Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Azt mond meg nekem, hogy a teljesen gagyi házamnál miért nem volt ilyen gondom? Legalább 30 alkalommal szedtem szét az évek folyamán, és még csak hasonló gondom sem volt.
Első összeszerelésnél amikor az alaplapot beraktam, minden csavar könnyedén a helyére ment, ergo lyukon kellett lennie. A takarólemez nem fog ellenfeszíteni a lecsavarozott alaplapnak úgy, hogy a képen látható hibát produkálja...
Amiket sorolsz mind jogosak, de fél centis eltérés akkor sem lehetne szerintem... főleg, hogy mielőtt ide írtam volna, ( meg utána is ) minden ötletet végig "zongoráztam".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest