- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Írtam a Hardverker-nek a garancia miatt, azt mondták vigyem be... na most ehhez semmi kedvem, így egy kicsit még szenvedtem vele.
Kiszedtem mindent belőle, hogy legyen bőven hely variálni, majd beraktam az alaplapot, de nem rögzítettem. Beraktam a VGA-t is, rögzítettem a hátlaphoz, majd ezek után próbáltam lyukra illeszteni az alaplapot. 30 perces szarakodás után nagy nehezen találtam egy olyan "pózt" ahol minden csavart a helyére tudtam szenvedni úgy, hogy a VGA is rendesen a foglalatában legyen, és a hátlaphoz is tudjam rögzíteni.
Végül is sikerült kompromisszumos megoldást találni, de pont nem ezt várnám egy 40000.- Forintos háztól. Szemmel látható eltérések voltak a lyukaknál, ami szerintem durva hiba.
Most így ebben az állapotban a helyzet nem annyira durva mint a képen amit linkeltem. Volt júzer error is a dologban elismerem. Más kérdés, hogy a teljesen no name gagyi kis házikómban minden passzolt elsőre, így megszokásból úgy pakoltam be a dolgokat ahogy éppen kézre esett. Nem gondoltam volna, hogy a hátlaphoz kell igazítanom az "alapokat".
Ettől a történettől eltekintve elégedett vagyok a házzal, kb azt kaptam amire számítottam. A ventilátorok halkak, de nagyon gyengék... ezek nyárra biztos cserére szorulnak majd.
Remélem a balul sikerült első randi után boldog házasság lesz a dologból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Chieftec Elox Midi ATX ház (AS-01B-OP)
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest