöltek. Aztán utána olvastam a bejáratásnak, de akkora már tisztult a hangja, úgy voltam vele, hogy nem hagyom a burn in-t. Nekem ez egy utazás volt, hogy folyamatában ismerhettem meg a fejhallgatóm.
A flac-mp3 kérdésre: az előző fejhallgatóm egy Seni hd202 volt + egy random mezei integrált hangkártya. Amikor először hallgattam azzal flacot, megnyílt előttem a világ. Kitágult a pupillám, és beleszerettem, pedig addig nem olvastam róla semmit, tehát még csak nem is placebo volt. Azóta csak flac zenét hallgattam. Most ahogy megjött a Clip+, töltenem kellet le mp3-at, mert kicsi a tárhely, és külön nem vettem még hozzá. Belehallgattam és azt kell mondanom, hogy van különbség. Nem tartom magam vájt fülűnek (nem is vagyok valószínűleg).
Mindekettő válasz üzenet lenne, de mivel majd megpusztulok olyan beteg vagyok, így maradt ez, bocs.
-
TheZukker
tag
Valaki hallott már itt Vsonic VSD1-et? Érdekelne a ti véleményetek is, mert valaki azt írja, hogy jobb a GR06-nál, valaki fordítva. Össze vagyok zavarodva.
Esetleg VC2-t?Eléggé lekötöttem magam a Vsonic mellet hallgatás nélkül...
-
TheZukker
tag
válasz #16820480 #34189 üzenetére
Ha egyszer majd gazdag leszek (meg ha nem is ) szeretnék belekezdeni én is ebbe a dologba. Csak én fejhallgató projektbe kezdenék. Fogok is. Majd. Lehet csak 50 év múlva. Az, hogy egy fülesért kiadjak ennyit, nem menne. Az a sztereotípiám van, hogy egy ilyen kis akármi sose fog olyan hangot kiadni mint nagyobb testvérei. Lehet, hogy hülyeség, amíg nem ásom bele magam, úgy se tudom meg.
-
TheZukker
tag
Jó látni, hogy ekkora eltérések van az emberek véleményei között. Így bízza rátok magát az ember.
-
TheZukker
tag
válasz Ati1979 #34111 üzenetére
Nekem mi lenne jó. Fülestalálkozós dolgokra szerintem nincs pénzem
A gr06-ról tudnál mesélni?
Kicsit sietős a dolog, és mivel -hacsak nincs jobb ajánlat máshol- ebayről rendelem, döntenem kéne, hogy minél hamarabb ideérjen. Bár félek, hogy így is kicsúszok. Sajnos lehetőségem nincs rá, hogy meghallgassam.
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
válasz hobbyone #34087 üzenetére
Mire a netemmel felmenne...
Egyébként megint csak azt tudom mondani, hogy magyarul egy kukkot se írnak ezekről. Ha valakinek van személyes tapasztalata ezekkel (mondjuk neked ) megoszthatná velem.
Ezek az armatúrás fülesek egyébként verik a simákat közép-magasba, de mélyben alulmaradnak? Vagy hogy működnek? -
TheZukker
tag
Sziasztok!
Fülhallgató vásárlás előtt vagyok, és szeretnék tanácsot kérni, mert igencsak rám fér.Két dolog biztos: miről hajtanám, és a zene amit közvetítene a fülemből.
Az erőforrás egy (úgyszintén leendő) Sandisk Sansa Clip+ lenne. Ez majd a későbbiekben annyiból lenne érdekes számomra, hogy mennyire jön ki a fülesek közti különbség egy ilyen masinán.
A zenék amiket hallgatnék rajta (most csak "zenekarosítva"): Muse, Quimby, Parov Stelat, RHCP, Led Zeppelin, The Doors, Carbonfools és, csak hogy ne keljen az egész kérdést zenekarokkal telegyömöszölnöm, Johnny Cash.Elég sokat nézelődtem, mielőtt idejöttem, és eddig két fülest néztem:
Soundmagic E30
Brainwavz M5
Ezek persze nincsenek kőbe vésve.A soundmagickről sok jót olvastam, talán az anyagminőségét hozták fel egyedül komoly negatívumként (meg persze az izolációt, ami mondjuk a másiknál is nagy hátrány). Tetszik a fül mögötti elvezetés, igazából nem félek, hogy kényelmetlen lenne.
A Brainwavz már más tészta. Elegendő angol tudás nélkül sajnos róla nem tudtam meg sokat a fent említett izoláción kívül.
A kérdés most jön a színre: azokra a zenékre amiket hallgatok, melyik lenne a jobb? Illetve ha már leírná valaki a BWről a véleményét, azzal is sokkal előrébb lennék.
Ezekhez persze elfogadok más ajánlatokat (milyen nagylelkű vagyok). Annyi még, hogy eBayről rendelném, az ottani árakhoz mérten 10k alatt szeretnék maradni.
Kicsit hosszú lett, de remélem azért tudtok segíteni! Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest