Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Mai nappal nagyon merem remélni hogy pontot tehetek ennek a fülhallgató herce-hurcának.
Beneveztem egy JVC HA-FX101-G alias Extreme Explosives fülesre. Régóta környékezem a szememmel, de amikor lehetőségem lett volna megvenni, sose volt raktáron. Most is az utolsóra csaptam le. És azt kell hogy mondjam, ez nem semmi. Dizájn szempontjából szerintem csillagos ötös, hangzásilag meg nem nagyon tudok belekötni. Maximum annyi hogy a magas hangok picit zavaróak, de ezt EQ-val fogom orvosolni. Meg egy picit túlzásba vitt izoláció. Konkrétan semmit nem hallok a külvilág zajából, ami abból a szempontból jó, hogy metrón fasza lesz, de azért ahogy korábban is felvetődött, picit balesetveszélyes.Próbáltam variálni a fülgumikkal. A "S"es gumit soha életemben nem fogom hsználni, mivel valamiért nem jönnek át ott a mélyek. A Metallicsnál észrevettem hogy az "L"es gumikkal jobbak a mélyek, itt nem tapasztaltam kardinális változást, szóval marad az "M"es
Ja és még annyit tennék hozzá, hogy aki kitalálta ezt a csomagolástípust, azt arra kárhoztatnám, hogy örök életére kézzel kelljen kibontania ezeket a dobozokat. Ollóval is alig tudtam felhámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest