- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
Pedig van rengeteg és egyáltalán nem szokás levágni. Ott ahol zavaró én nem nagylátószöggel oldom meg, de az összes mobilos kamera ezt produkálja. Erősen kroppolva lehet korrigálni is szoftveresen.
Itt egy extrém példa, amit egy 600eFt-os nikon objektív produkált: (ez nagyobb látószög miatt még ferdébb) https://www.flickr.com/photos/14705266@N05/8449419451/sizes/o/
Itt pedig egy videó, ahol láthatod drága eszközzel hogy lehet perspektivikus torzítást korrigálni:
https://www.youtube.com/watch?v=MfbLNtlPIng -
akooos
veterán
Note 8-cal épp valamelyik nap tettem fel 2 képet
[link]
[link]
Kicsit drágább, mint a honor, de ez a portré mód nagyon jó benne. Kicsit hasonlít a módszer az iphonera, ami szerintem a legjobban csinálja ezt a fajta játékot.Az ily módon lőtt képeket elmenti rendes méretben is. Ugye ezeket a kis látószögű kamerával csinálja, de aktív a másik is. A háttér.osás mértéke állítható egy csúszka segítségével.
-
-
tomboy0013
veterán
Ahogy előttem is írják egyiken sem a legjobb. Múltkor végignéztem egy pár iPhone 8, Note8, Pixel 2 bokeh portré fotót. Nagyon gáz volt az összes. Egy egyszerű tárgynál elmegy a dolog, de ahogy mondjuk egy ember kerül a témába már nagyon gagyin oldja meg a szoftver mindegyik esetben.
-
törölt tag
Igazából egy kicsit is bonyolultabb téma már kifog mindegyiken. Szerintem jelen állapotában többert árt, mint használ ez mód, kell még pár év mire tökélyre fejlesztik.
De szerintem is még az iphone a legjobb ebben. Esetleg olcsóbban a Oneplus 5, de a Huawei/Honor vonal felejtős ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kés topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest