- RAM topik
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Elég zöldfülű vagyok a témában, ezért írok ide, hátha tudtok segíteni. Már régóta szívok ezzel. A szituáció az lenne, hogy adott egy ASUS RT-N13U router, amire rákötöttem USB-n egy Samsung 1TB-os HDD -t. szeretném beállítani, hogy el tudjam érni a HDD-n tárolt fájljaimat legalább otthon laptopról WIFI -n keresztül.(Persze az mégjobb lenne, ha a neten keresztül bárhonnan elérném.) Bárhogy próbálkozok megakadok annál a pontnál, hogy DDNS Host Name megadás. Utánanéztem, és itt azt írják, hogy nem kell semmi, csupán megadsz egy tetszőleges nevet. Nekem ez sehogy sem akar sikerülni.
kép
Kitalálok egy nevet nyomom hogy Query, kiírja hogy Complete, majd Apply, és ilyenkor semmi. Rámegyek a linkre amit dob, hogy ott az FTP -m és csak hibát dob a böngésző..
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest