Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
A versenyt én ugy csináltam meg (szállítóhajóval!!!!) hogy cruise végig, + spance benyomva és lehet rángatni az egeret
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.
Most épp a Kusariban levő legjobb hajót hajkurászom
Kösz azt az oldalt, ott le van írva holvan
Ja egy érdekes dolog. Amikor pénzgyűjtős küldetésem volt, vettem valami 54 pénzért egy bolygón 125 egység cuccot, és ez a cucc legnagyobb ára 510 $ volt (baromi messze volt ennyi, Kusariban vettem, valahol a Magellánnál 510 asszem), és kiírta hogy szint teljesítve. Lehet hogy az árukat mindig a lehető legmagasabb árral számolja és ugy adja hozzá az értékemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Különben asszem valahol direkt elrontja a csávó, csak hogy nyerjél, legalábbis velem ez volt, hibátlanul végigmentem (2. próbára) ő lemaradt valahol hirtelen és OK.