Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
HUNRookie #451 üzenetére
A poti-val, én sem voltam kibékülve. Kicsit gyengének tűnik. Az idő viszont megoldja a dolgot. nálam legalábbis így volt. Beállítottam (legkisebb) és azóta nem is tekergettem.
Ez nem az a fajta ház, amiben variálgatni kell a cuccokat. Akárhogy is nézem a dolgokat, nálam a legnagyobb melegben, meg a hűvösben is ugyanolyan a hőmérséklet a házban.Ez az a ház, amibe beköltözöl és használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- FSP HYDRO M PRO 800W
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest