Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Elég zöldfülű vagyok a témában, ezért írok ide, hátha tudtok segíteni. Már régóta szívok ezzel. A szituáció az lenne, hogy adott egy ASUS RT-N13U router, amire rákötöttem USB-n egy Samsung 1TB-os HDD -t. szeretném beállítani, hogy el tudjam érni a HDD-n tárolt fájljaimat legalább otthon laptopról WIFI -n keresztül.(Persze az mégjobb lenne, ha a neten keresztül bárhonnan elérném.) Bárhogy próbálkozok megakadok annál a pontnál, hogy DDNS Host Name megadás. Utánanéztem, és itt azt írják, hogy nem kell semmi, csupán megadsz egy tetszőleges nevet. Nekem ez sehogy sem akar sikerülni.
kép
Kitalálok egy nevet nyomom hogy Query, kiírja hogy Complete, majd Apply, és ilyenkor semmi. Rámegyek a linkre amit dob, hogy ott az FTP -m és csak hibát dob a böngésző..
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest