-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
válasz Blindness #8085 üzenetére
Szerintem létezik! Én több mint fél évig hallgattam a CX95-ömet különösebb burn-in nélkül, aztán mikor kb 10-12 órán keresztül (ennek sokak szerinte csak kb ennyi kell) ment rajta a white noise meg a pink noise, utána mintha teljesen más fülhallgatóvá vált volna. Valahogy minden a helyére került és elég feltűnően változott. A magasak lágyabbak lettek és már nem bántóak, a sibilance (s, sz hangok zavaró, "szúróssága") is rendeződött valamelyest. A basszus a burn in után először kevesebbnek tűnt, de ahogy jobban figyeltem csupán a középtartomány jött jobban elő. Basszus így is van épp elég....
Szerintem érdemes egy kis időt szánni a burn-in-re maximum azt az időt "veszíted el".
De ez sokban függ attól is, hogy milyen driver van a fülesben/fejesben, mert vannak olyanok amik tényleg nem reagálnak az ilyesmirefountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest