Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Sziasztok
Próbáltam feltenni a gépre a játékot, de 64bit-es Win7-alatt nem fut.
Nézegettem, hogy van-e valami alternatívája...Talán az EVE Online (főleg, hogy most ingyenessé tették), de azért az más. Majd az EVE Valkyre lesz valami hasonló, de az meg katonai. Nem lehet "békésen" kereskedni vagy bányászni...Esetleg tudtok valami megoldást? Vagy tippet?
(Nem bánnám, ha Cryengine-nel kijönne egy remake...

(szerk.

CD-ről telpítetem volna, de az hibás/karcos, így 54% környékén lehal. Kiírtam ISO-ba (4 óra alatt sikerült neki) de az nem indult el a 64bit alatt...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézegettem, hogy van-e valami alternatívája...Talán az EVE Online (főleg, hogy most ingyenessé tették), de azért az más. Majd az EVE Valkyre lesz valami hasonló, de az meg katonai. Nem lehet "békésen" kereskedni vagy bányászni...