Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Akkor nagy mázlista vagyok. Tegnap megint sikerült hajnali fél 5-ig játszanom

Viszont elsőre megynyertem a versenyt.
Pedig egy fél kapunyi hátránnyal indultam, mert lassú voltam. Aztán az egyik kanyarban hirtelen lemaradt és akkor kezdtek lőni rám, de nem volt vészes, egyszer elnyomtam pár battery-t és ezzel el volt intézve.
Ti külső, vagy belső nézetben nyomjátok? Én külsőben, mert többet lehet látni és nagyon szépen be lehet venni a kanyarokat a pályán.
Aztán mentem tovább 1000-rel, már valami 18. szintű vagyok és haladunk vissza a központ felé, na itt nem tudok továbbjutni. Sajna elsiettem a dolgot és szinte pénz nélkül jutottam el Kyotóba, pedig a németeknél állati jó hajókat vehettem volna 300K-ért, de végül kénytelen voltam megmaradni annál a típusnál, amit Juni is hajt. 1100-ért elég jó hajó.
A gáz az, hogy hiába vehetek bele 29 battery-t, ha lehal a pajzs, akkor vagy 5 darabot eszik meg egyszerre. Így elég nehéz 4 durva csatát végignyomni. Bár még van mit finomítani a technikámon és taktikámon. És gondolom még lesz csata a végéig...
A kérdésem: milyen fegyvereik vannak a nomádoknak? Mármint típusra, hogy melyik pajzsot érdemes felrakni, mielőtt elindulunk feléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig egy fél kapunyi hátránnyal indultam, mert lassú voltam. Aztán az egyik kanyarban hirtelen lemaradt és akkor kezdtek lőni rám, de nem volt vészes, egyszer elnyomtam pár battery-t és ezzel el volt intézve.