- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Elég zöldfülű vagyok a témában, ezért írok ide, hátha tudtok segíteni. Már régóta szívok ezzel. A szituáció az lenne, hogy adott egy ASUS RT-N13U router, amire rákötöttem USB-n egy Samsung 1TB-os HDD -t. szeretném beállítani, hogy el tudjam érni a HDD-n tárolt fájljaimat legalább otthon laptopról WIFI -n keresztül.(Persze az mégjobb lenne, ha a neten keresztül bárhonnan elérném.) Bárhogy próbálkozok megakadok annál a pontnál, hogy DDNS Host Name megadás. Utánanéztem, és itt azt írják, hogy nem kell semmi, csupán megadsz egy tetszőleges nevet. Nekem ez sehogy sem akar sikerülni.
kép
Kitalálok egy nevet nyomom hogy Query, kiírja hogy Complete, majd Apply, és ilyenkor semmi. Rámegyek a linkre amit dob, hogy ott az FTP -m és csak hibát dob a böngésző..
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest