Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz TheZukker #69946 üzenetére
Jó kérdés, meg hogy hogyan is lesz ez megoldva
Én pl. Vsonic VSD3-amat (detachable) külön-külön rendeltem meg mert sokkal olcsóbb és minőségi megoldást kaptam így: rendeltem 4 drivert külön és külön minőségi kábeleket hozzá. Jobb hangot ad, jobban bírja a strapát és még olcsóbb is volt, mintha dobozban egybe jött volna.
Kérdés, hogy ilyen "trükkös" megoldásokkal mint tudnának kezdeni ...
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
addikt
válasz TheZukker #70049 üzenetére
nagyjából igen, 50-100 óra zene után nagyjából beállnak a komponensek a végleges állapotukba, és a hangzáson nem lehet már jelentősebb változást észlelni
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Bodz
nagyúr
válasz TheZukker #70036 üzenetére
48 óráig az Isotek cd. Ismerős csinálta hangfallal, hogy 1.5 napig ment, ő meg elutazott közben rokon látogatóba... Milyen boldogok lehettek már a szomszédok...
Annyiból jó, hogy 20Hz-20kHz között minden van, szépen, egyenlő mennyiségben. De igazából mindegy, nyilván zene is tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz TheZukker #59293 üzenetére
Piros pötty.
Egyébként : Egy díjat nyert
-
Kopa
tag
válasz TheZukker #34404 üzenetére
Nekem van vc02-öm jó kis füles cserélhető kábellel, a hangja szerintem gr07-re hajaz. High, mid elég jó benne, de basszus kevés mert elég kicsi benne a dinamikus driver. Meg kicsit zavaróan kicsi az egész füles. De amúgy ajánlóm, ha egy analitikus/neutrális fülest keresel.
-
hobbyone
aktív tag
válasz TheZukker #34302 üzenetére
TheZukker
Az ebben a hsz.-ben ajánlott füleseket is vizslasd meg.
A VSD1 head-fi fórumában olvashatod olyanok véleményét is akik a GR06-ot és a VSD1/VSD1S-et is hallották már.
Szóval nem kell szűklátókörűen a főspamelő Ati1979 által tolt GR06 felé orientálódni. Vannak még ezen kívül is jó fülesek 15.000 Ft alatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheZukker #34195 üzenetére
Simán utazhatnál... Kb fel kell szállni a vonatra, aztán a végállomáson leszállni, nem nagy kaland. Különben többen is jönnek vidékről szerintem, esetleg még valakivel társulhatnál is, ha az segít. De egyszer tényleg érdemes nekivágni
Ati1979: Nem vagyok benne biztos, hogy lesz valami igazán komolyabb cuccom. Egyrészt nem is ismerem őket még, meghallgatás nélkül meg már nem vágnék bele. Másrészt meg pénz kérdése. Egyelőre örülnék annak is, ha a fent említett kombómat meg tudnám venni. De ha találok új munkahelyet, akkor talán ez nem lesz akkora gond.
-
Ati1979
veterán
válasz TheZukker #34188 üzenetére
Fogadjink nem hallottál még ilyen árkategóriájú fülest, jobb lejátszóval.
(#34189) sheratan
Te már kezdesz lefele haladni a lejtőn.
Ha eljössz a fejes találkozóra is (lehet, hogy egy helyen és időben lesz a füles találkozóval) az sajnos megpecsételi a sorsod, és vészesen gyorsan fogsz haladni lefelé.
(#34190) TheZukker
50 év múlva. Jó fiatal lehetsz. Mi már akkorra alulról szagoljuk az ibolyát kb.
Ez igaz, de azért elcsodálkoznál szerintem, hogy szól egy ilyen drágább füles...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz TheZukker #34168 üzenetére
Ok, de leglább én úgy nyilatkozom, hogy hallottam a 2-őt egymás mellett (ie8, gr06) ugyanarról a forrásról. Ráadásul nem egyedül voltam.
Ha visszaolvasol néhány oldalt megtalálod a sorrendet amit összeállítottunk. Sőt még cikk is lesz belőle hamarosan...
(#34169) sheratan
Az a&k 120 is bejáratós volt. Abban még, annyi se volt mint a te shure-odban.
Lassan már kezd javulni a hangminőség azért. Kb. 120 óra kell neki.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
-
hobbyone
aktív tag
válasz TheZukker #34090 üzenetére
TheZukker
Csak valami több számból összevágott ~10 perces verzióra gondoltam.
Sajna ezekkel a fülesekkel semmi tapasztalatom sincsen, csak olvasásból okulok.
Talán ha ide beírod az árat $ + mit hallgatsz + esetleges egyéb kívánságot, ő tud segíteni, mivel hallotta is ezeket.
Az egyarmatúrásak laposabb hangzásúak a dinamikusaknál. Kevesebb a mély, több a közép.
-
gyenesmartin
őstag
válasz TheZukker #34084 üzenetére
A soundmagicnél egyetlen hátrány ha nem használod a azt a szilikon vezetőt (vagy hogy is hívják), és ha csak bedobod valahová akkor kb 1 év alatt megszakad a vezeték a fülhallgató résznél, viszont könnyen javítható (nekem 5 percig tartott megcsinálni az egyik oldalt, és nem látni, hogy javítva volt). De ha használod azt a sínt és rendesen össze is tekered akkor sokáig jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest