- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
nemeth989 #9797 üzenetére
Miután már áll az autó, azt hiszem, képes vagyok duplán (azaz, egymást követően, rövid időközzel, jól gondolom, hogy erre gondolsz? ) rátaposni a fékre, de a G920-al a Forza Horizon 4 automata váltóbeállításnál nem és nem adja be, nincs tolatási opciót, nincs R betű, nincs semmi, nem lehet tolatni, a féklámpa villan fel és világít és ennyi, amíg csak le nem veszem a lábam a fékről.
Az, hogy a bal oldali, kormány alatti lemez "pillangóelemmel" rendben működik a tolatás manuális váltóval az csodálatos de továbbra sem értem, hogy hogyan tudták a játékot így programozni, hogy nincs tolatási lehetőség egy azért nem utolsó sufni gyártó Logitech G920-at használva, módosítás nélküli alapbeállításokkal, automata váltó mellett.
Ha Xbox One-on lenne bármi beállítás, amennyit keresgéltem a menüben, szinte kizárt, hogy ne találtam volna meg a nevetséges számú beállítási lehetőség közt a tolatást - HA volna.
Köszönöm a "PC-n megy" és "minek menni automatával" hsz-eket, és cukik vagytok, de NEM az volt a kérdés, hogy hogyan lehet MÁST beállítani, hanem szimplán annyi:
Tényleg nincs Logitech G920 kormány használata mellett Xbox One konzolon a Forza Horizon 4 (NÉGY) játékban automata váltóbeállítással hátramenet(tolatás, rükverc) lehetőség?
Mert
A, ha nincs, akkor a játék olyan, amilyen, #gimmymánibekkMr.Microsoft ha meg
B, másnak az a tapasztalata, hogy nála Logitech G920 kormány használata mellett Xbox One konzolon a Forza Horizon 4 játékban automata váltóbeállítással VAN hátramenet, akkor érdekelne, hogy milyen beállítás térhet el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest