Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Egyszer már eljutottam oda, hogy a rengeteg hajó között mehettem volna a féreglyukba, de nem volt már se nanorobotom, se battery-m és kb. 10%-on állt a páncélzatom. Mire megtaláltam, hogy merre van a kapu és dokkolni akartam volna természetesen lelőttek. Mehetek vissza 3-4 pályával, amikor a műholdat, vagy mit kell lelőni. Ott bénáztam és egyből mentem a platformnak, ahelyett, hogy a vadászokat szedtem volna le, valszeg meg lehett volna csinálni úgy, hogy nem használok el a szűkös készleteimből. Gondolom a többire is igaz, hogy előbb a sok kicsit kell lelőni, utána a nagyobbakat, mert hiába nagyok, a sok kicsi nagyobb tűzerőt képvisel. Az egyetlen hely, ahol ez biztosan nem megy, az az, amikor a pajzsot kellett lebontani, hogy visszaszerezzük azt a kütyüt a nomád-japán keveréktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest