Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Elég zöldfülű vagyok a témában, ezért írok ide, hátha tudtok segíteni. Már régóta szívok ezzel. A szituáció az lenne, hogy adott egy ASUS RT-N13U router, amire rákötöttem USB-n egy Samsung 1TB-os HDD -t. szeretném beállítani, hogy el tudjam érni a HDD-n tárolt fájljaimat legalább otthon laptopról WIFI -n keresztül.(Persze az mégjobb lenne, ha a neten keresztül bárhonnan elérném.) Bárhogy próbálkozok megakadok annál a pontnál, hogy DDNS Host Name megadás. Utánanéztem, és itt azt írják, hogy nem kell semmi, csupán megadsz egy tetszőleges nevet. Nekem ez sehogy sem akar sikerülni.
kép
Kitalálok egy nevet nyomom hogy Query, kiírja hogy Complete, majd Apply, és ilyenkor semmi. Rámegyek a linkre amit dob, hogy ott az FTP -m és csak hibát dob a böngésző..
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest