Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
Peat;) #28403 üzenetére
Jó mp3 és jó flac között is meg lehet hallani a különbséget, nem kell hozzá 30 ezres fülhallgató. Pl, nálam iAudio U3 + xears XR felállással hallgattam zenét, főleg mikor mentem reggel munkába. Vannak olyan rock zenék, amiket nehéz megtalálni jó minőségben, ezért néha be kell érni a 256-320as mp3 al, de persze idővel felbukkannak a flac minőségűek is. Lényeg, hogy egy album 2x volt fenn a gépemen (mp3 + flac). Sokat hallgattam gyengébb minőségűt, majd a jobbikat. Aztán vmikor lepucoltam a lejátszót és újra tettem rajta a zenéimet. Én ennyit még nem szarakodtam gumiharang cserével, mire rájöttem h nem azok miatt szól rosszul a zene, hanem mert véletlen az mp3 as verzió került vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Formula-1
- Gitáros topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest