Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
Ja, már jártam ott is
de van pl. Edinborough systemben is egy Shetland nevű csónak
Motezuma
. Én olyankor leszek ideges, amikor egy év kell a dokkoláshoz, és unalmamban lövöldözgetek, aztán véletlenül túl sokat a friendly fire
A Ventru Corsair-ág történetét hallotta már valaki? Komolyan mondom játék készítői eléggé elszálltak néha.
Teljesen vidám, ahogy a nekem full baráti Corsairek meg Bounty Hunterek hentelik 1mást
.
nah, kérdés: van 1 db SP-2e lev.10-es shieldem, 8280at nyel el. De láttam a Titanokokn egy olyan l10 shieldet, ami ~10k sebzést bír ki, de a regeneration rate-je csak 1 (egy) volt. Lehet hogy ez valami fícsőr? mint hogy nem használják a battery/nanobot-okat?
ja, kár hogy nincs bolygófelszíni küldetés, lehetne gyalogosokat hentelni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de van pl. Edinborough systemben is egy Shetland nevű csónak
. Én olyankor leszek ideges, amikor egy év kell a dokkoláshoz, és unalmamban lövöldözgetek, aztán véletlenül túl sokat a friendly fire
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)