Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Ez annyira nem gond, mivel (szerintem hiba) ezek nem foglalnak rekteret... Innentől kezdve nyugodtan lehet gyűjtögetni (csak vigyázz, hogy ezeket ne javíttasd meg), aztán ha egyszer eladod, megdöbbensz, hogy mennyi pénzt hurcolásztál magadnál.
Később hullanak majd olyan fegyverek is, amikért 10K fölött kapsz, persze az ellenfél is durvább, amiből kiesik egy ilyen, de akárhogy is nézem, a pénzem talán a fele ezekből származik, azaz durván 3 milliót kerestem csak az eladott lepukkant stukkerekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Később hullanak majd olyan fegyverek is, amikért 10K fölött kapsz, persze az ellenfél is durvább, amiből kiesik egy ilyen, de akárhogy is nézem, a pénzem talán a fele ezekből származik, azaz durván 3 milliót kerestem csak az eladott lepukkant stukkerekből.