- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haris1
tag
Nesze neked spontaneitás...
Tehát úgy gondolod, hogy miután reggel lefagyasztottam egy bogarat, hogy ugyan ne mocorogjon már amíg én makrózom, és az aranyhalamtól egyetlen kívánságom az volt, hogy élje túl az akváriumfotózást (ahol egy üveglappal előre profilba állítottam jó időre), majd ebédkor a vendégeket vidáman szembevakuztam (+2/3Fé emeléssel) és majd az esti előadáson a sejtelmes hangulatvilágításban koncentrálni próbáló művészek retináit az AF segédfénnyel jól megdolgozom, szóval hogy be kellene iktatni egy kis kutyalassítást is. Na jó, de honnan szerezzek egy méretes betonkockát...
Hogy ennyi és ennyire offtopik dumákat hogy fognak majd ellensúlyozni a nálamnál józanabb topiklakók; én kérek elnézést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest