- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Nekem is valami ilyen jutott az eszembe .. xD
Solt-nak pedig: brutális a teljesítménye, és a hangja is... H80 mellett gyári ventikkel tuti nem lehet eljátszani azt amit ma tettem, bekapcsoltam a gépem, majd szitkozódva újra bekapcsoltam, mondván nem indul ez a szar *nem hallottam a hangját*. Kiderült, hogy indult az, csak néma csendben
-
Jim-Y
veterán
OFFtopic:
Hát nézd, nekem eddig Giga, Asrock és Asus alaplapjaim voltak, mindből 1-1 darab, és a gigával annyit szívtam, hogy szerintem soha többet nem veszek semmit ami Gigabyte
De a romló tendencia nem csak nálam, hanem a piacon is jelentkezik...
megj: középkategóriás GA-MA770T-UD3P lapom volt..
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_ #375 üzenetére
Szia, várjuk, és szerintem mindenképp címoldalra menjen, de tényleg, igérd meg!
Szerintem ez pont olyan, aminek a címoldalra kell mennie, közérdekű, érdekes, látványos.. mi kell még?
kissjeno: ha az SSD-s megjegyzés irónia akart lenni, akkor nálam sajnos nem jött át, ha nem, akkor meg xD merthogy annak nem is lehet hangja
-
Jim-Y
veterán
Úgy nem fogsz találni, hogy valahol élőben megnézheted/megveheted, csak rendelésre fogod tudni beszerezni, Fractal Design Bazár a HardverAprón.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Razermazer #260 üzenetére
Szia, szép
Kérdések: mennyi hely van az alaplapi tálca mögött a kábeleknek? Mennyire hangosak a gyári ventik? Elég levegő jut e az ajtó miatt a házba? Mennyire halk a rendszer? A venti vezérlőt beszerelted-e, és ha igen hogy működik? Minőségre kívülről milyennek tűnik a ház? Véleményed szerint van értelme a zajszűrésnek vagy csak marketingfogás? üdv és köszi^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
Razermazer #243 üzenetére
Én már rég vettem volna, ha sikerült volna gyorsan eladnom a jelenlegi házam
Így meg duplán érdekelnek a képek, mert én is ilyen Skythe vezérlőt tervezek
-
Jim-Y
veterán
válasz
Razermazer #241 üzenetére
Én is ilyenre pályázom, nálam is egy lianli-t váltana, majd a beszámolónál kitérnél arra, hogy a kábeleket mennyire lehet elbújtatni az alaplap mögött? ugyanis új tápm van 550mm-es harisnyázott kábelekkel, amik sok helyet foglalnak, így például az egyik oldallapot nem tudom felszerelni a mostani házamban, már nagyon várom a képeket és a beszámolót
üdv mázlista^^
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, nekem meg biztosnak tűnik, hogy lecserélem a lianli-t.. ma megjött az új tápom, és ennek batár hosszúak a kábelei, a kis házikómban nem tudom hová eltűntetni őket:S Így még az is lehet, hogy a Define mini is ugrik, és egy nagyobb lesz belőle, pl R3 ...
-
Jim-Y
veterán
FD Define R3-at lehet kapni 25K-ért, FD Define mini 24K :S
-
Jim-Y
veterán
Hát igen, azon a képen nagyon is úgy tűnik, hogy nem férne be:S Előbb még el kell adnom a lian-li-t..lehet sajnálni fogom, mert külsőre majdnem tök jó
Csak 1-2 dolog zavar a házban.. felülre kéne még egy venti, és az se lenne rossz ha a tápnak nem meleg levegőt kéne szívnia.. egyébként meg nagyon jó, ennél jobb minőségre nem is kéne
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz
Iginotus #165 üzenetére
a képeket már várjuk. Egyébként ezek, amiket leírtál más házaknál is jelentkeznek. A CM692-nél és LL-A05N-nél is úgy be voltak csavarozva a csavarok, hogy csak csavarhúzóval tudtam meglazítani őket, pedig ezeket elm. kézzel is kéne tudni. Valamint a mATX-es tálcámat én is csak 6 csavarral tudtam rögzíteni, és pont a 24pines csati alatt nincs lefogatás, ahol pont kéne:S Mindig attól tartok, hogy eltöröm a nyákot miközben rádugom a tápkábelt:S üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_ #153 üzenetére
Hát az jó lenne, a minél jobb szellőzés nem cél, mivel játszani csak ritkán játszok, akkor sem túl erőforrás igényes játékokkal, plusz egy bitang (melegedő) kártyát sem engedhetek meg magamnak, úgyhogy a célok között a halk működés, és a minél esztétikusabb külső szerepel, meg pl az USB3-as kivezetés, ez pl fontos lenne, mert sűrűn kéne rákötnöm valamit^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_ #151 üzenetére
Azért ez így nem igaz, tűzre véletlenül se dobnám, mert jó véleménnyel vagyok a házról, nem bántam meg, hogy megvettem, de már annyit nézegettem előtte is a Define Mini-t, hogy most így, hogy végre lehet kapni, csak kipróbálnám, hogy milyen
max csalódás lesz a lianli után, akkor meg majd meglátom, hogy mi legyen, bár erre nem adok sok esélyt, az előlapi usb3 jól jönne, meg a hangszigetelés is (bár nem sokat adok a dolognak, szerintem annyi hangot nem fog fel, hogy megérje, de majd kiderül
).
-
Jim-Y
veterán
Véégre
Szegény Zodo és hoffmann .. Arc Mini még nincs, de én pont a Define Mini-re vártam, úgyhogy a lian-li az aprón van már
-
Jim-Y
veterán
Új ház a FD kínálatában: mini Core 3000 -> Core 1000
-
Jim-Y
veterán
válasz
hoffman_ #128 üzenetére
Az antec azért tényleg jó..én nem is értem, hogy egyáltalán miért kell hasonlítgatni, nekem egy pillanatig nem jutott eszembe az FD-ről az Antec...
A CM kórság pedig annak a hozadéka, hogy a házas téma iránt kevésbé fogékony laikus a CM-ről hall elsőnek mint "A HÁZ", és a tudatlanságát, vagy a témában lévő hiánosságait azzal kompenzálja, hogy mindent lefikáz ami nem CM
mod: szerintem risszul értelmezted az első mondatom, mert tulajdon képpen veled értettem egyet, és azokkal nem, akik a fractal házára egyből az anteccel reagáltak, azt állították szembe ezzel..
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
Akkor hosszabbító lesz a dologból, mert a garivesztés, és az esetleg későbbi eladás tényleg erős érv
-
Jim-Y
veterán
Elvitték a CM692-m, most lassan lehet gondolkodni, hogy mit vegyek helyette
-
Jim-Y
veterán
Nekem épp a hőmérséklet nem játszik fontos szerepet a döntésben, mivel teljesen konfig kímélő user vagyok
A PC használatom 80%-át netezés, és filmezés tölti ki, szv nem túl CPU+VGA killer dolgok
Amit szeretnék, egy minimalista design-ú alu házat, amivel minél csöndesebb konfigot tudok létrehozni
Kinézetre számomra a Define sorozat nagyon üt, de a legjobb a mini lenne ..
-
Jim-Y
veterán
Tegnap éjjel erősen elgondolkodtam, hogy Lian-Li PC-A05N Black (24K) , vagy FD Define R3 (27K) ... elsőnél a full alu, és kisebb méret ami pozitívum, utóbbinál a kinézete, és hogy az egész fekete, nagy dilemma:S
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
Szisztok, a Define mini, illetve az Arc Mini nekem is megtetszett, remélem mire eladom a CM_692-m, addigra ezeket is be lehet szerezni valahogy 25K körüli áron.. pár imát megér
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest