-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz picur220 #18588 üzenetére
Nem értem... 38euro az középáron most 10320Ft. Themebuildernél az XE200Pro és a TDIII is 8500Ft. A postáért 700Ft-ot kér és miután kifizetted 1 nap és nálad van. Akkor miért olcsóbb a weboldal?
Igen az M2 hasonlóan mélyterhes, mint az XE200Pro és hasonlóan előre hozott középpel rendelkezik. Az XE200Pro magasai viszont nincsenek annyira háttérben (és lecsapva), sőt véleményem szerint igen jó mennyiségben és minőségben jelentkeznek. Emiatt is az XE részletesebbnek(is) tűnik, de (emlékeim szerint) felbontásban is jobb a BW-nál.
Az, hogy melyik a jobb (TD v. XE) tökéletesen szubjektív. Technikailag közel egy szinten vannak. A TD nagyon be van fűtve alul, számomra annyira, hogy nem szívesen hallgattam pár percnél tovább. Az XE jóval sokoldalúbb és semleges, vagy hidegebb forrással nagyon jól párosul. Az XE színezésével szerintem nem lehet bakot lőni. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne tetsszen valakinek. 'Biztonságos' hang, biztonságos választás.
Nekem a színezettségén kívül azért tetszik annyira, -ez most fura lesz - mert a hangerővel tudom állítani a basszus mennyiségét és a nyomatékát. Így folyton arra késztet, (-nem szeretem a túlzó mélykiemelést, de a 150Hz-nél már erősen lecsapódót se, 4-5db-el a neutrális felett pont jó nekem-) hogy halkan hallgassak zenét (és ez jó). A GR07 mélyei is akkor jönnek meg igazán ha már igen fel van gangolva a volume... (a DBA-nek meg tökmindegy, a mélyet csak hallani, levegőt, impactot nem nagyon tud csinálni.)
Az XE-vel a probléma a túl nagy háza és a driver-flex lehet...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest