Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
A versenyt én ugy csináltam meg (szállítóhajóval!!!!) hogy cruise végig, + spance benyomva és lehet rángatni az egeret
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.
Most épp a Kusariban levő legjobb hajót hajkurászom
Kösz azt az oldalt, ott le van írva holvan
Ja egy érdekes dolog. Amikor pénzgyűjtős küldetésem volt, vettem valami 54 pénzért egy bolygón 125 egység cuccot, és ez a cucc legnagyobb ára 510 $ volt (baromi messze volt ennyi, Kusariban vettem, valahol a Magellánnál 510 asszem), és kiírta hogy szint teljesítve. Lehet hogy az árukat mindig a lehető legmagasabb árral számolja és ugy adja hozzá az értékemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.