Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz nemeth989 #9797 üzenetére

    Miután már áll az autó, azt hiszem, képes vagyok duplán (azaz, egymást követően, rövid időközzel, jól gondolom, hogy erre gondolsz? ) rátaposni a fékre, de a G920-al a Forza Horizon 4 automata váltóbeállításnál nem és nem adja be, nincs tolatási opciót, nincs R betű, nincs semmi, nem lehet tolatni, a féklámpa villan fel és világít és ennyi, amíg csak le nem veszem a lábam a fékről. :O

    Az, hogy a bal oldali, kormány alatti lemez "pillangóelemmel" rendben működik a tolatás manuális váltóval az csodálatos de továbbra sem értem, hogy hogyan tudták a játékot így programozni, hogy nincs tolatási lehetőség egy azért nem utolsó sufni gyártó Logitech G920-at használva, módosítás nélküli alapbeállításokkal, automata váltó mellett.

    Ha Xbox One-on lenne bármi beállítás, amennyit keresgéltem a menüben, szinte kizárt, hogy ne találtam volna meg a nevetséges számú beállítási lehetőség közt a tolatást - HA volna.

    Köszönöm a "PC-n megy" és "minek menni automatával" hsz-eket, és cukik vagytok, de NEM az volt a kérdés, hogy hogyan lehet MÁST beállítani, hanem szimplán annyi:

    Tényleg nincs Logitech G920 kormány használata mellett Xbox One konzolon a Forza Horizon 4 (NÉGY) játékban automata váltóbeállítással hátramenet(tolatás, rükverc) lehetőség?

    Mert
    A, ha nincs, akkor a játék olyan, amilyen, #gimmymánibekkMr.Microsoft ha meg
    B, másnak az a tapasztalata, hogy nála Logitech G920 kormány használata mellett Xbox One konzolon a Forza Horizon 4 játékban automata váltóbeállítással VAN hátramenet, akkor érdekelne, hogy milyen beállítás térhet el? :F

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák