Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Ilyen jó házzal még nem találkoztam.
Elöl 2x14 és 1x12 venti
Hátul 1x14 és a gyári nagy.Mindezek a cuccok mellett semmilyen hangja nincs. Ez kussol

8 fokkal hűvösebb mint az előző kuckóm.
(itt van egy kis negatívum magamnak, mert amikor betettem a helyére, rá kellett hogy jöjjek nem jó helyen van a gép ... ezért volt melegebb mindig minden nálam - de ez nem a ház hibája)Az első ventilátorokkal először megküzdöttem. - ezt tudnám felhozni egyedüli negatívumként - nehezen jön ki és be. Kicsit furcsa megoldás.
Minden klappol a helyére, nincs olyan porcikája a háznak, ami nem minőségi anyagból lenne.
Gyönyörködöm benne
z0d1AK -nak köszönet! Gyors korrekt szállításért és intézésért!Fractal házak
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest