- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
Sziasztok!
Sportolás közbeni zenehallgatáshoz keresek EarBud kialakítású fülhallgatót, kábeles, nem kell se mikrofon, se hangerő szabályozó rá. Átolvasva az összefoglalót, meg a keresővel mazsolázva látom, nem nagy a választék, de az IEM "agybadugós" kialakítás nekem nagyon nem kényelmes. Nagy igény így azért nincs, eddig SONY, Sennheiser és JVC alsó kategóriás earbud-okat használtam, de már azokat sem nagyon lehet kapni, egyre drágábbak és hát szó ami szó, nem is szólnak valami fényesen.
Az lenne a kérdésem, hogy itt a topic-ban ajánlott Boarseman K25 és a VE Monk Plus earbud fülhallgatókat érdemes berendelni és megpróbálni, tényleg jobbak valamivel a "nevesebb" gyártók termékeinél, vagy ezek is annyira gagyik, hogy úgysem számít? -
hackeeeee
Jómunkásember
Teszek egy próbát a Tronsmart S4-gyel. Árban nem annyira vészes.. Igaz, aptX nem lesz, viszont valami kell..
-
válasz
tarti19 #78397 üzenetére
Mi az, hogy nem fizetsz érte óriási felárat?
Ár/érték arányban szerintem valahol a 10-30e kategória, ami legjobban megéri. Afölött ahogy mész fölfelé a lépcsőn egyre kisebb nüanszokért fizetsz 10-50-100e-ket
De ha van akarat simán el lehet szaladni milliós tételekig fülhallgatóban is
-
tarti19
senior tag
válasz
kemcso #78396 üzenetére
Akkor tartok igényt egy drágább vezetékes fülesre, ha nem fizetek érte óriási felárat. Pl.: nem kell mikrofon s léptető sem, mert ez kimondottan csak zenehallgatást szolgálna.
Az összeg pedig egy relatív szám, mert ez a hobbim s a fentiek alapján elmehetek eddig is, de akár még picivel tovább is.
Egyszerűen nincs összehasonlítási alapom ebben a kategóriában, így szükségszerűen elfogadom, ha terelgettek. Igaz ez az én oldalamról egy bizonyos fokú bizalmat feltételez. -
-
tarti19
senior tag
-
Tulku
veterán
válasz
tarti19 #78392 üzenetére
Bragi the Headphone én 50-ért vettem.
Teljesen wireless, 5-6 órát bír egyetlen töltéssel (de a töltője hordozható) és populáris hangja van, megfelelő basszus mennyiséggel BT-hez képest. Szifony AAC-t tud, tehát megfelelően kompatibilisek lesznek...Egy problémája van, alapból a töltő miatt moslék szilikont fogad, de én 5 perc alatt megoldottam Dremellel a töltőt, ráadásul ráépítettem egy 4000 mAh-s power bankra, így bír vagy 20 töltést az egész 220 megléte nélkül...
Szifonyhoz melegen ajánlom...
Közben látom hogy félreolvastam, a wireless nem játszik...de hátha mást érdekel...azért nem töröltem...
-
tarti19
senior tag
válasz
kemcso #78389 üzenetére
Akkor megpróbálok egy csokorban válaszolni. Elnézést, ha pontatlan voltam.
Úgy értesültem, hogy moduláris kábelekkel rendelkezik eme széria, de igazából első körben vezetékes megoldás érdekel, mert a vezeték nélküli inkább csak bizonyos körülmények között játszik. Pl.: munka közben, de akkor is csak két hetente, amikor délutános vagyok, továbbá piszkos egy terep, így inkább mára jobban átgondolva, oda vennék valami kisebb apróságot, amiért nem fogok sírni s maradhat a vezetékes vonal.Monti pedig nagyon felcsigázta a hangulatom, a másik fülhallgatóval, deviszont:
-az említett spotify (prémium) előfizetés s youtube forrásokból származó zenék szinte 100%-ig lefedik.
-HP probook 850g
-iPhone X
Ennek tükrében még 3 évig biztosan megmaradnék ennél, mivel igyekszem sokáig vigyázni a tárgyaimra.
Hol kezdődik a szűk keresztmetszet, ha azt mondom 100-120K is belefér valamilyen külső konverterrel? Van-e akkora plusz a prémium fülhallgatókban a magasabb ársávban, hogy azt érdemben is érzékelje az ember?
Itt is legalább 3-4 évig szeretnék tervezni, mivel rengeteg zenét hallgatok, napi több óra, de van amikor 10-12 is összejön.
Erőteljesebb basszusok szívem vágyai, szóval erről nem mondanék le s akár hajlandó vagyok elcaplatni egy olyan márkaboltba, hol a saját hallásom után tudok menni.
A többi nagyjából egyezik az előző posztból.
Köszönöm szépen előre is, hogy időt szántok a posztomra.(#78381) f4lcon - fentebb kéretik elolvasni
(#78384) monti0222w - fentebb kéretik elolvasni. -
s4tch
veterán
Meizu EP51: $20 a gearbesten. [link]
-
törölt tag
Sziasztok!
Elvittem az AudioPartner Kft. hez (ez a hivatalos márkaszerviz egyben)) a náluk vett Sennheiser Momentum In-Ear fülest, mivel már kezdett szétmállani a kábelek több helyen is, illetve kontaktos is volt az egyik fele. Azt kell hogy mondjam, nagyon korrektek voltak és azonnal adtak is egy újat. Ez már a 3. alkalom volt, hogy cserélve van a füles, és annyit mondtak, hogy 3-szor kötelesek garanciálisan cserélni, így ez volt az utolsó alkalom, de már ez is több mint korrekt.
Más is írta, hogy simán ment a gariztatás náluk, szóval ajánlott cég! -
válasz
monti0222w #78384 üzenetére
Nem, ST30, ST80 széria az BT vonal, de a kolléga nem tette nyilvánvalóvá, hogy BT-t vagy kábelest keresgél...
(#78388) tonyrulez összefoglalót elolvastad volna, akkor tudnád
Fül feletti kábelvezetésnek hívják.
-
darvinya
titán
válasz
tonyrulez #78383 üzenetére
Ez a füles soha nem volt OverEar, max. InEar.
Ha BassHead vagy, akkor minden ilyen hangzású füles ilyen lesz.
Elsőnek bejáratás után rendes illeszték kell, ami tényleg jól zár, hogy ne szökjön hang.
Ha csak magas van jó illesztékkel is, akkor lehet hibás, viszont nem lesz basszus bomba. -
tonyrulez
őstag
Rock Zircon-t váltanék egy KZ ZSA-val, de ahhoz képest szánalmas fos a hangja. A magasok olyan fülsiketítően kijönnek, hogy EQ-ban le kell vennem a magasokat hogy egyáltalán hallgatható legyen (jó, kicsit túloztam). Tisztában vagyok vele hogy a Zirconon erős a mély, de ZSA-val annyira kijönnek a magasok mint semmi más fülesen fejesen vagy hangfalon. Beszéd konkrétan hallgathatatlan, zenére még jó EQ-t állítgatva. Vagy én kezdek megsüketülni.
Emellett ez az első over-ear fülesem, ami azt hittem kényelmesebb lesz mintha a kábel a fülemből húzná ki a azt, de nem. Rettentő idegesítő jól betenni a fülbe, hogy a kábel se ne álljon el a fülem felé, vagy ne tolja ki a fülemből mert a fejemhez ér az. Kész procedúra feltenni a fülekre.
Rendeltem hozzá ilyen memóriahabos füldugaszt, hátha, hátha attól jobb lesz, de erősen kétlem. Én vagyok csak ilyen béna, és sokkal jobb hangzású kellene legyen mint egy Zircon? Holnap megyek hosszabb útra, és marad velem a jól bevált Zircon... -
dragonfx
veterán
milyen ez a füles?
néztem 10$-
pont a piston és a pro közöt van.
nekem is elektornikus zenére kéne.szerintem ali.n ami van piston az mind eredeti 1500as cuccot nem hiszem érdemes hasmitani mindenhol mi címke van....de látom ajánlott vétel is.amugy meg el lehet menni mi store.ba ránézni milyen az eredeti.
Megjött a pro2.
Hát szerintem brutál jó kis cucc. piston x3 árban de így se vészes.szerintem megéri.nekem a rn2 beveszi a pro profil systemből.jól szól nem torzit mint a piston hangosban sem.pro hd.ről olvastam visito hangot írtok meg a mély hiányt.hát én amit a mi store.ban probáltam az brutális méllyel szólt....
-
s4tch
veterán
válasz
RocknRoller #78378 üzenetére
A fentebb is tárgyalt Rock Zircon tök jó elektronikus zenére, és mikrofonja is van, párom telefonján (valamelyik Redmi 3 verzió) tökéletesen működik headsetként.
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
5 ezerig milyen fülhallgatót tudnátok ajánlani ami headsetkent is működik?
Elektronikus, hip hip és néha rock zenéhez kellene.
1500ft-os xiaomi mennyire érdemes, v fölösleges pénzkidobás?
Köszi -
tarti19
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre inkább érzem a késztetést, hogy egy jó minőségű fülhallgatót is beszerezzek.
Zárójelben, most zenehallgatásra HyperX Cloud vezetékes fejhallgató s konzolon egy Artic pro 7 muzsikál, viszont egyszerűen kevésnek érzem őket, főleg miután egy mezei 30 eurós beugró kategóriás Sony fülhallgatót sikerült kipróbálnom munka közben.Eleddig Soundmagic E-10 volt nálam s azt évekig nagyon szerettem.
Maradnék ezen a vonalon, SoundMAGIC ST30 vagy ST80 is szóba jöhet, azaz 40K forintig mennék el.
Iphone s notebookon hallgatnék leginkább zenét, ami kimerül a prémium spotify s youtube szolgáltatásaiban.
Tudom, mindig ki kell próbálni, mert mindenki kicsit másképpen érzékeli a dolgokat.
Viszont ennek tudatában szeretném a profizmusotokra bízni magam s minden intő s építő jellegű kritikát szívesen fogadok. -
dragonfx
veterán
válasz
darvinya #78374 üzenetére
igen én is ugy vettem ki a colorful és a value az a piston alatt van.
hogy ne lenne linkeljem hány van ali.n?
a pro.ból már kinn van a kettő>>>uton van.
pro hd miért nem?? én belehallgattam brutál.....és a rock zircon???vélemények? melyik ajánlott hasonló árban 5e környékén
-
darvinya
titán
válasz
Blizzardking #78372 üzenetére
Javítani, ha Jelenleg nincs benne basszus, illetve a vezetéket tekergetve néha vissza-visszajön.
dragonfx
Téma összefoglalóban sok minden le van írva.
P3 nincs már, sima Pro is kifutó, ProHD nem ajánlott.
Colour, stb. legegyszerűbb, legolcsóbb kivitel. -
Vigyorka
aktív tag
válasz
Blizzardking #78372 üzenetére
24 óra rizsben tartás - ezt szokták javasolni.
-
Blizzardking
őstag
Sziasztok,
Feleségem Sony SBH 70 fülese futás közben elázott. Jelenleg nincs benne basszus, illetve a vezetéket tekergetve néha vissza-visszajön. Nem tudom összefügg-e a zivatarral, de kontakthibának tűnik, és azóta csinálja. Sajnos pár hete lejárt a gari. Lehet ezt javítani, vagy van valami praktika a helyrehozására? -
dragonfx
veterán
a rock zirconrol érdekelnének vélemények.
illletve a xiaomi piston3 ból nem igazodok ki.
látom már 4 féle van
fresh,youth, value és colorful edition.
ez utobbi kettőről érdekelne vélemény?illetve a pro hd.ről.
-
Nunder
őstag
válasz
zmtTom #78363 üzenetére
IOS nem halmoz el téged kodekekkel, így oda szvsz felesleges a ProStereo, Androidon is csak Oreo-n tudod kihasználni az LDAC-ot. IOS-re ami hasonló kategória az a JayBird X3, viszont az csak AAC-t tud így Androidon marad az SBC ami nem annyira acélos. Amúgy maximálisan ajánlom a ProStereo-t, majd két hónapja nyúzom napi fél órában, és remekül szól.
Itt nézelődj aptx vonalon klatty
Amúgy nagy általánosságban emlegetik a srácok, hogy BT vonalon is kerülendőek a nagy nevek mint Sennheiser, AKG és társai mert 20-50 kategóiában is gyakorlatilag ugyanazt mérik mint egy 10k-s jól megcsinált kínai. Soundmagic-nek vannak még jó BT füleseik, emellett Ankert emlegetik. Muzix jó kiindulási alap, az ott található fülesek relatíve jó minőséget képviselnek.
-
zmtTom
aktív tag
Van e esetleg hasonló áron jobb ár érték arányú bluetooth fülhallgató mint a ProStereo H2 ami most 40e ft?
Illetve szeretném használni IOS és Androidhoz is.
Köszönettel
-
wmarci
senior tag
A fali toltonel eljutottam odaig hogy konstans vilagitanak a feher ledek. Kivettem nyomkodtam de semmi. Most laptoprol tolt. A jobb az villog feheren (de inkabb szabalytalanul) a bal pedig folyamatosan feheren vilagit. Hat csak ugy mukodik, meg kapcsolodik a telefonhoz, ha benne van a toltoben. Itt a kor jelzesu gombot egy masodpercig megnyomva hozzakapcsolodik a telefonhoz es mindent lehet vele csinalni. Amint kiveszem a toltobol erzeketlenne valik es nem tudom bekapcsolni sem. Most megvarom h a jobb oldali is folyamatosan vilagitson, hatha ez volt a baj. A toltoben, amikor hozzakapcsoldik latom a toltottseget. De olyan 2 percenkent valtozik a statusza. Vagyis egyik percben teli akksit jelez, masikban ureset majdnem. Furcsa. Mennyi idő kell neki, hogy feltoltodjon?
-
vicze
félisten
válasz
wmarci #78358 üzenetére
Töltés:
Lényegtelen a töltő forrása, csak min. 500mA és 5V legyen. Miután beraktam a tokban a füleseket és befürödtek a töltőbe, mind a két füles elkezdett villogni, ha mind a kettő feltöltődöt, akkor folyamatosan világítanak.
Így működtek?A töltőben való bekapcsolást őszintén szóvá nem nagyon értem, mert töltés közben nem kéne működjenek egyáltalán. Mondjuk sose próbáltam, de értelme nem sok lenne.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Hat nem kezdodik jol a kapcsolat a Bragi the Headphonenal
Feltöltöttem es nem mukodik. Ugye a parositasnal a 3s-ig valo nyomkodast megcsinaltam, de semmi nem tortenik. Aztan visszaraktam a toltobe es ott megcsinalva meg hozzaparosithato a telefonhoz. A bekapcsolas is megy a toltoben, a lejatszas is megy ott. Viszont ha kiveszem onnan akkor nem lehet bekapcsolni a fullhallgatot, nem reagal semmire. Lehet Magyarorszagrol visszakuldenem az Amazonnan :/. Esetleg valamilyen otlet mi a baj, mit tehetek?
Koszonom
-
sphe
senior tag
Sziasztok!
Egy rossz választás / vétel után szeretném kérni a tanácsotokat.
Egy KZ ZS10 -et rendeltem; a részletessége meglepően jó, a basszus is rendben van, a középtartomány nagyon részletes de még nem is hivalkodó, de a hangja túl száraz nekem és magasokat is túl darabosnak, nem érzem elég kereknek. Ezzel még ki is békülnék talán burn in után, de borzasztó kényelmetlen. A kialakítás miatt nyomja a fülem, a fülem formája és a drót merevites miatt képtelen vagyok a kábelt fül felett jól elvezetni, és azt érzem, hogy ki akar esni és már pár perc után fárasztó a füljáratnak.
Tudnátok (lehetőleg Bluetooth) fülhallgatót ajánlani? Kábel menedzsment jó lenne ha hagyományos lenne, fül mellett logó, nem szeretem a kopogó mélyközepes basszust, inkább szeretem ha nem hivalkodó módon, de mélyre nyúlik a frekvencia átvitel. Érzékeny vagyok a 3khz körüli magas-közép tartományra, szeretem a teret adó magasakat, a V (de nem basshead!) hangzást, és azt, ha a zenében minél több részletet felfedezhetek. Leggyakrabban modern dallamos rock, classic rock es trance/elektro zenét hallgatok. Maximum 15-20e körül szánnék rá
-
Dare2Live
félisten
válasz
Macskasy #78352 üzenetére
"aztan mar teljes erőből húztam és meg se mozdult. próbáltam finoman tekerni miközbe húzom, de meg se mozdult."
vmit elrontottál, benne van az rendesen de simán megfogom és kihuzom pedig nem vagyok testépítő. Bár kínaiak elképesztő pontossággal hamisítanak/szitáznak de érdemes lenne összenézni egy eredetivel.
-
Macskasy
tag
Figyelem a posztban barbár eszközökkel és mentalitással szétszaggattam egy kábelt, gyenge gyomrúak inkább NE olvassák
Sziasztok !
Adott egy Amazonról rendelt Shure Se215
A napokban figyelmes lettem arra, hogy miközben sétálok a jobb oldali recseg/sistereg nemtudom pontosan leírni milyen hangja van. (Közbe mégiscsak eszembejutott, inkább egy gerjedő erősítőhöz tudnám a legjobban hasonlítani
Gondoltam hozzáér a kabát a cipzár akármi a kábelhez és attól van, próbáltam úgy hogy direkt kiemeltem a kábelt két kézzel, de akkor is csinálta. Ülő helyzetben ilyet nem tapasztaltam még vele.Gondoltam lehúzom a kábelről hátha ott van valami gebasz/por/kosz/kotu bármi.
Nem igazán ment, aztan mar teljes erőből húztam és meg se mozdult. próbáltam finoman tekerni miközbe húzom, de meg se mozdult. gondoltam megprbálom akkor a csatlakozó alatti kábelt húzni hátha.Na valszeg ez volt a mai napi legdrágább gondoltom.
Kábel simán kiszakadt,a szuper csatlakozó/tok/fej bárhogy is nevezik ezt meg még mindig benne.
Pont ott tartottam hogy felgyujtom az egészet, de aztan azt a kis lof@kát sikerült egy fogóval kiszednem.Mivel garancia off, hol tudnék venni pesten kábelt ? Az se baj ha nem 10ezres gyári kábel Amazonon vannak egész értelmesek 5-6ezres árban.
Jaa igen most az amazon nem játszik mert reggel 5 kor indulunk Pestre.Éljen a szabadság és az emberi brutalitás!
Ja igen és az abszolút off amiért az amazont emlegetem: A két kis fülesen nincsen egyáltalán szines pont, hogy melyik kábel melyikbe megy.Az összes netes képen szép kék és piros pötty van a kettő illesztésénél. Lehet hogy fake amit vettem
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest