- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
#824: Úgy értem igen, azt megköszönném.
#825: Értem, akkor venni kellene egy 2.-at ha felülre szeretném pakolni őket, már ha megoldható, bár gondolom megoldható.ui.: gondolom ha optikai alá akarnám mind kettőt, mert mintha már láttam volna valahol ilyet, akkor a hdd menne a keretbe, alá pedig az ssd a levegőbe, mert mintha lenne még két lyuk alatta ahova fel lehetne fogatni, bár nem valami bizalom gerjesztő
de olvastam, hogy sokan csak "lógatva" tárolják mert súlya nincsen
...optikain még erősen gondolkodom hogy rakjak-e bele, mert a mostanit sem igazán használom, most vettem pár nappal ezelőtt 4 db dvd-t, hogy azért legyen itthon, és meglepődve tapasztaltam, hogy 300huf egy darab.....utoljára akkor vettem amikor még 150huf volt egy verbatim a madaras tacskóba
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- FSP HYDRO M PRO 800W
- EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx DRGB CN D-RGB Eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest