Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Sajna lepakoltam a hajómról azokért az olcsó fegyverekért az Adv. Skyxxxx cuccokat, pedig nagyon jók voltak. Lehet, hogy azt az állapotot töltöm vissza, ahol még nem adtam el azokat. Részecske alapú fegyver és eszméletlen szépen darabolja az ellenfelet. Más fegyvernél nem láttam még, hogy pár lövés fizikailag lebontja az ellenfél hajójának egyik-másik oldalát
Mondjuk nem tudom, hogy le van-e kezelve, hogy a lelőtt szárnyon levő fegyverek ne működjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nem tudom, hogy le van-e kezelve, hogy a lelőtt szárnyon levő fegyverek ne működjenek...