- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_ #128 üzenetére
Az antec azért tényleg jó..én nem is értem, hogy egyáltalán miért kell hasonlítgatni, nekem egy pillanatig nem jutott eszembe az FD-ről az Antec...
A CM kórság pedig annak a hozadéka, hogy a házas téma iránt kevésbé fogékony laikus a CM-ről hall elsőnek mint "A HÁZ", és a tudatlanságát, vagy a témában lévő hiánosságait azzal kompenzálja, hogy mindent lefikáz ami nem CM
mod: szerintem risszul értelmezted az első mondatom, mert tulajdon képpen veled értettem egyet, és azokkal nem, akik a fractal házára egyből az anteccel reagáltak, azt állították szembe ezzel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest