Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
fioglenu
csendes tag
Sziasztok!
Köszönök minden segítséget!
A 20-as portrot forwardoltam, mert vhogy az is az ftp-hez kapcsolódik, de nem értem pontosan hogyan, de a 22-es csak az SFTP-hez kell.
Köszönöm ezt a wigwam-os segítséget, ez nagyon jól jött, és az egyedi port támadás segítségével egyszer sikerült is nyitva találnom a portot. Előtte fél órát konfiguráltam a NIS, és elértme, hogy mindenért riasszon. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem a router a hibás, mert amikor célzottan támadtam a portot, egyszer visszajelzett a tűzfal. Az a problémám, hogy szerintem a hogy amikor végigszkenneltem az összes portot, egyikre sem reagált a rendszer. Ez már csak azért is érthetetlen mert pl a VPN-es kisérletek miatt nem csak a 21-es, hanem további portok is ki vannak nyitva, és átirányítva.
Mindenesetre most fogok kapni egy olyan CD-t ami XP-t bootol ramdriveba, és nincs rajta tűzfal. Meg fogok próbálkozni azzal, hátha tényleg a NIS a hibás. (a saját oprendszeremről nem szívesen szedném le, másrészt a NIS-t nem igazán lehet teljesen kiírtani egy XP-ről!)
Kösz mindent, ha valamit elérek, majd még írok, ha van még ötletetek kérlek írjatok!
Fioglenu
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest