-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
Alabástrom #22924 üzenetére
Mutatok két képet, eredetileg 1920px széles képek (ez nálam a kimeneti formátum), de ide azért 50%ra leméreteztem őket, viszont az arcról felteszek 100%-os képkivágást. Még csak nem is képközépen vannak ezek a részek, hanem inkább a sarkokhoz közel. Nekem ennél élesebbre nincs szükségem
Mint írtam rekeszelni sosem szoktam, mert nekem ez így teljesen jó, és a háttérelmosásból nem akarok elvenni (hiszen egy ekv. 35ös obi eleve hátrányban van a telékhez képest)
De majd akkor legközelebb kísérletként megcsinálom lerekeszelve. De az eredményt annyiban megelőlegezem amit a blogbejegyzéseimben pl. legutóbb az Oly 40-150/2.8-ról írtam: lehet hogy tesztábrával ki lehet mutatni hogy egyes fókuszhosszakon kicsit erősebb, vagy hogy valamicskét még tovább javul ha rekeszelem, de gyakorlati szempontból ez lényegtelen.
Itt ugyanígy: lehet hogy 2.8-on majd az jön ki hogy "még jobbabb" (a megnövekvő mélységélesség eleve kicsit rájátszik majd erre az érzetre), de ez egyszerűen nem érdekes ha ez már így is nagyon jó, a rekeszelés meg rontaná a háttérelmosást és a kép hangulatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest