Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
A versenyt én ugy csináltam meg (szállítóhajóval!!!!) hogy cruise végig, + spance benyomva és lehet rángatni az egeret
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.
Most épp a Kusariban levő legjobb hajót hajkurászom
Kösz azt az oldalt, ott le van írva holvan
Ja egy érdekes dolog. Amikor pénzgyűjtős küldetésem volt, vettem valami 54 pénzért egy bolygón 125 egység cuccot, és ez a cucc legnagyobb ára 510 $ volt (baromi messze volt ennyi, Kusariban vettem, valahol a Magellánnál 510 asszem), és kiírta hogy szint teljesítve. Lehet hogy az árukat mindig a lehető legmagasabb árral számolja és ugy adja hozzá az értékemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- LEGO klub
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.