Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
Ja, már jártam ott is
de van pl. Edinborough systemben is egy Shetland nevű csónak
Motezuma
. Én olyankor leszek ideges, amikor egy év kell a dokkoláshoz, és unalmamban lövöldözgetek, aztán véletlenül túl sokat a friendly fire
A Ventru Corsair-ág történetét hallotta már valaki? Komolyan mondom játék készítői eléggé elszálltak néha.
Teljesen vidám, ahogy a nekem full baráti Corsairek meg Bounty Hunterek hentelik 1mást
.
nah, kérdés: van 1 db SP-2e lev.10-es shieldem, 8280at nyel el. De láttam a Titanokokn egy olyan l10 shieldet, ami ~10k sebzést bír ki, de a regeneration rate-je csak 1 (egy) volt. Lehet hogy ez valami fícsőr? mint hogy nem használják a battery/nanobot-okat?
ja, kár hogy nincs bolygófelszíni küldetés, lehetne gyalogosokat hentelni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de van pl. Edinborough systemben is egy Shetland nevű csónak
. Én olyankor leszek ideges, amikor egy év kell a dokkoláshoz, és unalmamban lövöldözgetek, aztán véletlenül túl sokat a friendly fire
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)